Şimdi Ara

Duşta dökülen saçlar tekrar çıkar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar demin duşta elime 50-60 tel saç geldi hepside uzun canlı saçlardı.Görünce moralim çok bozuluyor bugün arkadaşlardan biri bana saçların yanlardan açılıyor mu yoksa bana mı öyle geldi dedi.Çok moralim bozuk bunu kafama taktıkça daha çok dökülüyor saçlarım.Duşta sampuan sürerken elimde 50-60 tel oluyor ama duştan çıkınca hafif nemliyken hiç saç gelmiyor elime.Doktora gittim geçiştirdi napmalıyım abiler lütfen yardımcı olun.Kısa sürede iyi sonuç veren bi yöntem arıyorum.Saçlarım doğuştan seyrek benim ve alnım geniş çok saçım yok.15 yaşında ki fotoğraflarıma bakıyorum yanlarda ne kadar saç varmış şimdi yanlar düz.Yani bu durumdan bu duruma geldi. Duşta dökülen saçlar tekrar çıkar mı ? Duşta dökülen saçlar tekrar çıkar mı ?Her elime baktığımda kesin 10 tel falan oluyor.Saçımı çok hırpalamam ve wax vs hiç bişe sürmem.Yanlarda ki saçlar biraz gittiği için alnım daha da geniş duruyor.Minoxil falan da olmaz çok yanetkisi var.Napmalıyım ? Teşekkürler ...

• Bir an SS'dekini sen sandım

50-60 tel birden geldiyse koş doktora git
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Bir an SS'dekini sen sandım

Hocam gittim geçiştirdi.Cumartesi günü başka bi yere daha gidicem.Ama şampuan falan vs verecekler yine.Saç ektirme de olmaz.Napıcam ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atlangoç Cevahir

quote:

Hocam gittim geçiştirdi.Cumartesi günü başka bi yere daha gidicem.Ama şampuan falan vs verecekler yine.Saç ektirme de olmaz.Napıcam ben

En iyisi saç ektir hocam benim daçlarda doğuştan seyrek ve cansızlar gidip düzgün bir yere ektirecek sık dursun biraz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu konuyu daha önce de açmıştın sanırım. Doktora gittin de nasıl geçiştirdi anlamadım? Kan tahlili falan yaptırması lazım kansızlık falan var mı diye. Eğer dökülmen genetikse hiç boşuna koca karı ilaçlarıyla vakit kaybetme, işe yaramaz. Herhangi bir açılma olmadıktan sonra bu kadar telaş yapmana gerek yok, saçlar dökülür normaldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

quote:

Orijinalden alıntı: Atlangoç Cevahir

quote:

En iyisi saç ektir hocam benim daçlarda doğuştan seyrek ve cansızlar gidip düzgün bir yere ektirecek sık dursun biraz

Hocam yaşım 17 ve bu saç ektirme için galiba saçların büyük kısmının dökülmesi gerekiyormuş.Şimdi hafif dökülmeler başladı heralde ama bu hızla giderse 1 yıl hadi olsun 2 yıl sonra kafamda saç kalmaz benim.Öndeki ilk sıra saçların dipleri gözüküyor yani ilk sırayı saymak istesen sayarsın o kadar azaldı.Onlarda giderse alnım daha geniş duracak

• quote:

Orijinalden alıntı: Sakrates

Bu konuyu daha önce de açmıştın sanırım. Doktora gittin de nasıl geçiştirdi anlamadım? Kan tahlili falan yaptırması lazım kansızlık falan var mı diye. Eğer dökülmen genetikse hiç boşuna koca karı ilaçlarıyla vakit kaybetme, işe yaramaz. Herhangi bir açılma olmadıktan sonra bu kadar telaş yapmana gerek yok, saçlar dökülür normaldir.

Hocam bu açtığım 10. konudur heralde.Anne tarafında saç dökülmesi yok dayılarım sağlam.Ama baba tarafında biraz sıkıntı var.Dedem kanserden vefat etmiş hastalıktan saçları gitmiş.Babamda genç yaşta babasını kaybettiği için çok üzüntü,stres falan varmış.Ve babam saçlarıyla çok uğraşırmış krem falan sürermiş hep.Şuan babam 44 yaşında falan sadece önlerde yanlar biraz dökülmüş.Babamın saçları 33-34 yaşlarındayken dökülmeye başlamış hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlangoç Cevahir -- 15 Ekim 2013; 1:40:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sarımsak Saç Çıkarır Mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Atlangoç Cevahir kullanıcısına yanıt
    Kellik ile ilgili bulunan genlerde anneden %90 oranında, babadan da %10 oranında alındığı bulunmuş. Yani anne tarafında kellik yoksa çok takmayın derim, hele ki erken yaşta başlayan saç dökülmesi yoksa. Saç dökülmesinin çok fazla sebebi var. Muayene olmadan da anlayamazsınız bunu. Bence daha iyi bir hekime danışın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakrates

Kellik ile ilgili bulunan genlerde anneden %90 oranında, babadan da %10 oranında alındığı bulunmuş. Yani anne tarafında kellik yoksa çok takmayın derim, hele ki erken yaşta başlayan saç dökülmesi yoksa. Saç dökülmesinin çok fazla sebebi var. Muayene olmadan da anlayamazsınız bunu. Bence daha iyi bir hekime danışın.

Cumartesi gidicem hocam başka bi doktora.Teşekkür ederim ..
  • Benimde dökülme var uzun zamandır ama açılan bir yer yok çok şükür. Saçlarım oldukça gürdür. Sülalede kimsede kellik yok babam hariç. Gençliğinde limonu, jöleyi epey yapıştırmış. Bilmiyorum yani bu yüzden tırsmıyor da değilim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.