Şimdi Ara

Dürüst Konuşalım Sınav Ertelenmesi Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sınav 1 ay ertelense dahi doğru düzgün net arttıramazsınız yani bu zamana kadar neyseniz o günde aynı kişi olacaksınız. Sınav ertelendiği an cabir bin hayyan`a falan dönüşmeyeceksiniz yine siz kendinizsiniz. Konu bitiremedim diyenlerde son aya kadar konu bitiremediyse mezuna kalsın. Bu cümleyi yanlış anlamayın belki önemli bir durumunuz olmuştur çalışamamışsınızdır ama yine de size 1 ay yetmez. Belki bana söveceksiniz ama gerçekler bunlar.

• hiç konu bilmeyen 0 ayt sayısal yapan biri 25 e çıkar heralde
  • ertelenmemesi iyi oldu.sınav ertelenir kasarım diyen tipler folloş oldu.sıralamalar 2018 gibi gelicek.
  • 1ayda calismayi bilene gayet net artar.ama 50tyt yapip 30ayt yapan adam cok bisey beklemesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hopesystem H kullanıcısına yanıt
    Bu zamana kadar düzgün çalışmayan sistemini kurmayan kişi son 1 ayda kamp yaparım günde 20 saat çalışırım diyenler hayal kuruyor zaten. Bu zamana kadar çalışmayanlar devlete söveceğine kendine sövsün.
  • İmam bayıldı senden bir ricam var sınava 2-3 gün kala olabilecek en kötü durumlar diye konular açma geçen sene attığın konuyu hâlâ unutmadım psikolojimizi bozmuştu :)

• building07 B kullanıcısına yanıt
    %0,1`lik kısım hariçtir diye yazacaktım hocam kusura bakma. Ama o kısımda istisna sayılır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    A L I N D I M
  • geçen sene sinav 1 ay ertelense ben mezuna kalmazdım açıkçası

• konu bitirmek kelimesi çok genel bir ifade hocam. derece yapan adam da son gün oturup konu çalışabilir. ha haziranda önemli bir konuya ilk defa bakacak arkadaşlar zaten harbiden sınava girmesin mk
  • quote:

Orijinalden alıntı: hopesystem

ertelenmemesi iyi oldu.sınav ertelenir kasarım diyen tipler folloş oldu.sıralamalar 2018 gibi gelicek.
    inşallah 2018 gibi gelir.
  • Gayette haklısın hocam.

• Boş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.