Şimdi Ara

Dünyayı kurtarmaktansa onu yağmalamak daha kârlı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Temiz dünya yeşil enerji bahçendeki çöpü karşı komşunun bahçesine atmak ise ve bakın benim bahçem tertemiz herkes de temzilesin lütfen demek se bu doğru değil ..

Yıllarca amerikası Avrupası niye çine Bangladeş Hindistana vietnama kamboçyaya falan bu tür ülkelere gitti fabrikaları taşıdı.. ucuz işçilik , kalitesiz ve sağlıksız çalışma ortamları zaman içinde bazı fabrikalarda çocuk işçilerin çalıştığı anlaşıldı , fabrikalar haliyle oraları kirletti , videolar çekildi çıktı gizli çekimler o kazları canlı canlı tüylerini yolunduğu hayvanlar kanlar içinde insanların kucağında çığlık atıyor nerdeyse dile gelseler Ferhan figat bağırırlardı herhalde..
    O tüylerin daha sonra büyük firmaların montlarında kullandığı anlaşıldı.. bazı firmalar artık kaz tüyü değil jel monta geçeceğini açıkladı dünyadaki hayvan severler ayaklanınca ..

Kısaca senin evninin önündeki çöpü , pisliği başka tarafa atınca senin mahallen semtin temiz olmuyor tıpkı dünya gibi ..

Yeşil enerji elektik diyorlar dünyanın %70 yaşadığı ülkelerde hala 30-40 yaşında arabalar yollarda dar gelirli bazıları fab fakir ülkeler bazılarında doğru düzgün elektrik yok temiz su yok ...sen kendi bulunduğun alanı elektiğe çevirince hava temizlenecek mi tabiki hayır .. er yada geç ordaki kirli hava kirli su senin serene gölüne denizine gelecek tepene gelicek bulutlarla..

En güzel örnek Çernobil işte bir sızıntı oldu Türkiye Avrupa dahil dünyanın bir çok yerine havayla bulutlarla yağmurlarla radyo aktivite taşındı ..

Ben samimiyetten yanayım bu konularda ve bana göre bence ben Avrupa'nın bu konuda samimi olmadığını düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 8 Nisan 2025; 17:41:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maalesef biz bunu hakettik arkadaşlar binlerce yıldır dünyayı cahil ve aptal şekilde sömürdük doğayı bozduk ve bunun geri dönüşü çok zor bana göre en mantıklısı insanlığın yok olmasıdır.

• Böyle dünya sizin olsun.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.