Şimdi Ara

Düşecek domaini almak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ay içinde istediğim bir domain düşecek bu domaini düştüğü gün nasıl alabilirim? Hosting siteleri ile anında satın alabilir miyim? Ne kadar sürüyor alımı ? Cevap veren arkadaşlara teşekkürler.. Önerdiğiniz firma var mı ? Hostu sonra almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shisha -- 5 Ağustos 2009; 22:11:10 >

• merabalar,
    domain düşer düşmez siz alamıyorsunuz bir süre eski kullanıcısı tarafından ayırt edilmiş oluyor bununla birlikte alantron gibi bazı host firmalarında sizin yerinize düşen domaini takip edip satın alan sistemler var bunlar üzerinden alabilrisiniz ben zamanında iki domaini böyle almıştım.
    Kolay gelsin
  • Merhaba,

Dediğiniz siteye baktım ancak benim istediğim domainin bitiş tarihini 2010 olarak gösteriyor. Benwww.domainstandi.com ' dan baktığım zaman 2009 gösteriyor eğer alantrondaki doğruysa 1 yıl beklemenin bir anlamı yok. Bir yanlışlık olabilir mi?
  • Evet benimde almak istediğim fakat 2010'da bitecek olan domainler var.Tabi uzatmazlarsa.
  • yanlışlık olabilri whois kayıtlarına bakarsanız eğer kimin adına ne kadar süre kayıtlı olduğunu görebilrisiniz
  • Mecbur bu ayın bitmesini beklicem o zaman belli olcak hangi site yanlış gösteriyor. Anında kapılcağını düşünmüyorum com net org dan başka alan adıyla kayıt edilmemiş ve sadece org kullanımda.
    Teşekkür ederim cevaplar için iyi günler..
  • backorder yapmanızı öneririm, eğer düşecekse ve sizden başka takip eden varsa, kaçırma ihtimaliniz yüksek...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternetten dolar alıp satmak
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 79 gün geçmesi gerekiyor . domainin yeniden kayıt edilebilir duruma gelmesi için . gerisi hikaye
  • Backorder işlemi için naçizane yaptığım bir çeviri aşağıdaki linktedir:
    http://ensetirasi.com/bilgisayar/backorder
  • Domain'in süresi dolduktan sonra bir süre eski kullanıcısının geri alması için rezerve edilir. Şayet site yüksek hit alan bir site ise otomatik olarak düşen domaini alan sistemler varken düşürmemiz zor..
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.