Şimdi Ara

Düşman görünce FPS düşmesi sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün kasamı temizledim. İlk defa cs girdiğimde acayip fps düşmesi yaşamaya başladım. Sıcaklık değeleri gayet normal ekran kartım 55-60 derece arasında çalışıyor işlemci işe 40-45 civarında. İ5 4460-Gtx 970 ekran kartım var. Normalde 300 fps alıyorken düşman görür görmez fps 80-90 civarına düşüyor. Oyunun config dosyasını sildim, başlangıç ayarlarına: -high -threads 4 -novid gibi şeyler yazdım, cl_forcepreload 1 yaptım ancak hala aynı sorun devam ediyor. Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

İşletim sistemim: Win 10 PRO (Orjinal windows)

• Edit: Arkadaşlar öncelikle bir sistem geri yükleme noktası oluşturdum ve sistemi 12 Nisana geri aldım. Güncel olan iyidir diyerek ekran kartımın driverını güncellemiştim onu da kaldırdım 374.X sürümlerinden bir tanesini yükledim. Sonrasında oyuna girdiğimde cl_forcepreload 1 komutunu yazdım ve sorunum tamamen çözüldü diyebilirim. Şu an hiçbir problem yok 250-300 fps arasında rahatlıkla oynayabiliyorum. Umarım başkalarına bu yorumumun yararı olur.
  • cl_forcepreload 1

bu kod nedir
  • Hocam kaplamalarla alakalı birşey olduğunu okumuştum, denedim işe yaradı.
  • Haritaların siz oyuna girmeden önce tamamı ile yüklenmesini sağlar ve oyun içinde yeni bölgelere giriş yaparken (mesela MID kapısından tünele) FPS düşüşü yaşamamanızı sağlar. Tabii FPS artışı da yaşayanlar var.
    Okuduğum gibi kopyala yapıştır yaptım.
  • Hocam peki bu haritanın açılış süresini çok etkiler mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anladım teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.