Şimdi Ara

Düşük Bütçe İle 3'lü Set Alabilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde eski de olsa hatırı sayılır bir sistemim var. FX-8300 işlemci 990XA anakart 8GB dual kit ddr3 ram vs. Bunları ikinci elden satıp sıfır olacak şekilde anakart + işlemci + ram alabilir miyim acaba ddr4 sisteme geçmek istiyorum da. Elimde ki diğer donanımları bir süre daha kullanmak istiyorum belki sonra değiştiririm şuan sorunsuz çalışıyorlar. Yani PSU, Ekran Kartı, SSD ve disklerim sorunsuz çalışıyor. Bunları kullanırım bir süre daha. Ekran kartı da fena değil R9 270X kullanıyorum idare eder oyunlarda. Önerecek olsanız ne önerirsiniz?

• https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/151763649

Bu başka konuda yaptığım tavsiye, i3 12100 kısmı bence sizin için de geçerli

• Mxsr kullanıcısına yanıt
    Hocam bu işlemci için anakart durumu nasıl olacak ? Giriş düzeyde h610 var 1700 TL ki yetersiz bir kart

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • waddey22 kullanıcısına yanıt

Render vs. ekstra çekirdeklere ihtiyacınız olmadığı süre neredeyse 5600x' kafa tutuyor birinin 4000 lira olduğunu diğerinin 1000 lira civarı olacağını düşününce anakart fiyat farkları göz ardı edilebilir şeklinde düşündüm

• ddr4 bitti ddr5 geldi sen çok geç kaldın sistemi yenilemeye bu saatden sonra ddr4 e yatırmam para ddr5 e yogunlaş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.