Şimdi Ara

Düşük Bütçeli Dubai : İstanbul Başakşehir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
10.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
132 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sokrates'in Savunması'na döndü burası. Daha fazla Meletos'lar gelmeden ben kaçayım.   Siz de üzmeyin güzel canınızı. Ermenileri sürmüştük. Mültecileri de süreriz. Varlık Vergisi'nde olduğu gibi sattığımız mülklere de konarız. Yapmadığımız şey değil ne de olsa.  

  • O kadar mülteciyi oy boşluğunu doldurmak için ülkeye doldur. Sonra da süreriz, vatandaşlığını elinden alırız diyorsun. At mı sürüyorsun sen? Adamlar parasını verip vatandaşlığını almış ülkenin. O kadar kolay gideceklerini mi sanıyorsun? Konuşmanın başında elit ayağına yatıyordun ne oldu iş sona gelince asarız keseriz moduna girdin? Niye kabuk değiştirdin? Son olarak bu sorulara cevap veremeyeceğin için trolsün bu arada benim gözümde.


    @scientia




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-809FC2E19 -- 27 Nisan 2021; 11:18:19 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scientia

    Cımbızla çekiyorsun lafları. Şimdi sen mültecilerin ülkemizi, kültürümüzü, dilimizi ve işimiz yok edeceğini düşünüyor musun düşünmüyor musun? Korkun bu değil mi yoksa ben mi yanlış anladım?

    Benim kanımla aldığım şeyi, 250bin tl gibi komik bir rakama alıyorlar. Burada bir adaletsizlik var. Bundan daha öte kültürümüzü de yozlaştırıyorlar. Bunlar farklı kültürler, farklı renkler katan 5 10 bin insan değil. Ülkenin milli yapısını bozabilecek boyutta 5-10 milyon insan.


    Dediğim gibi belki yaşın genç, hayat sana tozpembe.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanka sarhoş musun? Mesajları karıştırdın herhalde.   Turizm rehberi olan diğer arkadaştı. IT firmasında çalışıyorum ben. AKP'li değilim. Liberalim. Toplumsal cinsiyet eşitliğini, eşcinsel evliliğini, Ayasofya'nın müze olmasını, İstanbul Sözleşmesi'ni, anti-militarizmi destekliyorum ama bu demek değil ki sizdenim. İki kutuptan fazlası bu ülke. Sen ve AKP'liden ibaret değil yani.


    @winwin35


    Hocam senden bahsediyor. Para kazanıp kazanamadığınızı merak etmiş arkadaş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scientia -- 27 Nisan 2021; 10:33:44 >
  • scientia kullanıcısına yanıt

    Ne farklı kültürlülüğünden bahsediyorsun yahu! Ülkenin tamamında Arap kültürü hakim zaten. Oturma ve çalışma izniyle vatandaşlık hakkını bir tutmak da ayrı bir kafa.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Esasında vatandaşlık. Yedi yıl boyunca kalırsanız orada vatandaşlığa başvurabiliyorsunuz. Ezberimde yok ama ABD, Portekiz, İspanya ve Yunanistan'da var bu haklar.


    P.S sadece Araplar yok. 100 bin kaçak, belgesiz, kayıtsız Ermeni de var. Belgeseli var hatta.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scientia -- 27 Nisan 2021; 10:53:53 >
  • scientia kullanıcısına yanıt

    Evet şimdi kontrol ettim dediğiniz gibiymiş. Amaaaaaaaaa :) bir sorun var :)


    Sen dediğin kişi Cumhuriyetçi ve Kemalist yani Atatürkçü oluyor. Ve sen dediğin kişiye göre Liberalizm bir nebze iyi denilebilir taa ki, iş dışardan insan alıp oy boşluğunu doldurmaya gelinceye kadar. Bu ülkede farklı kutuplar var diyorsun da bana göre 2 taraf var, biri benim gibi Milliyetçi fakat örümcek kafalı olmayan Kemalist olan taraf, diğeri de sizler gibi aynı rengin farklı tonları olan duruma göre liberalist-lgbtci-siyasal islamcı-yeşil komünizmci vs vs diye giden taraf. Sizin taraf genelde olaya Amerikan psikolojisiyle bakıyor, ismi Pragmatizm olan düşünce sistemi, size göre sizin doğrunuza giden her yol mübah ya, o yüzden öyle söylüyorum. Yani sonuçta hepinizin yegane amacı ülkemizdeki milli değerleri dejenere edip birkaç mesaj önce söylediğim çakma bir ABD yaratmak. Şuan başarılısınız da bu konuda ama şuanlık. Yularınızı tutanlar bu ülkeden depar ata ata kaçtığı zaman her şey sizin aleyhinize gelişecek, o zaman da bu forum köşelerinde sizleri görmek istiyorum. Konuşmanın başında "sen" ile başladım ama "siz" ile bitiriyorum çünkü bunu okuyacak senin gibi çok fazlası var bu forumda, olacak şeyleri hatırlatabilmek için böyle yazıyorum ki unutmasınlar ve unutmayın diye.


