Şimdi Ara

DURMAPLAY Müşteri Kazıklama (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
6.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Belki 30'un üzerinde oyun almışımdır bu siteden. Düzenli olarak da WoW 60 gün game-time alırım. Sadece yeni Black Ops'da 3-4 günlük bir gecikme yaşadım. Onda da destek ekibi, inanılmaz bir talep olduğunu ve ellerindeki stokların bir anda bittiğini söyledi. Yeni keyler gelir gelmez de oyunumu verdiler. Ki bana 1 hafta gecikme olabilir, anlayışınız için teşekkürler demelerine rağmen 3-4 günde çözdüler.

    Kısacası ben hiç sorun yaşamadım, çevremden de yaşayanı görmedim.
  • Bu nasıl bir üsluptur acaba? Tüketici hakem heyeti ve tüketici mahkemelerine verip hesabını sormak gerek diye düşünüyorum, şahsen ben firmalarla çok uğraşıyorum. THH'de beni tanımayan yok, öyle savunma yazıyorum ki hepsini de kazandım bugüne kadar, THH Mahkemelerine intikal edilen dosyalarım oldu, onları da kazandım. Şahsen bana bu şekilde yaklaşımda bulunsar işleri yaş :)
  • Sonucu yazmayı unutmuşum yazayım, beni engellediler cevap vermiyorlardı artık. Hiç bir şey için uğraşmadılar, ben mesleğim gereği firma sahiplerine ulaştım direkt tutuşup iade etmişlerdi. Tekrar diyorum, problem yaşayıp yaşanmayacağının garantisi yok bana yapılan davranış buydu umarım sizin başınıza gelmez ben tecrübemi paylaştım. Olay 3 kuruşluk paralar değil, insanı keriz yerine koymaktı tecrübe oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ledox -- 2 Aralık 2018; 15:15:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu konuşmadan sonra bu siteden hala alışveriş yapanlara helal olsun. Adam bildiğin müşterisine önce yalancı diyor, sonra başka hakaretler.

    Bu tarz alışverişlerde ancak şöyle garanti iş yapılabilir, hesap şifreni verirsin bunlara, kendileri hesabına keyi girip oyunu aktive ederler, şifreni değiştirirsin sonrasında. Şifreyi bilmekle herhalde ordan maili filan değiştiremiyorlar . originde böyle en azından. riski de yok.

    Böyelce %100 güvenli key almış olursun :)
  • hiickimse kullanıcısına yanıt
    1 sene sonra neden mesaj atma gereği duydun bilmiyorum ama ben 20 civarı alışveriş yapmışımdır henüz hiç bir sorun yaşamadım. Yani böyle durumlar başınıza gelirse her platformda ifşa edeceksiniz ama sorun yaşamadanda kötülemek çamur atmak iftira atmaktan farksız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.