Şimdi Ara

Duo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Duo Arıyorum Sılver III liginde bulunuyorum(1e cıkıcakken 1-2 maç afk adam olunca takımda trolledim sureklı)
    http://www.lolking.net/summoner/tr/1991241#history
    Not:En alttaki 2 lose kafama takmadıgım oynadıgım maçlar trolledigim dedigim zamanlar yani
    Not2:Farmlar OP cunku sılverda 15.dakikadan sonra sureklı combat oldugu için :/
    Not3:Diana OP

• quote:

Orijinalden alıntı: Wheezy7

Duo Arıyorum Sılver III liginde bulunuyorum(1e cıkıcakken 1-2 maç afk adam olunca takımda trolledim sureklı)
    Not:En alttaki 2 lose kafama takmadıgım oynadıgım maçlar trolledigim dedigim zamanlar yani

Darius'u iyi feedlemişsiniz :@

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fucuklu Sumurta -- 27 Ağustos 2013; 22:29:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Son Oyun mu :)
  • 800 oyun trolledin mi qnqs?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydeathforliving

800 oyun trolledin mi qnqs?

Yok ya 200 oyun varken sılverdım westte sonra tr geçtim bronze başladım direk 4 :(
  • her oyun diana oynadığın gibi oynayacaksan gel girelim beraber
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

her oyun diana oynadığın gibi oynayacaksan gel girelim beraber

normal şartlarda oynarım problem yokta her maç 4vs5 oynuyorum biraz şanssızlık var ustumde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lol duo
    10 yıl önce açıldı
    Westte duo
    5 yıl önce açıldı
    İntel Core2 Duo E7400 İşlemci
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haligarsi

Başarılar.

sanada çellıncır abi
  • Bende konu açılmışken soylim. Silver V liginde bulunuyorum 300 win ranked var silver 1 den duştum düzgün playerlar ekleyebilir her lane oynayacak türden olmalı.
  • Aynı ligdeyiz maçlara denk gelebiliriz kolay gelsin bu arada dianaya benim gibi nashors tooth çıkan birini görmek ne mutlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fungsclup

Aynı ligdeyiz maçlara denk gelebiliriz kolay gelsin bu arada dianaya benim gibi nashors tooth çıkan birini görmek ne mutlu.

diananın core itemi nashors toothdur zaten almayan dianayı bilmiyordur :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fungsclup

Aynı ligdeyiz maçlara denk gelebiliriz kolay gelsin bu arada dianaya benim gibi nashors tooth çıkan birini görmek ne mutlu.

diananın core itemi nashors toothdur zaten almayan dianayı bilmiyordur :)

İşte, aynı takımda olupta bu itemi çıkmayan gördükçe klavyeyle suratını dağıtasım geliyor.
  • İstersen duo girebiliriz silver 5 im jungle support ve solo top olarak oynayabilirim.
  • Arkadaş eklersiniz Wheezy
  • quote:

Duo Arıyorum Sılver III liginde bulunuyorum(1e cıkıcakken 1-2 maç afk adam olunca takımda trolledim sureklı)

pm at

• Flord, Faker, Dade, Ryu, Ambition, Reginald, Scarra. Şu nicklerini verdiğim noob ları ekle de anlat yahu adamlar bilmiyo. Faker OGN finali oynuyo hala nashors tooth çıkmamış Diana'ya. Direk kapatıyorum bu adamı görünce...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalledian

Flord, Faker, Dade, Ryu, Ambition, Reginald, Scarra. Şu nicklerini verdiğim noob ları ekle de anlat yahu adamlar bilmiyo. Faker OGN finali oynuyo hala nashors tooth çıkmamış Diana'ya. Direk kapatıyorum bu adamı görünce...

söyle bişeyde var cıkan unlu oyuncular bunlardan fazladır emin ol :)
  • Son 12 Diana'yı bunlar almış ondan önce taa nerfe kadar 2.5 ay onanmamış hiç bir turnuvada. 2.5 ay önce de alınmamış item :))))) Boş boş konuşma lütfen, izliyo olsaydın turnuvaları, kim ne oynamış, kim ne item çıkmış hangi rune lar var diye takip ediyo olsaydın, böyle boş boş konuşmazdın.http://www.probuilds.net/pros al burdan mid oyuncularını seç orda bile yok :))))))))))). Solo que da bile alan yok :))))))
  • ne desem sen kendini haklı cıkarıcaksın ama earlyde ilk item olarak cıkıyorum nashoru nerf yemeden önce comboyla her heroyu indirebiliyordu ama simdi aa ile durtmekde lazım nashorda bu işe yarar agresif oynuycaksan turkıyedeki oyunlarda dakika 15-20de combata dönüyor oyun lanede farm yapamıyorsun mecbur karşındaki adamı kesip önüne geçmen lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.