Şimdi Ara

Duracell Cef 14 + 2 adet AA duralock 1300 A101 14.90tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.392
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce de satılmış bu fiyata ama ben uzun zamandır görmemiştim .gayet uygun geldi.

Başlığı okumaya üşenen arkadaşlara hitaben; a101 mağazadır, fiyat mağaza fiyatıdır, yerel olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupe96 -- 8 Ağustos 2015; 16:05:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaklaşık 1.5 - 2 ay önce mediamarkt 13+5 olanı 12 tl'ye vermişti... Tam fiyat bilemediğimden 1 paket almıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: subxero

Yaklaşık 1.5 - 2 ay önce mediamarkt 13+5 olanı 12 tl'ye vermişti... Tam fiyat bilemediğimden 1 paket almıştım.

13+5 derken :) aynı şeyden bahsetmiyoruz sanırım. cef 14 şarj aletinin modeli artı iki tane şarjlı pil var

• Linke falan gerek yok biz kendimiz buluruz.
  • link?
  • coupe96 kullanıcısına yanıt
    ben daha önce satildiğinda satin aldim cihaz cok yavaş dolduruyor 4 recayko pili 12 saatte dolduramadi ayni pilleri 2002 de beşiktaş akaretlerdeki hizli sistem den satin aldiğim gp rappid şarz aletinde 3 saatte sarj ediyorum hizi berbat

• Link isteyen arkadaşlar görme engelli olsa gerek.Başlığı düzgün okuyun tekrar gelin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] 2 Adet WELDER SAAT
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnsertlerde görünmüyor, yerel olmasın bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AADUUKET

Link isteyen arkadaşlar görme engelli olsa gerek.Başlığı düzgün okuyun tekrar gelin.

5000 tane a101 mağazası var, hangisinin linkini vereceğim acaba :) sanırsın Online mağaza. Yakınınızdaki a101 mağazasına gidip bakacaksınız bir zahmet.

• quote:

Orijinalden alıntı: kef

İnsertlerde görünmüyor, yerel olmasın bu?

Ben bodrum Yalıkavak mağazasında tesadüf gördüm, sordum , 14.90 diyince aldım. Her mağazada aynı mı bilmiyorum.

• Orijinalden alıntı: bipekkan

DURACELL CF14 EU4 İNCELEMESİ:

Görüldüğü gibi cihaz benzerlerine göre biraz daha büyük ancak bu cihazı kullanmak açısından epey rahatlık sağlıyor. Gelelim benim benzerlerinden farklı bulduğum en önemli farklılığa Ataba 908-ve 508 deki gibi 2-4 pil şarjı için bir anahtar yok. Sağ ve soldaki yan yana 2 kanal ayrı ayrı şarj müstakil yapıyor. Bu nedenlede Atabadaki gibi illa 2 pili şarj edecekseniz soldaki 2 kanala pili koyma mecburiyetiniz yok. Hatta aynı anda fotograftada gösterdiğim gibi AA ve AAA tip pilleri ayna anda şarj edebiliyorsunuz. AAA piller için aynı kanalda arka (-) kutba doğru 2. bir eğimli, kanal var. Biraz pilleri yerleştirirken dikkatli olmak lazım. Ancak unutmamak lazım 2 pili seri olarak şarj ediyor aynen Ataba ve benzerleri gibi. Şarj sırasında 4 pil şarj ediyorsanız şarj akımı benim fotograftaki markaları şarj ederken 315 mA max. şarj akımı ölçtüm. Sadece sağ yada sol kanallarda 2 pil şarj ederken şarj akımı 448 mA' e kadar çıkabiliyor. (Varta Power 2500 mA pillerde). Şarj voltajlarıda 4 pil şarj ederken pil başına 1.58 V. 2 pil şarj ederken 1.63 V kadar oluyor. Sadece bir defa şarj ikaz led'leri yeşile döndüğü anda ölçdğüm şarj voltajı pil başına 1.54 V idi.Diğer denemelerimde denk getiremedim. Aslında max. voltaj tutma özelliği (hold) bir AVO kullansaydım her defasında bu durumu gözlemleyecektim.
    Cihaz bozuk pil konusunda çok hassas. Ataba'nın rahatlıkla şarj ettiği bazı pillerde bu alet Kırmızı LED flaş yaparak şarjı kesti. 2. aldığım cihazda aynı hassasiyeti gösterince cihazın bu özelliği kalıcı dedim. Nitekim bu pilleri deşarj testine tabi tutunca diğerlerine göre daha kısa sürede boşaldığını gördüm. 4 adet böyle pil çıkınca Konnoc KCR 0628 ile balance şarj/ deşarjına sokunca 5. şarj/deşarjdan sonra CEF 14 ile tekrar şarj ettiğimde şarj cihazı hata mesajı vermedi.
    Kısaca özetlersem.
    1- Şarj cihazı her ne kadar aşırı ısınma testi yapamadıysamda, çünkü şarj cihazı asla pilleri aşırı ısındırmıyor mevcut özellikleriyle mükemmel diyebilirm. 300-360 hatta 400 mA' e kadar çıkabilen şarj akımı tam istediğim sınırlarda yeterli.
    2- Şarj cihazı şarj tamamlandıktan sonra ait olduğu 2 kanala ait LED yeşile dönüyor ve cihaz o kanalda Tickle şarja başlıyor. Şarj voltajı yine damla şarjda 1.42-1.44-1.46 V olta şarja devam ediyor. Şarj akımı değişken 36-55 mA arası değişiyor. Bazı kaynaklarda Trickle şarjın 18 saat devam ettiğini daha sonra şarjın tamamen durduğunu belirtselerde ben bunu gözlemleyemedim.
    3- Şarj cihazı şarj cihazı anlamında mükemmel,arızalı yada hatalı pil tespitide hassas ve güzel iş ancaklara gelince cihazda en azında bir deşarj fonksiyonunun olmaması grup halinde piller arası dengesizlik oluştuğunda bunun giderilememesi bence aletin en büyük eksikliği.
    4- Cihaz sadece Ni-Mhd piller için yapılmış. Yeni aldığım Ni-Cd pillerde bir sorun çıkartmamasına rağmen 6-7 yıllık Ni-Cd pillerimi şarj etmeyi resmen flash yaparak reddetti. Halbuki bu pillerimde sağlamdı.
    5- Buna rağmen özellikle yeni nesil pil kullananlar oldukça uzun süre bu dengesizliğin oluşmayacağı var sayılırsa bu aleti 14.50 TL gibi fiyata buldukları an kaçırmamaları gerekir.
    6-CEF 14 dün sonuna gelen bir takım harfler var. Bu harjler cihazın fiş soket tipini belirliyor. Aynı zamanda versiyonunu. EUAvrupa tipi fiş soketi anlamında. Genellikle net'te gördüğüm NC ile belirlenmiş.

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=11309414&mpage=208
    http://forum.donanimhaber.com/m_83144836/tm.htm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.