Şimdi Ara

Düşük boyutlu (gb olarak) grafikleri fena olmayan offline oyun tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
46.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyun arıyorum boyutu 5gb dan az olması tercihimdir. bide mrack li oynıcam. gta 4 indirdim orjinal indirime girince orjinal alıcaktım. sonra yükleyemedim o indirime girene kadar idareten bişe lazım. ne tavsiye edersiniz?
    Edit: oynadıgım oyunlar cod 5 6 8. Skyrim csgo mafia 2 borderlands2 lol dota 2 bioshock 1 falan filan aklıma geldikçe editlerim

Edit: Arkadaşlar artık yazmayın şu konuya 4 yılda neler değişti
    Şuan sağlam sistemim var + olarak ülkede akk kalktı oyunlar 50 üstü gb oldu daha tavsiye etmenize gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRO EAGLE -- 13 Ekim 2019; 14:56:5 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Düşük Boyutlu PC Oyunları ile Çevrimdışı Eğlencenin Tadını Çıkarın

Günümüzde düşük boyutlu oyunlar, çevrimdışı oyun deneyimini başka bir seviyeye taşıyor. Bu oyunlar, sınırlı depolama alanı olan cihazlar için mükemmel olmakla kalmaz, aynı zamanda hızlı indirme süreleri ve kusursuz performans sunar. İşte çevrimdışı oyun tutkunuzu tatmin edecek düşük boyutlu PC oyunlarından bazılarını sizler için derledik:

Stardew Valley:

Bu çiftçilik simülasyonu, sadece 5 GB'lık boyutuyla sizi büyülü bir kasabaya taşıyor. Toprak işleyin, mahsuller yetiştirin, çiftlik hayvanlarına bakın ve yerel halkla etkileşim kurun.

Cat Quest:

Bir kedi olarak çıktığınız bu aksiyon RPG'si, sizi sevimli bir dünyaya götürüyor. Sadece 2 GB boyutundaki bu oyun, macera, savaş ve mizahı bir arada sunuyor.

Undertale:

Bu tuhaf ve düşündürücü rol yapma oyunu, sadece 200 MB boyutuyla oyunculara unutulmaz bir deneyim yaşatıyor. Ahlaki kararlar alın, sıra tabanlı savaşlara katılın ve gizemli bir yeraltı dünyasını keşfedin.

FTL: Faster Than Light:

Uzay gemisinin kaptanı olarak çıktığınız bu strateji oyunu, sadece 500 MB boyutuyla sizi heyecan verici bir yolculuğa davet ediyor. Mürettebatınızı yönetin, düşman gemilerine saldırın ve tehlikeli uzay boşluğunu aşmaya çalışın.

Spelunky:

Bu platform oyunu, sadece 100 MB boyutuyla sizi zorlu bir maceraya sürüklüyor. Yeraltı mağaralarını keşfedin, tuzaklardan kaçının ve gizli hazineleri toplayın.

Braid:

Bu bulmaca oyunu, sadece 150 MB boyutuyla optik yanılsamalar ve karmaşık bulmacalar sunuyor. Dünyayı manipüle edin, zamanı geri alın ve gizemli bir prensesi kurtarmaya çalışın.

Düşük boyutlu PC oyunları, çevrimdışı oyun deneyiminizi zenginleştirirken, depolama alanı konusunda da sizi rahatlatıyor. Bu oyunlarla dilediğiniz yerde ve dilediğiniz zaman eğlencenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Şuan bende GTA 4 indiriyorum sistemim yeticek galiba
    senin sistemi bilmem lazım
    FPS seversen
    Modern Warfare 3 İndir
  • nicky35 kullanıcısına yanıt
    sistem:
    4 gb ram
    core 2 duo e8500
    r7 250.
    Skyrimi medium-high arası rahatça oynatıyo. bf3 ü high da rahatça oynatıyor. gta4 ü de oynatır ama 13 gb zaten netim ya vaşladı akk yi aştım gece açık bırakıcam bişe indirsin. mw3 ü zamanında online oynadım baya o yüzden indirmem. başka ne tavsiye edersin?
  • L.A Noire oynayabilirsin boyutunu tam bilmiyorum
  • call of duty black ops 2 yi oynamalısın çok güzel moruk boyutunu bilmiyorum
  • yada Assassins Creed IV Black Flag 'i dene 5.3gb sıkıştırılmış olarak indirilio Black.Box diye geçiyo torrent oyunda
  • FPS seviyorsan Half-Life serisine bir göz at derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Dostum şuan black ops 2 yi o kadar çok oynamak istiyorum ki anlatamam ama orjinalleri indirime girmiyor. korsanda da offline mı oynicam ben onu online oynamayı seviyorum..
    revelations nasıl assassins creed serisinde? o da ilgimi çekmişti ama hiçbirini bilmiyorum son oyununu oynasam kötü olmaz mı sence?
  • Borderlands pre equel oynayabilirsin 5 gb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skyrim
  • Assassin's Creed oynayacaksanız baştan başlamanızı öneririm on numara senaryosu var.
  • Ariana Grande kullanıcısına yanıt
    Borderlands 2 yi oynadım pre squel nasıl? 2 kişi oynanıyorsa olabilir

