Şimdi Ara

Duraktaki Arkadaştan Nasıl Kurtulurum ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar lise öğrencisiyim her okul çıkışında aynı duraktan bindiğim bir arkadaş var arkadaş dediysem pek muhabbetim yok ilkokulda aynı okuldaydık lise de aynı olunca muhabbet oluyor ister istemez . Bu arkadaş beni sürekli rezil ediyor muhabbeti de çok sıkıcı hep bi cool olma çabası var sallıyor sürekli yok yazın full diskodaydık bi gece fena sarhoş oldum anlatamam bu arada yaşımız 15 Bu konuşuyor ben de sürekli '' hıı, evet, vaay '' falan diyip geçiştiriyorum ama artık bıktım kimseyi kırmak istemiyorum başka duraktan binmeye başladım okulun yakınında iki tane durak var mesafe hemen hemen aynı mesafede ama artık oraya gelmeye başladı aynı duraktan bindiğim arkadaşım da yok ki hep bunu dinlemek zorunda kalıyorum o değil duraktaki herkes bize bakıyor onun yüzüne rezil oluyorum. Bu arkadaştan nasıl kurtulurum ?

• kulaklık tak. müzeik dinlemesen bile, kulaklığın diğer ucu boşta olsa bile müzik dinler gibi yap ve görünce başınla selamla olsun bitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bozkır

kulaklık tak. müzeik dinlemesen bile, kulaklığın diğer ucu boşta olsa bile müzik dinler gibi yap ve görünce başınla selamla olsun bitsin

Evet mantıklı bir fikir. Başka tavsiyesi olan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynisini ona yap. Yazin bizim şahini aldim 2. viteste Antalyaya kadar gidip otelde kaçak tatil yaptim felan salla, bikar senden

• Cocugu öldür minibuscuyu döv.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TenVeFeknoloji

Aynisini ona yap. Yazin bizim şahini aldim 2. viteste Antalyaya kadar gidip otelde kaçak tatil yaptim felan salla, bikar senden

"2. viteste Antalyaya kadar gidip"

• quote:

Orijinalden alıntı: TenVeFeknoloji

Aynisini ona yap. Yazin bizim şahini aldim 2. viteste Antalyaya kadar gidip otelde kaçak tatil yaptim felan salla, bikar senden

Mutlaka deneyecim özellikle 2. viteste Antalyahahahahahahahahhahahahahah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    evde ki fareden nasıl kurtulurum?
    13 yıl önce açıldı
    NASIL KURTULUCAM BU İLLETTEN :(
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Telefonla konusuyomus gibi yap sorarsa sevgilim dersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Telefonla konusuyomus gibi yap sorarsa sevgilim dersin

aynen merak eder kesin kim oldugunu tanıyosun ama boşver söz verdim söylemem fln dersin merakından çatlar
  • sende onu rezil et yanında harkk hurrkk tükür leeaannn koiimmmm falan geçen bi rus götürdüm koimmm var yaaa süperdi mhoho hozoho etiyopyalı şaaptım falan de zaten senden soğur bir süre sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikopoll -- 27 Aralık 2012; 9:01:14 >
  • cocugun yanında bır pırtlat 2 de gegır, bıde samırsak soğan ye ona dogru ufle,çocugun yaşama ıstegını elınden alın
  • Yüzüne karşı bunu söylemeyi dene.
  • Bugün taktım kulaklığı yol boyunca sustu konuşmadı oh be huzur varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conservator

Yüzüne karşı bunu söylemeyi dene.

Aynen
  • Ben eşcinselim de bir daha gelmez :D
  • tak kulaklığı, ver son ses müzik. seyinde bile olmasin
  • Okulun istanbul yenibosna da mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foseydon

Okulun istanbul yenibosna da mı?

Hayır Üsküdar Çengelköyde neden sordun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: CrazyLiseli

quote:

Orijinalden alıntı: Foseydon

Okulun istanbul yenibosna da mı?

Hayır Üsküdar Çengelköyde neden sordun ?

Tarif ettiğin duraklar benim okulumun oradakine benzettim.İki durak arası 50 metredir de o bakımdan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.