Şimdi Ara

Düşük bütçe ile bitcoin girişimi Max 2000 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar paramı bitcoinde tutmak istiyorum şimdilik 500 TL ile başlayacağım sonra yavaş yavaş artıracağım ama taş çatlasa 2000 TL olur

yani aslında param değer kaybetmesin diye yapmak istiyorum bunu

Bu şekilde düşük meblağlarda uğraşmak için hangi siteyi önerirsiniz

Böyle yatırım veya çekim işlemlerinde fazla para kesmeyecek sıkıntı çıkarmayacak düşük bütçelilere ideal olsun

Bütün önerilerinize açığım

• Ben paribu kullanıyorum . Arayüzü güzel bi bakın derim 👍🏻

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benjocan B kullanıcısına yanıt
    hocam paribu ile koinim arasındayım ne yapsam ?
  • Sanırım koinimde hemen hesap onaylama istiyorlardı (sanırım) , yine de bakın . paribu'da hesap onaylamadan günlük en fazla 500 lira yatırma limitiniz oluyor aylık ta 5000 lira . Bence böyle bir deneyin .

Hesap onaylama : kimliğin arkalı önlü gönderilmesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • btctürk'ten alım satım yapıyorum 20000tl'ye 80TL komisyon aldıkları oluyordu bu gün açıkçası komisyon oranlarını çok buluyorum aradaşımın birisi coinim'i önerdi ama her yere kimlik bilgilerimi vermek istemediğimden sabrediyorum. Hesap onaylama işlemi olmadan kısıtlı işlem olanağı var.
  • ben de yeni başladım koinim ile. yalnız henüz paramı btc ye çeviremedim. kur bazında şuan 14850 tl civarı olması gerekirken sat emri verenler 15500 den vermiş. arada 750 lira fark var. nasıl iş anlamadım
  • kredi çektim 12000 tl ile girdim paribuya 11,500 anca kurtarabildim komisyon oranları yüksek ve anlık yansımıyor bazen düşüş ve yükseliş satış emri verdim 3 parça halinde btc satarak ayrı bir zarara uğrattı yabancı siteler var mı bilgim yok pek bi bilgim yok en iyisi hiç bulaşmamak bana göre tabi kazanç sağlayanlarda var bu işten iyi öğrenmek gerekli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1200 TL ile yatırım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.