Şimdi Ara

Dursun Özbek Galatasaray'a Tecavüz Etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fatih Gökşen yada Turgay Kıran başkan olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koskoca yılların gazetecisinin kullandığı lafa bak anasını satayım. Sorsan ortamlarda entelektüel dersin, kim bilecek?
  • Fatih Altaylı ciğeri bana göre para etmeyen adamın tekidir. Galatasaray camisı taraftarı bu adamı seviyor mu merak ediyorum.

Düzeltme: camiası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quanch -- 2 Mart 2017; 10:44:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray'ın 2 yılını çaldılar, başkanlığı süresince ne tasarruf ne gelecek yılın takımını kurmak gibi bir halt yapmadı.

Hedefsiz, günün getirdiği ne ise onun üstünden yol alan amaçsız bir yönetim kadrosu var.

3 kupa alınan sezon Galatasaray'ın kabusunun başladığı sezondur, bu adamlara özgüven ve destek sağladı. Kulübün kapısından geçirilmeyecek adamlar, şimdi kulübün içine ediyor.

Şimdi Fikret Orman çok daha sıkıntılı zamanda geldi, adam ne dedi ? Feda yapıyoruz ve her şeyi ona göre ayarlıyoruz. Ne oldu ? Ayağını yorganına göre uzattı ve belli plan üstünden ilerledi.

Bizimkiler 3 kupa ve Şampiyonlar ligi mevzusuyla başladı, ne yaptıkları belli değildi. Galatasaray'ın bu hale düşmesinde kimin payı varsa hakkımı helal etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Galatasaray'ın 2 yılını çaldılar, başkanlığı süresince ne tasarruf ne gelecek yılın takımını kurmak gibi bir halt yapmadı.

Hedefsiz, günün getirdiği ne ise onun üstünden yol alan amaçsız bir yönetim kadrosu var.

3 kupa alınan sezon Galatasaray'ın kabusunun başladığı sezondur, bu adamlara özgüven ve destek sağladı. Kulübün kapısından geçirilmeyecek adamlar, şimdi kulübün içine ediyor.

Şimdi Fikret Orman çok daha sıkıntılı zamanda geldi, adam ne dedi ? Feda yapıyoruz ve her şeyi ona göre ayarlıyoruz. Ne oldu ? Ayağını yorganına göre uzattı ve belli plan üstünden ilerledi.

Bizimkiler 3 kupa ve Şampiyonlar ligi mevzusuyla başladı, ne yaptıkları belli değildi. Galatasaray'ın bu hale düşmesinde kimin payı varsa hakkımı helal etmiyorum.

Bence bu 2-3 yılın çok sancılı geçeceği daha Duygun Yarsuvat'tan önce de belliydi. Gerek Duygun gerekse Dursun bence kalkan olarak kullanıldı.

Bu sıkıntılı dönemleri atlatalım ondan sonra bakarız çaresine dediler.

Riva'dan önceki son kaymağı Ünal Aysal yedi. Şike olayları vb dalan ortam da sportif başarı için çok müsaitti.

Asıl şimdi Riva'nın kaymağını Fatih Terim ile birlikte kim yiyecek GS için burası çok önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: neuro

quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Galatasaray'ın 2 yılını çaldılar, başkanlığı süresince ne tasarruf ne gelecek yılın takımını kurmak gibi bir halt yapmadı.

Bence bu 2-3 yılın çok sancılı geçeceği daha Duygun Yarsuvat'tan önce de belliydi. Gerek Duygun gerekse Dursun bence kalkan olarak kullanıldı.

Bu sıkıntılı dönemleri atlatalım ondan sonra bakarız çaresine dediler.

Riva'dan önceki son kaymağı Ünal Aysal yedi. Şike olayları vb dalan ortam da sportif başarı için çok müsaitti.

Asıl şimdi Riva'nın kaymağını Fatih Terim ile birlikte kim yiyecek GS için burası çok önemli.

Fatih Terim akıllı bir yönetimle gelirse Galatasaray toparlanır. Fatih Terim son geldiği dönem harcadığı kadarını kulübe bir şekilde kazandırdı. O dönem kulüp üst üste şampiyonlar ligine katıldı ve şampiyonluk yayın paraları, kombine ürün satışları derken iyiydi.

Asıl mevzu Fatih Terim sonrası harcanan paraların karşılığının alınmaması durumunda oldu. Ünal Aysal'ı Fatih Terim iyi yönlendiriyordu, fakat Mancini Prandelli yönlendirmekten ziyade tüketti.

Riva ve Florya mevzusu ortaya tamamen çıksın, sağlam yönetim Fatih Terim gelir toparlanırız gibi geliyor. Aksi takdirde işimiz çok zor...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dursun Aydın Özbek İstifa!
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu martta yapılacak kurulda gene ibra ederler. Divan üyeleri çok memnun kendisinden, genç muhalifler 20 Martta proje açıklayacağız diyor ama sanmıyorum bişey değişeceğini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • galatasaraylı olarak Fatih Altaylı sevmem ama galatasaraya yapılanlar yanında o kelime az kalmış

kulubu staj yapma yerine soktular
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.