Şimdi Ara

DÜŞÜK BÜTÇE İLE TELEFON TAVSİYESİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR 500 LİRA CİVARINDA KAMERASI ÇOK İYİ OLAN VE GPS ÖZELLİĞİ OLAN BİR AKILLI TELEFON ALABİLİR MİYİM? ÖNERİLERİNİZ NELER?

• Bulabilirsen lumia 525 nispeten ibtiyacina daha cok karsilik verecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Bulabilirsen lumia 525 nispeten ibtiyacina daha cok karsilik verecektir.

abi sen lumia önerirmiydin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanzi

quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Bulabilirsen lumia 525 nispeten ibtiyacina daha cok karsilik verecektir.

abi sen lumia önerirmiydin

Aslinda bana hep sen sonycisin der bir digeri lg ci baskasi htcnin adamisin der,bende 9000 mesajimi nasil tek tek okudunda bu kaniya vardin derdim,misal sen.simdi gordun..iki gun sonra biribyine sen sucusun yok mucusun diyecek bende yo kime ne uygunsa onu oneriyorum dedigimde yoo hic lumia onerdigini gormedim yazacak muhtemelen,denk gelmeyen bilmio,ama bildigini sandiginida kesin bilio kafasinda oluyo alistim artik donem donem turuyorlar yapcak birsey yok.Yalan olmasin tam su kadardir diyemem bilemiyorum fakat en azindan 200 tane lumia onerim olmustur belkide.

• 500 TL civarına kamerası en iyi telefon Lumia 520'dir. Fakat ön kamerası yok onuda belirteyim. Edit: Lumia 525 daha iyi 520'den. Ama yine 525'de de ön kamera yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emin_444 -- 1 Ağustos 2014; 16:49:25 >
  • Lg L70

Ön kamera ve flaş bulunmakta

Trend Plus

Ön kamera, flaş +HD Video çekim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebigil25

http://www.istanbulbilisim.com.tr/sony-xperia-sp-c5303-siyah-cep-telefonu-fiyati,70145.html

http://www.istanbulbilisim.com.tr/xperia-l-siyah-sony-cep-telefonu-en-ucuz-fiyatlari,61634.html#TabPanelStart

http://www.istanbulbilisim.com.tr/htc-desire-500-siyah-cep-telefonu-fiyati,69148.html

şu telefonlar nasıl acaba.? bir de sonyde navigasyon yok mu?

Moto G kullanıyorum tavsiye ederim harika bir telefon

• Bu bütçeye lumia 525 alınır ama kamerası çok iyi değildir.
  • Cift hat da lazim olursa tek hatlisi da HTC desire X de olabilir ama ben de biraz daha ekleyip Moto G almanizi tavsiye ederim kamerasi cok iyi olmasa da.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben kendime moto g aldım çok memnunum ancak şu anda eşime kamerası daha iyi diğer özellikleri çok önemli olmayan bir telefon lazım. bütçe 500-700 arası...
  • quote:

ben kendime moto g aldım çok memnunum ancak şu anda eşime kamerası daha iyi diğer özellikleri çok önemli olmayan bir telefon lazım. bütçe 500-700 arası...

Asus Zenfone 5e bakabilirsiniz

• quote:

ben kendime moto g aldım çok memnunum ancak şu anda eşime kamerası daha iyi diğer özellikleri çok önemli olmayan bir telefon lazım. bütçe 500-700 arası...

Kamera önceliğinse G2 Mini kamera olarakda performans olarakta eşinizi rahat karşılar,700 Tl'ye bulunuyorda,tavsiye ederim.Zenfone 5'de iyi seçim olur.
  • Yorumlara teşekkür ederim lumia 925 aldim

• nebigil25 N kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun 8.1 e güncelle yağ gibi aksın
  • Teşekkür ederim sanırım güncelleme otomatik geliyor di mi? Ayrıca güncelleme garantisi var?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.