Şimdi Ara

Duş Jeli Nasıl Kullanılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar forumda çok boş beleş konu görüyorum biraz faydalı bi konu açayım dedim duş jeli nasıl kullanılır buyrun

*Duş Jeli Kullanımı*
    Duş jelini her banyoda abartmadan kullanmak gerekiyor. Hoş kokusu dolayısıyla life çok fazla miktarda dökerek kullanmakta sağlığınız açısından hiç iyi değil. Bir miktar köpürecek kadar dökmeniz gayet yeterli olacaktır. Duş jeli doğru şekilde kullanıldığında vücuttaki yağ, ölü deri ve kiri arındıracaktır. Ayrıca duş jeli içeriğindeki PH değerinden dolayı sabuna göre cildinizi kurutmadan temizleme olanağı sağlamaktadır.

*Sabun Yerine Duş Jeli*
    Sabun yapımında kullanılan sodyum hidroksit sabuna yüksek ph özelliği kazandırmaktadır. İnsan cildinin ph ı 5-6 arasında olduğu için sabunlar insan cildini kuruturlar. Duş jelleri uygun ph ları ve içeriklerindeki nemlendirici maddeler sayesinde insan cildinde alerji yapmazlar. Tabi bu duş jellerinin alerji yapmayacağı anlamına gelmez çünkü duş jellerinin içerisinde bulunan sls (sodium laureth sulfate) gibi sülfatlı maddeler ile cocamide dea, paraben, formaldehit gibi maddeler alerji yapabilmektedirler.

*Hangi Duş jeli*
    Baobabyagi Duş Jeli Kullanımı
    Kullandığınız duş jellerinin daha doğal olmasına özen göstermeniz sağlığınız açısından önemlidir. İnsan bedeni ve çevreye zararları bilinen çeşitli maddelerden uzak durmanız, bu maddeleri içeren ürünler kullanmamanız hem sizin he gelecek nesillerin lehinedir. Bu maddelerden kaçınmak için iyi bir etiket okuyucusu olmanız gerekiyor; peki nedir bu zararlı maddeler;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 19 Temmuz 2014; 9:04:57 >

• Okudum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • devami yok mu :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nivea duş jeli var da , öyle avucuma sıkıp ıslak vücuduma sürüyorum rahatlıyorum . Başka nasıl yaparım ki

• quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

devami yok mu :D

var =)

*SLS ve TÜREVLERİSLS ( Sodium Lauret Sulfate)SLES ( Sodium Lauryl Ether Sulfate)ALS ( Ammonium Laureth Sulfate)MLS ( Magnesium Laureth Sulfate)

*COCAMİDE MEA, COCAMİDE DEA, COCAMİDE TEA

*PARABENDMDM HYDANTOİN ve FORMALDEHİTLER

*PROPYLENE GLYCOL

*DİMETHİCONE (SİLİKON)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

devami yok mu :D

var =)

*SLS ve TÜREVLERİSLS ( Sodium Lauret Sulfate)SLES ( Sodium Lauryl Ether Sulfate)ALS ( Ammonium Laureth Sulfate)MLS ( Magnesium Laureth Sulfate)

*COCAMİDE MEA, COCAMİDE DEA, COCAMİDE TEA

*PARABENDMDM HYDANTOİN ve FORMALDEHİTLER

*PROPYLENE GLYCOL

*DİMETHİCONE (SİLİKON)

benim cilt zaten kuru sabun çöle çeviriyo :D
    nemlendirici filan erkeğe yakışmaz

• Yıkandıktan sonra kalan kayganlık hissine takılmayın. Temizlenmiş oluyorsunuz. İçerikten ötürü vücut öyle tepki veriyor. Tıpkı diş fırçaladıktan sonra çok az bir miktarla ağzı çalkalamak gerektiği gibi duş jeli sonrası da normal bir miktarda yıkanıp çıkmak gerekiyor. Mesela diş macunu fırçaladıktan sonra tamamen ağızdan temizlenmemeli ki etkisini sürdürsün. Hemen bir yudum suyla çalkaladıktan sonra tükürün 2-3 tekrar yapmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wax mı Saç Spreyi mi?
    11 yıl önce açıldı
    Saça limon sürmek zararlı mı??
    17 yıl önce açıldı
    Saç kremi nasıl kullanılır?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Duş jeli nedir yav al hacışakiri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Küçük Herifler

Duş jeli nedir yav al hacışakiri

del ortasını faaaap faaaap faaaap
  • İyi de nasıl kullanılacağını anlatmamışsın ki sadece sabuna göre avantajları falan anlatmışsın yani nasıl kullanacaz bu meleti ağız yoluylamı alacaz vücuda bir ölçüsü varmı fazla kaçırırsak nolur falan bunlardanda bahset okuması eğlenceli oluyo.
  • Duş jeli de vücudu çok kaygan bırakıyor temizlendi mi temizlenmedi mi anlaşılmıyor.
  • Doğrusu neymiş yazmıyor ki?

• E nasıl kullancam ?

• ne işe yaradığını özet bir cümleyle açıklayan olursa belki kullanırım :) yıllardır sabunla görüyoruz işimizi :DDD

eskiden jel mi vardı :D
  • nası kullancaz harbi
  • Duş jeli yıllar önce tükürük bezlerinin fazla mesai yapıp yorulmasından muzdarip olan bir abimiz tarafından bulunmuştur.Duş jeli 2 farklı şekilde kullanılabilir;

1-Duştan önce:Bu kullanım şeklinde duşa girmeden önce bir miktar duş jeli ele dökülerek çavuş itina ile okşanır ve içi temizlenmiş olur.

2-Duş sırasında: Bu kullanım şekli ise ilk yöntem uygulanmışsa farz olan yöntemdir.Duş sırasında isteğe bağlı olarak kullanılabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.