Şimdi Ara

Dusladığınız legendaryler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna ilk başladığımda bilmüyordum pek leoroy çıkmıştı bnde işe yaramaz deyip dustlamıştım şimdi mumla arıyorum o kartı daha sonra lorewalkerı da kırdım

Bide bu başına gelen varmı warlock için arcane golem, manipulator ve alexi craftladım güya otk yapacam 1hafta ya oynadım ya oynamadım goleme bi nerf geldi bnm alex golem yalan oldu

Böyle anısı olan varmı bnden başka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarıkacı -- 12 Ocak 2017; 10:41:25 >

• golden ysera'yı bozup dr.boom yapmıştım o zamanlar boom'u ilk atan kazanıyordu. epic kartım bile yoktu zoo ve mech mage oynuyordum.
  • Benimde ilk açtığım Legendary Leeroy. Hatta ilk başladığım gün açtım ve 6 - 2 nedir yahu falan diyerek direk dustlamıştım. Charge nedir vs bilmiyorum tabi ki.

Bu arada disenchant butonunun ne işe yaradığını test ederken de ne kadar karta yazık ettiğimi ne yazık ki hatırlamıyorum.

C'thun dustlanmıyor kesin oda giderdi yoksa.
  • bob_marley_232 kullanıcısına yanıt
    Aynı bnm hikayem resmen
  • Majordomo executus rend blackhand ve mistcaller dustlamistim
  • 3 kere Cenarius yaptim 5 kere dustladim[biri paketten cikmisti].Dust/craft konusunda kimse benim kadar aptallik yapmis olamaz.Gecen yil classic setim tamdi su anda yarisina bile sahip degilim.Bi anlik ofkelerle butun koleksiyonumu dagitmistim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HKnatas

3 kere Cenarius yaptim 5 kere dustladim[biri paketten cikmisti].Dust/craft konusunda kimse benim kadar aptallik yapmis olamaz.Gecen yil classic setim tamdi su anda yarisina bile sahip degilim.Bi anlik ofkelerle butun koleksiyonumu dagitmistim.

Seninki muhtelen takıntı yüzünden olmuştur. doğrumudur?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    36k dolu brawl stars hesabı
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • grommash,jaraxxus,baron geddon,justicar,reno jaraxxus ve justicarı dr.boom almak için yakmıştım sonradan wild oynamayı bırakınca dr. boomuda yaktım ilk başladığım zamanlar kimsede uyarmayınca böyle şeyler oluyor aklıma geldikçe bi kötü oluyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Desert Rat

grommash,jaraxxus,baron geddon,justicar,reno jaraxxus ve justicarı dr.boom almak için yakmıştım sonradan wild oynamayı bırakınca dr. boomuda yaktım ilk başladığım zamanlar kimsede uyarmayınca böyle şeyler oluyor aklıma geldikçe bi kötü oluyorum

Yazdıkların gerçekse eğer napmıssın öyle sen oyunu bıraksan yeridir tüm meta kartları gitmiş

• Tarıkacı T kullanıcısına yanıt
    malesef hepsi gerçek :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Desert Rat

malesef hepsi gerçek :(

Boom u niye yaktın kalsaydı wild için

• Wild çıkınca dr boom

• Oyuna ilk başladığım zaman bütün class kartlarını kart yapacaz diye dustlamıştım. Elim de hiç kart kalmamıştı, geri dönuşü çok zor oldu Acemilik işte ondan sonra hiçbir kartı dustlamadım
  • 1600 dust verip velen craftladım.Faydasını görmeyince geri dustladım.

• glumblapinta kullanıcısına yanıt
    Kalsaydı keşke sonuçta class leg

• Tarıkacı T kullanıcısına yanıt
    Çöp ve metaya giremiyor.Zetalot oynadı diye yaptım fakat aşırı yavaş kalıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.