Şimdi Ara

Dursun Özbek'in Açıklamaları Hakkında Düşüncelerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dursun Özbek:Sneijder'in bonservisinin %75’i benim dönemimde ödendi.Oyuncu almak kolay ama bunun parası?
    Her gün çıkıp 40 tane yalan söyleyen bu adama inanmıyorum. Zaten ödeme planında olan şeyleri ödemiştir.
    Dursun Özbek:Bir çok kez ödemeleri yetiştirmek için cebimden bile vermek zorunda kaldım.Transfer yapayım ama benden sonrakiler zorda kalacak
    Bu doğru olabilir.
    Dursun Özbek: Transfer yapayım ama benden sonrakiler mutlaka sıkıntı yaşayacaktır. Medyatik olmak, şov yapmak kolay!
    Bunda da biraz haklılık payı var.
    Takım biraz yaşlı...

Dursun Özbek:Takımı gençleştirme planlarımız var. Bu konuda teknik kadromuz gerekli çalışmaları yapıyor.
    Yalanın kuyruklusu. Gençleştirme deyip 32 yaşındaki Bilal'i alıyorsun. 32 yaşındaki Melo ile sözleşme uzatıyorsun.
    Dursun Özbek: Liglerde erken form tutmak biraz riskli... Bu form 8-9 haftadan sonra yükselir ve tepe noktaya ulaşırsa işi götürüyorsun.
    Saçmalık. İlk 8-9 haftada 10 puan geriye düşersen bir daha toparlayamazsın.
    Dursun Özbek: Örneğin Beşiktaş çok formda bir açılış gerçekleştirdi ama bunu 34 haftada sergilemesi kolay olmayacak.
    Klasik Beşiktaş başlangıcı hakkında doğru söylemiş. Sonunu getiremiyorlar
    Dursun Özbek: Transferde Fenerbahçe ile rekabete girmeyiz. Onların demek ki böyle değişime ihtiyaçları varmış. Önemli olan lig yarışı!
    Bu vizyonsuzlukla ve bulamadığınız sponsorluklarla tabi ki rekabete giremeyiz. Rezil herif.
    4. yıldızın keyfi sizce sürülebildi mi?

Dursun Özbek: Sürdük ama zaten bu işler uzun sürmüyor. 1 hafta, 10 gün.
    Çok sürdük canım. Daha ilk günden gidip görgüsüzlüğün alasını yapıp kupayı tek başına kaldırdın. Yaptığın açıklamalarla 4. yıldızı hepimize zehir ettin.
    Dursun Özbek: Zlatan ile tasarrufumuz hiç olmadı ki! Yaşı ortada... Zaten PSG'den yıllık 17 milyon euro kazanıyor.
    Bilal'in yaşına bakmadan alan Özbek iş Zlatan'a gelince yaşlı diyor. Allah akıl fikir versin
    Dursun Özbek: Zlatan'ı alsam takım içi dengeler ne olacaktı ? Galatasaray'ın bunu kaldırabileceğini düşünmüyorum. Diğerleri nasıl oynayacak?
    Dengeniz batsın rezil herifler. Büyük takımlarda denge olmaz. PSG'de Zlatan 17 milyon euro alırken bazı yedek oyuncular 1 milyon euro alıyorlar ve hiçbir sorun çıkmıyor. Demek ki siz yönetemiyorsunuz.
    Melo konusunda süreci iyi yönettiğinizi düşünüyor musunuz?
    Dursun Özbek: Harika yönettik. İki taraf da çok memnun olduğuna göre sorun yok
    Çok iyi yönettiniz canım. Adam sizi bütün yaz parmağında oynattı. Koskoca kulüple dalga geçti. Bir de ücretinde indirim bile yapmadan sözleşme uzattınız. Fesih maddesi bile olsa bu zaafiyet takımdaki diğer oyuncuların elini güçlendirdi.
    Dursun Özbek: Melo, Türkiye’deki en iyi orta sahalardan fark yaratan biri. Her sene sonunda tarafların fesih hakkına sahip olması da önemli.

Özbek: Bundan sonraki sözleşmelerde de fesih maddesi görmek istiyoruz. Futbolcuların performansı düşebilir. Böylece iki taraf da kollanıyor.
    Muslera ve Sneijder'e de fesih maddesi koyarsanız bu taraftar sizi gömer haberiniz olsun.
    Dursun Özbek: Sabri geçen sezon iyi oynadı. Bugüne kadar da ücret olarak diğerlerine göre çok gerideydi o yüzden böyle bir sözleşme yaptık.
    Sabri 1.25 milyon dolar para alıyordu. Bu mu geride olan ücret? Üstüne bir de 1.8 milyon euroluk sözleşme yaptınız. Carole 700bin euro alırken Sabri'nin 1.8 milyon euro alması çok mu dengeli? Dengeniz batsın çapsız herifler.
    Öncelikli hedef lig mi Avrupa mı?

