Şimdi Ara

Duş sırasında saç dökülmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
82.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Atlangoç Cevahir

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Eğer saçın seyrekleşmeye başlamadıysa problem yok. Herkesin saçı dökülür, önemli olan ne kadar döküldüğü. Saçın uzunsa çok dökülüyor gibi de geliyor olabilir.

Hocam önler ve yanlar çok seyrekleşti.Belki birazda strestendir ama oraları seyrek görünce gerçekten kafaya takmamak imkansız

senin yine iyi ben kendimi bildim bileli yarı kelim aşırı seyrek saçlarım var hem anne hem baba tarafı tamamen kel olunca yapacak bir şey olmuyor. Üstüne dökülme iyice arttı. 18 i geçeyim minoxil kullanacağım zaten üzülen.gif

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Eğer saçın seyrekleşmeye başlamadıysa problem yok. Herkesin saçı dökülür, önemli olan ne kadar döküldüğü. Saçın uzunsa çok dökülüyor gibi de geliyor olabilir.

Hocam önler ve yanlar çok seyrekleşti.Belki birazda strestendir ama oraları seyrek görünce gerçekten kafaya takmamak imkansız

senin yine iyi ben kendimi bildim bileli yarı kelim aşırı seyrek saçlarım var hem anne hem baba tarafı tamamen kel olunca yapacak bir şey olmuyor. Üstüne dökülme iyice arttı. 18 i geçeyim minoxil kullanacağım zaten üzülen.gif

Geçmiş olsun hocam

• Atlangoç Cevahir kullanıcısına yanıt
    Gunde 100 tel normaldir saglikli bir insanda. Ayrica dus alirken fazla dokulmesi diye bi sey yoktur. Olay şu aslinda. Gun icinde saclarin dokuluyor diyelim (tel ayriliyor kökten) Dus sirasinda da sampuan ve su ile o dokulen saclar eline geliyor. Olay bu yani.. Konazol iyi bi sampuan seboreik dermatit icinde kullaniliyor kepegi onleyecektir. Sen hic kafana takma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yaşayanların birçoğu ölümü hak ediyor. Ve ölenlerin bir kısmı da yaşamayı hak ediyor. Yaşamı onlara verebilir misin Frodo? O halde hak, hukuk adına ölüm buyurmakta çok acele etme. Çünkü en bilge olanlar bile sonu göremez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gyan

Gunde 100 tel normaldir saglikli bir insanda. Ayrica dus alirken fazla dokulmesi diye bi sey yoktur. Olay şu aslinda. Gun icinde saclarin dokuluyor diyelim (tel ayriliyor kökten) Dus sirasinda da sampuan ve su ile o dokulen saclar eline geliyor. Olay bu yani.. Konazol iyi bi sampuan seboreik dermatit icinde kullaniliyor kepegi onleyecektir. Sen hic kafana takma

Bende öyle düşündüm günde dökülen saçlar mı elime geliyor diye ama sadece duşta dökülse iyi günlük hayatta da dökülüyor.Okuldayken falan deftere bakıyorum 10 tel çok kötü moralim bozuluyor.Ve arkadaşlara da sordum kardeşimden de biliyorum hiç saçları dökülmüyor adamların saçımı tarıyım elimle bi düzeltiyim hemen saç gelir adamlar saçlarını çekiyor ellerinde 1 tel bile yok

• Ben her dusta 1 avuc sac topluyorum 10-15 tel normal bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: dexlab

Ben her dusta 1 avuc sac topluyorum 10-15 tel normal bence

Hocam elimi her saçıma attığımda gelen saç sayısı bu.Yani toplam 40-50 tel geliyordur duştayken

quote:

Orijinalden alıntı: ShowDownN

quote:

quote:

hocam sen hâlâ cildiyeye gitmedin mi?

Gittim hocam bu cumartesi başka bir yere gidicem.Yine şampuan önerecekler biliyorum ama yinede gidicem ne olur ne olmaz diye.

saç dökülmesinin neden kaynaklandığını söylediler ve sana önerdikleri şampuan neydi?

