Şimdi Ara

Durumum kötü. (Okul konusu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bölümü aradım ve sonuç olumsuz. Tıp Elektroniği adlı bir derse en fazla bu kadar (Lisans öğrencisi için 85) kontenjan açabilirlermiş. Dersi kaçırdım. Bakalım, yaz okuluna kalacağım kesinleşti böylece, çünkü 5 ders alabildim bu dönem. Daha fazla da alabilirim aslında ama alabileceğim derslerin temeli olan dersleri görmedim. İşte bu yüzden yaz okuluna kalıyorum. Dilerim 7. senenin sonunda biter ama duruma göre 1 dönem falan daha uzatabilirim gibime geliyor.

İnsana bir bölümü 7-8 sene okumak koyuyor be. İnanmak güç ama 3 senede bitirenler var. Ben eskiden (Özellikle lisede) çok başarılıydım, sonra ne olduysa içimdeki şevk gitti ve başarısızlığa mahkum oldum. Şimdi geriye 22 dersim var. Bu dönem 5 versem, yaz okulunda 3 tane versem geriye 14 ders kalacak. 1 senede 7'şer dersi hiç kalmadan vermeliyim ki, okul daha da uzamasın.

Dur bir daha bölümü arayayım ve Elektonik Devreler 1'i (Bahar döneminde bazı öğrencilere açılan güz dönemi dersi) alıp alamayacağımı sorayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elektronik Devreler 1 dersi bazı özel öğrenciler içinmiş, ben alamazmışım. O da gitti.

5 ders ile bir dönem çok sıkıcı geçecek ama kolay geçebilir en azından.

• Kilo durumu noldu?

• Lojik Devre Tasarımını alıp, 6 derse tamamladım. Lojik Devre Temellerini verememiştim, o yüzden Lojik Devre Temellerini de tekrar etmem gerekecek ve üzerine Lojik Devre Tasarımını öğrenmem gerekecek. Bu arada bu dersin (Lojik Devre Temelleri) koşulu Mikroişlemci diye başka bir ders, o yüzden Lojik Devre Tasarımını alabildim. Bir de Tıp Elektroniği için programımı bozmayacak şekilde boşluk bıraktım. Biri dersi bırakırsa hemen alayım diye. E 6-7 ders de bir dönem için fazlasıyla yeterli hani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Robb_Stark

Kilo durumu noldu?

Hep aynı civarlarda. Son 6 yıldır değişen çok bir şey yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.