Şimdi Ara

Dupont Gerçekten İyi Bir Avukatmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • " cas tarihinde uefa'nın kaybettiği dava yoktur. cas'da uefa haksız ise mutlaka anlaşma yoluna gidilir ”

jean louis dupont

Önceden Sezmesine Bayıldım

• İbreler o yönü gösteriyor. Kesinlikle inanmıyorum hiçbir çıkarımız olmadan davadan feragat edeceğimize.
  • Vay anlaştılar bizle he, iyi iyi birazda biz oynayak süreçle...
  • İyide tek kelime açıklama yok .
  • bence kapsamlı bir açıklama gelecektir beklemek lazım. Ayrıca arkadaşın dediği gibi bir çıkarımız olmasaydı davayı çekmenin bi mantığı olmazdı.
  • UEFA'nın FB ile anlaşacağını mı düşünüyorsunuz? Hele hele sizi ŞL'ne yollamayan kurumun TFF olduğu bilindiği halde. Çok afedersiniz de UEFA gerizekalı mı kendi almadığı karar için sizinle anlaşacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alone61

UEFA'nın FB ile anlaşacağını mı düşünüyorsunuz? Hele hele sizi ŞL'ne yollamayan kurumun TFF olduğu bilindiği halde. Çok afedersiniz de UEFA gerizekalı mı kendi almadığı karar için sizinle anlaşacak?

canım benim kendini fazla kasmışın ama bu bir usül davası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doktor Mu Daha Üst Hakim mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sene başında dediğini yaptı, süper avukat.

http://www.haberyolcusu.com/spor/dupont-sampiyonlar-ligini-oynatmam.htm

keşke dupont olmasaydı da bu sene şampiyonlar ligini izleyebilseydik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

sene başında dediğini yaptı, süper avukat.

http://www.haberyolcusu.com/spor/dupont-sampiyonlar-ligini-oynatmam.htm

keşke dupont olmasaydı da bu sene şampiyonlar ligini izleyebilseydik.

bu haberin asılsız olduğunu dupont bizzat söylemişti. Böyle bi söylem yok.
  • Fb kim ki UEFA ile anlasacak buluyorsunuz bir yerlerden isinize gelen sozleri sonra namusumuz gitmedi diyorsunuz komikler sizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olle

Fb kim ki UEFA ile anlasacak buluyorsunuz bir yerlerden isinize gelen sozleri sonra namusumuz gitmedi diyorsunuz komikler sizi

Hee hee..
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitedamn

quote:

Fb kim ki UEFA ile anlasacak buluyorsunuz bir yerlerden isinize gelen sozleri sonra namusumuz gitmedi diyorsunuz komikler sizi

Hee hee..

Hii hii.
  • Sana anlatayim ben kulup olarak fb kim ki dedim nereye cektin ne kadar boyle laf cevirmeyi seviyorsun gerci kafa bu kadar basiyorsa yapacak bir sey yok sonra atliyorsun fb gs yi yenen takim diyorsun 0-6yas grubu Zekanla bunu anlamani umuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cas davası namus değil o namus değil bu değil ne namus o zaman
    Bu kadar yanar dönerde olmak bir tecrübe hacı...
  • Açıkcası benim hiç içime sinmiyor. Eğer kulübümüz yararına olduysa iyi güzel ama bir haber gördüm, Aziz Yıldırım'ın rızası yok diye. Eğer yönetimden birkaç kişi Aziz Başkan'ın kuyusunu kazıyorsa karşılarına dikilmek lazım
  • quote:

Sana anlatayim ben kulup olarak fb kim ki dedim nereye cektin ne kadar boyle laf cevirmeyi seviyorsun gerci kafa bu kadar basiyorsa yapacak bir sey yok sonra atliyorsun fb gs yi yenen takim diyorsun 0-6yas grubu Zekanla bunu anlamani umuyorum

hehe
  • quote:

Orijinalden alıntı: fesbi

quote:

Orijinalden alıntı: alone61

UEFA'nın FB ile anlaşacağını mı düşünüyorsunuz? Hele hele sizi ŞL'ne yollamayan kurumun TFF olduğu bilindiği halde. Çok afedersiniz de UEFA gerizekalı mı kendi almadığı karar için sizinle anlaşacak?

canım benim kendini fazla kasmışın ama bu bir usül davası

Ben usül davası değil mi dedim. Sizi ŞL'ne yollamayan TFF. Bunu sizin yöneticileriniz bile biliyor, bu durumda UEFA gerizekalı mı sizinle anlaşsın?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.