Hocam saçıma baktı biraz kepek var dedi konazol diye bi şampuan önerdi.O Gün doktora saçımı 2 gün yıkamayıp gitmiştim belki de ondandır.Normalde saçım çok kurudur eskiden sık yıkardım artık 2 günde bir falan yıkıyorum şampuanı da 1 haftadır kullanıyorum.

sana tavsiyem öncelikle doktordan saç dökülmesinin nedeninin genetik/hormonal bozukluk mu yoksa vitamin mineral eksikliğinden mi kaynaklandığını öğren. bunu kan testi sonucuna bakarak söyleyebilirler. kepeklenme, yağlanma, kuruluk ve dökülme de bu iki ana nedenden dolayı oluşur. ayrıca anne ve baba tarafında bu sorun fazlaca varsa saç dökülmesinin nedeni yüksek ihtimalle genetikten kaynaklanmaktadır. bu tip problem için daha önceden de belirttiğim gibi minoxil %5 forte saç spreyi olumlu etki gösterir. diğer ilaçların çoğundan farklı olarak hormonlara etki ediyor bu sprey. ama öncelikle kan tahlili yaptırarak saç dökülmesinin kesin nedenini öğren bence.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam sen hâlâ cildiyeye gitmedin mi?

Gittim hocam bu cumartesi başka bir yere gidicem.Yine şampuan önerecekler biliyorum ama yinede gidicem ne olur ne olmaz diye.

saç dökülmesinin neden kaynaklandığını söylediler ve sana önerdikleri şampuan neydi?

Hocam saçıma baktı biraz kepek var dedi konazol diye bi şampuan önerdi.O Gün doktora saçımı 2 gün yıkamayıp gitmiştim belki de ondandır.Normalde saçım çok kurudur eskiden sık yıkardım artık 2 günde bir falan yıkıyorum şampuanı da 1 haftadır kullanıyorum.

sana tavsiyem öncelikle doktordan saç dökülmesinin nedeninin genetik/hormonal bozukluk mu yoksa vitamin mineral eksikliğinden mi kaynaklandığını öğren. bunu kan testi sonucuna bakarak söyleyebilirler. kepeklenme, yağlanma, kuruluk ve dökülme de bu iki ana nedenden dolayı oluşur. ayrıca anne ve baba tarafında bu sorun fazlaca varsa saç dökülmesinin nedeni yüksek ihtimalle genetikten kaynaklanmaktadır. bu tip problem için daha önceden de belirttiğim gibi minoxil %5 forte saç spreyi olumlu etki gösterir. diğer ilaçların çoğundan farklı olarak hormonlara etki ediyor bu sprey. ama öncelikle kan tahlili yaptırarak saç dökülmesinin kesin nedenini öğren bence.

Peki hocam bu cumartesi yine gidicem cildiyeciye.Teşekkür ederim yardımlarınız için ..

• rica ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryomancer -- 16 Ekim 2013; 21:44:02 >

Orijinalden alıntı: Ara-sıra

Kel kaldınmı benimde duşta ve kurularken çok dökülüyor
    peki sen kel kaldın mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ee durum nedir

• bende'de 10-15 tel den fazla bile dökülüyo bu sorunların asıl kaynağı stres - tarakla çok fazla bastırma - jole sürekli saçı yıkama ve sodyum kimyasal içeren şampuanlar. saçını mutlaka kakao ve ya çekirdeğiyle yıkaman gerek saçını besler güçlendirir yumurta sarısıyla masaj yapabilirsin diplere ve uçlara - karanfil - zencefil de çok iyi geliyo ne varsa doğal aktar bitkilerin de var çözüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicki MinajLele Pons -- 30 Haziran 2019; 18:27:23 >
    Tobirama & Hashirama Senju ♥♥ @nickiminaj♥ MARYSE OUELLET @marysemizanin ♥ @lelepons ♥ @twan ♥ @hannahstocking @inanna ƒɑνღʀɨ̇тє Ĝωεπ chαƦʍcα$†εƦ -- God of War | Last of Us | Blur | Smite | Injustice 2 | Tekken | Street Fighter | Mortal Kombat | Dragon Ball | Naruto Ultimate Ninja Storm | WWE 2008 - 2K19 | Gta SA - GTA V
  • Stresten kurtulursaniz o zaman dökülme duracaktır

Orijinalden alıntı: Ara-sıra

Yok kalmadım sende dökülme varmı
    sınav stresi geçince yüzümdeki sivilceler ve saç dökülmem büyük oranda azaldı bir de head and shoulders erkeklere özel dökülmelere karşı 2'si 1 arada kullanınca baya etki etti

Ama duşta benimde 30 tel falan saç kopuyordur en az her seferinde. Lakin sanki son geçtiğim şampuandan sonra ve kullandığım yeni dökülme karşıtı saç maskesinden sonra sanki bir azalma var dökülenlerde

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.