Şimdi Ara

Düşük bütceli oto ses sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

benim 2003 model VW BORA aracım var ve buna düşük bütceli bir ses sistemi almak istiyorum

araçta orjinal kasetli teyp ve orjinal kapı kolonları ve aynanın hizasında ki orjinal ufak kolonları var

istediğim millete konser vermek değil sadece kendim güzel ses dinlemek bassları tizleri tam manasıyla duymak beni evde 300 liralık vestelin 5+1 i bile tatmin ediyordu. bu araçta nasıl bir sistem olabilir?

sanırım 1 anfi 1 teyp (tercihen usb li) 2 büyük kolon 1 de kabinli sub gerekicek

araç içindeki standart hoparlörler değerlendirilebilirmi?

bana uygun en ucuz yollu sistem ne kadara mal olur?

tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum şimdiden teşekkürler..

• Yokmu kimse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En ucuz sistem size bağlı ne kadar para ayırırsanız o kadar iyi, ne tarz müzik dinliyorsanız ona uygun sistem almakta o kadar önemli. Misal türkü, sanat müziği dinlenecekle r&b hip hop ya da rap dinlenecek sistem aynı olmaz.
    Bence bütçenizi ne tarz dinlediğinizi sistemden ne beklentiniz olduğunu bagajda ne kadar kaybın size problem olmayacağını belirtirseniz öneri yapması daha kolay olur.

• belli bi tarzım yok yeri geliyor türkü yeri geliyor arabesk yeri geliyor pop nadiren de yabancı dinliyorum bagajda 30cm x 60cm bi yer kaybı olsa sorun olmaz bide bagaj yerine eskiden arka cama görünür vaziyette bağlanıyordu o şekilde olmazmı ben arabayı sert kullanıyorum bagajda gidip gelmesin sağa sola vurmasın kabin?

bütce 500 civarı
  • bende aracıma düşük bütçeli ses sistemi kurmaya karar verdim tam konu acacakken sizin konuyu gördüm altına devam etmek istedim.
    konuya gelecek olursak aracım 2013 model linea.orjinal teybini ve hoparlörünü değiştirmeden fazla abartılı ses olmayacak sekilde nasıl bi sistem kurabilirim?
    aşağıdaki linkte hazır sistem var 450 tl ye.oradaki hoparlöü almak istemiyorum hoparlörü iptal edip fiyatı düşürebilirim de woofer ebatını arttırabiliride.sizce hoparlör yerine hangi wooferı istemeliyim?
    bu sistem bu fiyata iyi midir?
    bu konularda bilgim sıfır gecenlerde biyere uğradım kuçuk çaplı bişeyi 750 ye takarız dedi hemen arkamı döndüm çıktım.
    yardımcı olursanız çok sevinirim

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-paket-sistem-komple-set-ismail-berke-den-pioneer-roadstar-103496638/detay/

• selamın aleyküm abilerim ben arabam için teyp ve hoparlör almayı düşünüyorum ancak bi sorunum var hem bütçe kısıtlı buna bağlı olarakta ucuz yollu bişeyler bakiniyorum pirana marka bi teyp gördüm 4*50 çıkışlı bi teyp buna sadece 2 adet hoparlör bağlayacam ancak hangisini seçmeli yada kaç watt olmalı bi bilgim yok
    http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=208711265&rnd=5025
    böyle bişey taksam çalışırmi + nasıl bi verim alirim çok ses olmasına gerek yok şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: iboçeri

selamın aleyküm abilerim ben arabam için teyp ve hoparlör almayı düşünüyorum ancak bi sorunum var hem bütçe kısıtlı buna bağlı olarakta ucuz yollu bişeyler bakiniyorum pirana marka bi teyp gördüm 4*50 çıkışlı bi teyp buna sadece 2 adet hoparlör bağlayacam ancak hangisini seçmeli yada kaç watt olmalı bi bilgim yok
    http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=208711265&rnd=5025
    böyle bişey taksam çalışırmi + nasıl bi verim alirim çok ses olmasına gerek yok şimdiden teşekkür ederim

bu 2 adet hoparlör kapı için mi yoksa cam önü pandizot içinmi(((oval))...?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oto Ses sistemi
    9 ay önce açıldı
    Oto ses sistemi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • movieman M kullanıcısına yanıt
    Kolonların büyük olması değil güçlü olması önemlidir. Bu nedenle aracın kendi yuvalarına 17cm kendininkilerden daha kaliteli ürünler takılır,bunlar ve subwoofer bir amplifikatör ile beslenirse size yeterli olur. Aracın hoparlörleri anfiye bağlanamayacağından değerlendirilemez. Hoparlörlerin yeterince kaliteli ve 4 adet seçilerek orj yuvalara konması durumunda subwoofer bir mecburiyet olmaktan çıkar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.