Şimdi Ara

Dursun denen başkancik Seneyi çikaramaz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle bu konuya gayet ciddi şekilde açiyorum, saçma espriler şakaciklar komiklikler yapacaklar defolun şimdiden...

Bu adam benim gözümde başkan falan değildir.. Zerre saygi sevgi besleyemiyorum bu adama.. TİPKİ bir Aziz Yildirim klonu..

İnanilmaz itici bi şahsiyet ve son derece hükümet yalakasi bi insan.. Bu, Nefret etmek için tek başina yeter aslinda ama kisa kesmeyeceğim... Galatasaray artik resmen Hükümetin ve Akp'nin elini koluyla beraber soktugu bi klüp haline gelmiştir bunu istediğiniz kadar inkar etmeye başlayin bu saatten sonra... Bunu sindirebiliyosaniz sizlere aferin..

Utanmadan daha gelir gelmez açiklama yapip hamza ile yola devam edeceğiz diyen başkanciğa sözüm, Sen o yerde Pek duramazsin başkancikkk haberin olsun.. Al hamzanida defol git şimdiden, Hiç oturma bile o Tertemiz Başkanlik Koltuğuna... Taraftarin ne düşündüğünü umursamayip, Köpek yerine koyan başkana O koltuk Haramdir.. Takimdaki çöplere Yollarimizi ayiracağiz diyeceğin yerde Çoguyla sözleşme yenileyeceğiz diyosan, Sahadaki Gerizekalica oynanan taktik teknik Özürlüsü futbolu beğenip Hamzayla devam edeceğiz diyosan Defolup gideceksin dursun... Defolup gideceksin, Seve seve gideceksin.. Bu şartlar altinda Yerin yok senin Galatasarayda..

Bi sözüm daha var o da her ne kadar sevmesemde Adnan Öztürk denen herife.. SENELERCEEEEE yalvardin yakardin, Yalamadik yer birakmadin.. Sürekli kaybedeceğinide bilsen Aday oldun durdun.. Bu sene Birden neden çekip gittin '' hastayim '' bahanesiyle ? Devletten Kim korkuttu seni... ? Tamamen Başkanlik için hazirim derken Bi anda işlerim iyi değil hastayim çekiliyorum demene kim sebep oldu.. ? Hee gerçi Fb'nin şike mevzulari olduğunda da tutumunu biliyoruz senin ama En azindan Diğerlerinden daha iyi başkanlik ederdin ama Korktun ve kaçtin... Sözüm ona En Galatasarayli olan sen Galatasarayi bu kolpa heriflere biraktin..

Benim düşüncem budur... İsterseniz 68454 tane olumsuz yorum atabilirsiniz konuya yada Görüşü olmadan Esprili bi yorum atip + kasmaya çalişabilirsiniz ama İnşAllah İçten içe sizde biliyosunuzdur bazi şeyleri..

Bu seneki şampiyonlugun değerini bilin çünkü bu yönetimle ile gördüğünüz Son şampiyonlugumuz.. Yaziklar olsun böyle leş yönetime... Galatasaray bugun kendine bi Aziz yildirim yaratmiştir.. Hakli çikmazsan yanilirsam tiri viri falan fişman işlerine girmeyeceğim, Dediklerimin Arkasindayim.. Zamani geldiğinde bugun fb'lilerin azize nefret kusuşu gibi Sizlerde bu Herife söveceksiniz..

Ben bu adami kendi adima Galatasaray başkani saymiyorum.. Bir kukla, uşak, emir eri v.b.v.b.v.b.v.b.v.b...........

• Tebrikler guzel yazi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende pek fazla beklenti içerisinde değilim ama daha yeni geldi belki bizi şaşırtacak iyi bir yönetim ortaya koyacak bi durun sakin..
  • Aziz'e evrilmek isteyen Aysal'dı. Dursun'da gelen başarılar sonrası, har şeyi ben yaptım, futbolcuların parasını ben ödüyorum, para vermezsem oynamazlar, yönetim neymiş, teknik direktör neymiş, hepsini kovarım derse bilemem.
  • Adamın tipte hayır yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah akıl fikir versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.