Bildirim
Dupont Gerçekten İyi Bir Avukatmış
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
İbreler o yönü gösteriyor. Kesinlikle inanmıyorum hiçbir çıkarımız olmadan davadan feragat edeceğimize. -
Vay anlaştılar bizle he, iyi iyi birazda biz oynayak süreçle... -
İyide tek kelime açıklama yok . -
bence kapsamlı bir açıklama gelecektir beklemek lazım. Ayrıca arkadaşın dediği gibi bir çıkarımız olmasaydı davayı çekmenin bi mantığı olmazdı. -
UEFA'nın FB ile anlaşacağını mı düşünüyorsunuz? Hele hele sizi ŞL'ne yollamayan kurumun TFF olduğu bilindiği halde. Çok afedersiniz de UEFA gerizekalı mı kendi almadığı karar için sizinle anlaşacak? -
quote:
Orijinalden alıntı: alone61
UEFA'nın FB ile anlaşacağını mı düşünüyorsunuz? Hele hele sizi ŞL'ne yollamayan kurumun TFF olduğu bilindiği halde. Çok afedersiniz de UEFA gerizekalı mı kendi almadığı karar için sizinle anlaşacak?
canım benim kendini fazla kasmışın ama bu bir usül davası -
sene başında dediğini yaptı, süper avukat.
http://www.haberyolcusu.com/spor/dupont-sampiyonlar-ligini-oynatmam.htm
keşke dupont olmasaydı da bu sene şampiyonlar ligini izleyebilseydik. -
quote:
Orijinalden alıntı: captain_turkiye
sene başında dediğini yaptı, süper avukat.
http://www.haberyolcusu.com/spor/dupont-sampiyonlar-ligini-oynatmam.htm
keşke dupont olmasaydı da bu sene şampiyonlar ligini izleyebilseydik.
bu haberin asılsız olduğunu dupont bizzat söylemişti. Böyle bi söylem yok. -
Fb kim ki UEFA ile anlasacak buluyorsunuz bir yerlerden isinize gelen sozleri sonra namusumuz gitmedi diyorsunuz komikler sizi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: olle
Fb kim ki UEFA ile anlasacak buluyorsunuz bir yerlerden isinize gelen sozleri sonra namusumuz gitmedi diyorsunuz komikler sizi
Hee hee.. -
quote:
Orijinalden alıntı: whitedamn
quote:
Hee hee..
Hii hii. -
Sana anlatayim ben kulup olarak fb kim ki dedim nereye cektin ne kadar boyle laf cevirmeyi seviyorsun gerci kafa bu kadar basiyorsa yapacak bir sey yok sonra atliyorsun fb gs yi yenen takim diyorsun 0-6yas grubu Zekanla bunu anlamani umuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cas davası namus değil o namus değil bu değil ne namus o zaman
Bu kadar yanar dönerde olmak bir tecrübe hacı... -
Açıkcası benim hiç içime sinmiyor. Eğer kulübümüz yararına olduysa iyi güzel ama bir haber gördüm, Aziz Yıldırım'ın rızası yok diye. Eğer yönetimden birkaç kişi Aziz Başkan'ın kuyusunu kazıyorsa karşılarına dikilmek lazım -
quote:
Sana anlatayim ben kulup olarak fb kim ki dedim nereye cektin ne kadar boyle laf cevirmeyi seviyorsun gerci kafa bu kadar basiyorsa yapacak bir sey yok sonra atliyorsun fb gs yi yenen takim diyorsun 0-6yas grubu Zekanla bunu anlamani umuyorum
hehe -
quote:
Orijinalden alıntı: fesbi
quote:
Orijinalden alıntı: alone61
UEFA'nın FB ile anlaşacağını mı düşünüyorsunuz? Hele hele sizi ŞL'ne yollamayan kurumun TFF olduğu bilindiği halde. Çok afedersiniz de UEFA gerizekalı mı kendi almadığı karar için sizinle anlaşacak?
canım benim kendini fazla kasmışın ama bu bir usül davası
Ben usül davası değil mi dedim. Sizi ŞL'ne yollamayan TFF. Bunu sizin yöneticileriniz bile biliyor, bu durumda UEFA gerizekalı mı sizinle anlaşsın?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X