Şimdi Ara

Duolingo ile hiçbir şey öğrenemezsiniz, boşuna vakit harcamayın. ALTIN TAVSİYELER! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
9
Favori
20.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • duolingo üzerinden bunları söylemen yanlış. duolingo çalışırken insanı sıkmadığı için az çok gelişim sağlıyor.
    ama bu söylediklerini yapabileceğin en uygun site -lingualeo- bir çok materyal var ve kelime öğrenmeye çok özen gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Steso -- 31 Ağustos 2015; 23:00:59 >
  • Altın kural şudur: İngilizce cümleyi kelimeyi türkçe olarak çevirip aklınıza yerleştirmeyin örneğin egg diyince aklına türkçe karşılığı yumurta gelmesin yumurta resmi aklına gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crimson

quote:

Orijinalden alıntı: cihanfsm

quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

İlk maddeden sonra okumayı bıraktım.

Adam ücretsiz indirilen bir uygulama ile binlerce lira verilen özel kursları karşılaştırmış.

Ne kadar zeki adamlarsınız siz. Parası olan adam kursa gitmek yerine gidip de ücretsiz uygulama kovalamaz.

Kurs veya yurtdışı hariç binlerce liralık bir durum söz konusu değil.

Edit: Duolingo'nun çalıştığı telefon/tabletlerde binlerce lira

Edit2: Birde yurtdışı örneği vermişim, kapitalizm ile yönetilen Dünya'dan ne bekliyon kardeş? Bunları yapamayanlara yine evde yapabileceği tavsiyeler verdim.

iyi hoş yazmışsın fazlasıyla katılıyorum da ilk editin inanılmaz saçma olmuş. millet sanki duolingo yükleyecem diye telefon alıyormuş, duolingo yükleyecek olmasa dumanla haberleşeceklermiş gibi konuşuyorsunuz.

gerçi duolingo dediğimiz mereti 300 liralık telefon da açıyor artık

adam binlerce liraya telefon alıyor ama kursa gitmek yerine duolingo kullanıyor? bunu kastettim. ben sözelci değilim tarihçi bey bu arada, sizin kadar iyi kullanamam normal türkçemi. sadece arada biraz imla kurallarına dikkat ediyorum ve genelde devrik cümle kurarım o kadar. duolingo ile gerçekten öğrenilmez yanlız bunu kafanıza sokun beyler bayanlar. imkanı olan benim yazdığım herşeyi yapsın olmayanlar ise yapabildiklerini yapsın diyeyim. teşekkür edenlere ben teşekkür ederim katıldığınız için.

• Duolingodan ingilizce öğrenen hakiki salaktır zaten. Ben ingilizce diliyle öğrenilen kursları faydalı buluyorum ücretsiz olmasına göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.