Şimdi Ara

Duster mı Yeni Aveo mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Duster yakın zamanda yenilenecek. Ufak makyajlarla içi daha güzel bir hale gelecek. Eğer bekleyebilirseniz onu bekleyin derim.
  • 4x4 Duster.
  • SUV, Crossover, Kompakt Suv her ne b.ksa bundan sonra kapımın önüne bile koydurmam , denemediğim , binmediğim türevi kalmadı bunların hepsi aynı halt , dağa çıkmayacaksanız lüzumu yok yerden +20 cm yükseklikte araç alıp konfor, haz , ergonomiden feragat etmenin...
  • bu iki araç arasında nasıl kararsız kaldınız ya da bizden nasıl bir öneri bekliyorsunuz anlamaıyorum çünkü bu iki araç arasında yapacağınız tercih tamamen sizin aracı hangi amaçla hangi yollarda kullanacağınaza bağlı birbirinden tamamen farklı sınıflarda olan 2 araç.. eğer bana yüksek araba lazım yaşadığımın yerin yolları bozuk çukurlu ya da arada bir arabama atlar dağ taş gezerim diyorsanız dusterı seçeceksiniz eğer benim dağda bayırda işim olmaz normal bir şekild kullanacağım diyorsanız o zaman da aveo alacaksınız
  • Bu ikisi arasindan duster
    Alternatif : auris

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

Duster mı Yeni Aveo mu?

Duster mı Yeni Aveo mu?

Duster mı Yeni Aveo mu?

Duster mı Yeni Aveo mu?

geçen hafta abimin kız arkadasının aveo su vardı bizim burda duruyordu gecen sene ilk alındıgında binmiştim dacia logandan daha vahim gelmişti... forumdada baya met ediyorlar bende şaşmıştım bide kullanayım dedim... aman allahım symbol bundan 10 kat iyidir dedirtti... kazık gibi araba dedikleri bu olsa gerek... buyrun bindigimde cekmiştim... kapı kolunu elledigimde ilk defa bir kapı kolundan çatır çutur sesi duydum..

ağzım açık kaldı...

bu araç yeni aveo değil aveo clasic

• Bu iki araç arasından duster fakat aveo ya alternatif olarak yeni kia rio sedanında çok iyi bir tasarımı var .
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.