    İyi forumlar sen ve senin gibi düşünen dejenere insan.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-809FC2E19 -- 27 Nisan 2021; 11:42:38 >




  • scientia kullanıcısına yanıt
    Yarın Allah korusun o farklı kültürlü Suriyeliler kızına hoş olmayan şeyler yaparlarsa görürsün farklı kültür güzeldiri.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • scientia kullanıcısına yanıt

    Tamam sonuçta sana çat diye vatandaşlık verme enayiliğinde bulunmuyorlar. Şartları var. Biz ülke olarak yoldan geçeni vatandaş yapıyoruz, ülkeye alıyoruz. Sanki o sınırlar oraya süs olsun diye konmuş gibi.

    Ben sadece Araplar var demedim, Arap kültürü hakim dedim. Kültür çeşitliliği böyle olmaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phenx P kullanıcısına yanıt

    Koç Üniversitesi Göç Araştırmaları Merkezi’nden Doç. Dr. Şebnem Köşer Akçapar'ın araştırmasına göre sanıldığının aksine Suriyelilerin karıştığı suç oranı oldukça düşük. Yani yanılgı söz konusu.


    Kaynak: https://t24.com.tr/haber/algi-yanlis-sanildiginin-aksine-suriyelilerin-karistigi-suc-orani-oldukca-dusuk,723457


    Ayrıca şunu da okuyun.


    https://tr.wikipedia.org/wiki/Epistemoloji





  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Hocam ona lafım yok. Eleştirmekte haklısınız. Ben asla vatandaşlık verilmesini, yasa dışı göçmenliği savunmuyorum. Çok kültürlülüğü savunuyorum. Konu sahibinin ilk mesajını okursanız anlarsınız beni. Gidip ülkeyi göçmenlere boğalım dediğim yok.  Sadece yaşadığım şehrin çok kültürlü olmasını istiyorum. Etiyopya mutfağına gidiyorum misal. Sushi yiyebiliyorum. Uygur mutfağına gittim. Farklı merkezlerde farklı milletlerden insanlarla tanışıyorum. Bana bunlar güzel geliyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scientia -- 27 Nisan 2021; 11:45:29 >
  • scientia kullanıcısına yanıt
    Umarım bir gün kızını çocuğunu da böyle teselli etmeye çalışmak zorunda kalmazsın. Aşağıdaki haberdeki çocuk senin çocuğun da olabilirdi çünkü.

    https://www.gunboyugazetesi.com.tr/boyle-vahset-ne-goruldu-ne-duyuldu-3-suriyeli-minik-yusufun-gozunu-oydu-54130h.htm

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Phenx P kullanıcısına yanıt

    Suriyelilerde suç oranı %1.5 civarında. Sıfır değil yani. Bu demek ki suç işlemişler. Ama oran oldukça az.


    https://en.wikipedia.org/wiki/Faulty_generalization

  • Keşke dubai kadar vizyoner olabilse... bae yi diğer araplarla karıştırmayın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NuTeRX

    Esenyurt fakir suriyeli dolu. Burası dubai gibi olmuş.



    Alıntıları Göster

    Esenyurtta suç oranı oldukça yüksek.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-7EE534877

    Fatih çarşamba da falan bir gezin şaşarsınız.

    Doğma büyüme Fatih Fındıkzadeliyim hocam iyi bilirim.70 tane tarikat ve kolu var derler Fatih Çarşambada farklı farklı.1999 yılında Hizbullahın bir sürü yerini basıp dünyanın mühimmatını çıkarttılar.İsmail Ağacısı,Fetullahçısı,Süleymancısı,Cüppelisi,Haznevisi,Menzili hepsinin beşiği.

  • Ev fiyatlarinida ekleseydin konuya 2+1 amerikan mutfak balkonsuz Bahçetepe sitesinde 750 bin Tl cik kirasida 3 bin tl yillik alıyorlar aidat 500 tl hobi bahçeside var komşular hep Arap kuzenim orda oturuyor hangi emlakfiya gittiyse sağlıkçı misin arap misin bu ikisine ev veriyorlarmış zar sor buldu 2 senelik peşin veriyim dedigi halde kabul etmiyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek bayrak, tek devlet, tek millet (Suriyeliler, Afganlılar, Pakistanlılar, Somalililer... hariç) En acayip olan da her yerin siyahi dolması. Yahu Avrupa'da varda oradakiler kölelerin torunları, Türkiye'de siyahi ne alaka?

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.