Şimdi Ara

Durumum maç saatinde belli olacak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

‘Oynar mıyım bilmiyorum’

Karabükspor sayesinde bir yerlere geldiğini vurgulayan Emenike, “Karabükspor sayesinde ismimi duyurdum. Bunun için hocam ne zaman şans verirse sahaya çıkar ve elimden gelenin en iyisini yaparım. Benim tek bir amacım var; yapabildiğimin en iyisini yapmak. Yarın (bugün) hocam şans verirse sahaya çıkacağım ve gol atmak için çalışacağım” dedikten sonra bugünkü maçta oynama ihtimali hakkında ise, “Durumum maç saatinde belli olacak. Buna karar verecek doktorlar olacak. Ben de çıkacak kararı bilmiyorum” ifadesini kullandı.

‘Transferde karar menajerimin’

Bu arada golcü oyuncu, Fenerbahçe başta olmak üzere hakkında çıkan transfer haberleri içinse şunları söyledi: “Şu anda devam eden bir lig var ve transferim hakkındaki gelişmeler hakkında konuşmam doğru olmaz. Sonuçta bu konuyu menacerlerim takip ediyor. Benim görüşlerim önemli, ama transferim onlar nasıl isterse öyle gerçekleşecek. Kendimi bu konuda konuşmak için yetkili görmüyorum.”

‘Karabük’ten kimse şüphe duymasın’

Hafta boyunca ortaya atılan iddiaların takımı yıprattığını söyleyen Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz şöyle konuştu: “Belki bu durum maç öncesi büyük bir sıkıntı gibi görülebilir. Ancak futbolcularım maça iyi motive oldular. Bizim futbol anlayışımız belli. Fenerbahçe’ye karşı önlemlerimiz olacak ancak her zaman olduğu gibi futbolumuzu rakibimize kabul ettirecek bir oyun sergileyeceğiz. Zirvedeki Trabzonspor’la da son hafta karşılaşacağız. Karabükspor’dan kimsenin bir şüphesi olmasın.”

Tunç Kayacı

• Emenikeeeee goll atarsan oldururuz seniii oldururuzzzzz. Zaten 31 yasindaymissin. Cakaallll bize yutturacaktin 23 um ben diye. :)
  • hikaye bunlar,emenike oynayacak aklınca taktik yapıyorlar,eskidi artık bu yollar...
  • Valla Emenike'nin en büyük avantajı gücü ve kuvveti. Sakatlığı onun gücü ve kuvvetini etkilediyse etkisiz kalabilir.
  • Olum bugün de sakat ol lan. Bir hafta daha dinlen
  • KArabuk yatti bize. Emenike yokmus. Kahrolsun tff
  • Beklediğim haber emenike yokmuş

zaten sinyaller veriliyordu haftaiçi Yücel hocanın konuşmalarında

4 mayıs

6 mayıs

7 mayıs

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.