• moruk Far.cry.3 indirmeye açtım gece sabah bitmişti 9gb oyun şahane kardeş ULTRA oynarsın ben bile oynuyorum
    R7 240 2GB ekran kartıyla
    yada ay başında a.k.k yı kaldırınca max payne 3 indir 23gb'ydi galıba torrent-oyunda bir geceni alır
    ben duşunuyorum
    Kardeş herjes çok iyi diyo far cry 3 e bende steamden satın aldım ama hiç indiresim gelmedi. Bana bişeler söyle de gaza gelip indireyim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: BRO EAGLE

Kardeş herjes çok iyi diyo far cry 3 e bende steamden satın aldım ama hiç indiresim gelmedi. Bana bişeler söyle de gaza gelip indireyim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: BRO EAGLE

Bordersc gerekli cevabı vermiş oyun işte öyle&
    birde görevsiz serbest dolaşımı düşünebilirsin, silahcıdan RPG-7 alıp gördüğün bota,araca,yasak bölgeye
    ya da çantanda olan bombadan bir çubuk ile CRAFTING-üretime girip patlayan ok üretebilirsin yayın için
    open world'u bana en iyi anlatan oyunlardan biri buydu
    de gerçi bana göre açık alan gta-4 dü ama oyunda Far.cry.3 gibi bi hava yok
    gta-4 ile kıyaslandığında büyük ölçüde eksikler çıkıyor
    mesela gta-4 de açık bir ormanlık alanda geyik,comodo ejderhası,buffalo,kaplan,siyah panter,gökyüzünde kartal,şahin,suda köpek balığı,deniz anası vs.vs
    ama bu hayvanların tabiki bir yaşam alanı var mesela geyik olan bir yerde panter göremezsin
    o avladığın hayvanları tıpkı Assassin's Creed'deki gibi yanına gidip 'E' tuşuna basarak skinini alıyorsun onu satıyorsun vs.
    Assassin's Creed'deki gibi olmasının sebebi bence aynı şirket olduğundandır 'UBISOFT'
    Neyse fazla söze gerek yok aslında bu oyunu övmek için çok söze gerek var ama bu oyun bu güzelliğiyle 9GB olması beni şaşırtıyor
    Ha birde bu ormanlık alanlarda otlar oluyo böyle belirli mesela
    Green Leaf'aşı şekline dönüşüyor bu otu çantana aldıktan sonra CRAFTING-Üretim diyorsun orda Medical seçeneği var bu ot gerekiyor üret diyorsun 'Q' yani heal yaparken sargı sarıyor normalde biras sürüyor 2 3 saniye felan bu o süreyi sıfıra çekiyor biranda saplıyor ve bütün canını fulluyor bu da ayrı güzel bişey tabi diğer seçeneklerde var mesela bir aşı hızlı koşma ve yüzmeyi yapıyor vs.vs gibi :)
    bence bu oyunu oynamamak için sebep yok :)
    grafiğide güzel :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicky35 -- 2 Şubat 2015; 19:56:13 >

Peki free roam var anladığım kadarıyla? Mesela senaryoyu bitirince gezip avlanabilir miyim eğer o varsa hemen indiricem. Free world olan oyunları seviyorum ben

• eve free roam aynı gta gibi ya görevler bitincede geziyorsun
    Süpermiş o zaman indiririm de şimdi değilde ay sonu indiririm akk yi aşamam :D

• okey
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.