Dursun Özbek: Her zaman bizim cevabımız Avrupa olur. Galatasaray bu misyon ve vizyonla kurulmuştur.
    Yalana bak. Hamza bile Avrupa'da başarı için çok önemli değil gibisinden şeyler söyledi. Bu kafayla Avrupa'da bizi yine averaj takımı yapacaksınız. Sonra da pişmiş pişmiş zaten önceliğimiz lig diyeceksiniz.
    Özbek: Bernabeu Kupası’na davet edilmek Galatasaray'ın büyüklüğünü gösteriyor.Real başkanı Perez beni aradı, aramasa İstanbul'da kalacaktım
    Böyle giderseniz Galatasaray'ın büyüklüğünü yerle bir edeceksiniz. Galatahisar Belediyespor yolunda ilerliyoruz sizin yüzünüzden.
    Özbek: Önceki yönetimlerin yapmış olduğu harcamalar sonucunda bugünkü tablo kucağıma geldi. Neyle karşı karşıya kalacağımı da biliyordum!
    Madem biliyordun, o zaman niye koskoca 3 ay boyunca forma göğüs sponsorunu bulamadın. Bundan 1.5 ay önce göğüs sponsoruyla anlaşmaya çok yakınız dedin. Hala ses çıkmadı. Pis yalancı.
    Özbek: Tablolar olumlu gidiyor. 42 futbolcu 24-25’e indi. Futbol takımı maliyeti bu operasyonla 7-8 m euro düşürüldü. Bunlar hep tasarruf
    Tek yaptığın iyi iş kadroyu azaltmak oldu.
    Dursun Özbek: Son olarak Yekta ile yollarımızı ayırırken 2.3 milyon vermek yerine 600 bin euro vererek işi hallettik
    Burada iyi iş yaptıklarını düşünüyorum. Yoksa yatarak para kazanacaktı.
    Dursun Özbek: Sportif AŞ’nin ilerleme raporunu gönderdik UEFA’ya... Muhtemelen ay sonuna doğru bir randevu alacağız.
    Hani 15 Ağustostaydı? Yine başka bir yalanınız meydana çıktı.
    Özbek: FFP'ye göre son 3 senede 45 m € zarar yapmamanız gerekiyor. Bizde bu geçmişti. Bir anda düşürmek kolay değil. Şu anda GS izleniyor!

Özbek: UEFA bizi izlerken zararı azaltma çalışmalarımızı görecek. Önemli ekiplere transfer yasağı geliyor. GSaraylıyım, GS'ı düşünmeliyim.

Özbek: Ben de istiyorum Messi’yi, Ronaldo’yu. Ama mali yapıyı düşünmek zorundayız. Son 4 sene 100m€ bonservis ödendi sadece 4 tanesi oynuyor
    Sen bu vizyonla anca Niasse, Bilal, Jem Karacan getirebilirsin. Şu anda kadronun %90'ı o son 4 senede alınan oyunculardan meydana geliyor pis yalancı herif.
    Dursun Özbek: FEDA yok. Sportif başarı elbette olmazsa olmazlarımızdan... Feda diyorsak Podolski’yi niye alalım?
    Sağ bek, stoper, santrafor mevkileri resmen ağlıyor ama transfer yapmıyorsunuz. Bonservisi elinde sağlam oyuncuları almaya tenezzül bile etmiyorsunuz. Buna FEDA denmez, dense dense çapsızlık denir. Yine başka bir yalan daha.
    Dursun Özbek: İnsanlar oyuncuları ödenen bonservislerle değerlendiriyor. Lionel Carole ve Jose Rodriguez ne oluyor? İkisi de süper topçu.
    Bu iki transferden ben de umutluyum ama Hamza oynatacak m ondan emin değilim. Adam resmen Türk ırkçısı. Jodriguez dururken prensi Jem'i oynatması daha yüksek ihtimal.
    Dursun Özbek:Özellikle Carole’dan çok umutluyum. Herkes görecek 2 sene sonra Carole için Avrupa’dan inanılmaz teklifler alacağız.

ADAM RESMEN AYAKLI YALAN SÖYLEME MAKİNESİ. İNŞALLAH TEZ ZAMANDA KURTULURUZ. BİRLİK OLUP HER MAÇTA YÖNETİMİ İSTİFAYA ÇAĞIRMALIYIZ. GALATASARAY TARİHİNİN EN YALANCI, EN ÇAPSIZ, EN REZİL BAŞKANI. ADNAN POLAT BİLE BUNLAR KADAR REZİLLİK YAPMAMIŞTI.

• Defol git Dursun!!!

Hamza'nı da al git!
  • Ulan senin geldiğin 3 ay oldu.

Ne ara Sneijder'in 4 te 3 ünü ödedin ?

Yok senin yöneticiliğin Duygun Yarsuvat'ın başkanlığı döneminde ödendiyse bu da çok büyük bir transfer başarısıdır.

Sneijder'i 7.5 milyon euroya birde taksitli aldı demek ki Ünal başkan.

O zaman diyorum ki Ünal Aysal'ın tuvalete yaptığı sizden daha vizyonludur sayın özbek.
  • Adamın ne mal olduğu taa o zamandan belliydi. Defolup gitse de kurtulsak.
  • bugun radyoda dinledim. Adam diyor ki

1. "UEFA GECEN SENELERDD BIZI UYARDI. BU MAASLAR COK YUKSEK AZALTMANIZ LAZIM" diye.

Arkadas Sabri nin maasini nasil artiriyorsun o zaman?

2. Iddia ediyor ki UNAL AYSAL UEFA YA O SENEDE 1 MILYON EURO KARA GECICEZ demis.

Davada da demisler ki eger boyle demeseydiniz sizi 5 yil gozleme alirdik

Bu ilginc iste.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.