Şimdi Ara

DÜNYAYI KURTARAN ADAMIN OĞLU GELİYOR!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BAŞROLLERDE MEHMET ALİ ERBİL VE CÜNEYT ARKIN OYNAYACAKMIŞ.BUGÜNE KADAR HİÇBİR TÜRK FİLMİNDE KULLANILMAYAN ÖZEL EFEKTLER VE ANİMASYONLAR KULLANILACAKMIŞ.FİLM İÇİN ÖZEL ANİMASYONLAR HAZIRLANIYORMUŞ.BAKALIM NASIL OLACAK??????2006 DA VİZYONDA.CIVITMAZLAR İNŞALLAH.....

• m.ali erbil olcak ve cıvımıcak??çok zor be dostum...
  • Gercheq mi.. Abzürd olan filmin orijinalliği bozulur bence..
  • bunu da ellerine yüzlerine bulaştırmazlar umarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akhamas

m.ali erbil olcak ve cıvımıcak??çok zor be dostum...

• Epey güleceğizgaliba
  • ya bu m.ali erbilde bizim göremediğimiz ne var ben anlamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: theraptorx

Epey güleceğizgaliba

PeLLi OLmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: spotlightkid

ya bu m.ali erbilde bizim göremediğimiz ne var ben anlamıyorum.

+1903

Adamın belden aşağı olmayan espirisini göster sadece 1 tane..
  • M.Ali Erbil den başka adam yokmu bu Türkiye de?!.. Niye her filmde bu saçma herif oynuyor!.. bence gayet saçma olur ve hiçbişeye benzemez, Mehmet ali Erbil in oynadığı diğer tüm filmler gibi..
  • bende bıktım artık m.ali den başkası oynasın artık ya hiç mi yok türkiye de başka adam
  • mali yi istemiyoruz mali yi istemiyoruz
  • Mehmet Ali'nin Hababam Sınıfı ve Kahpe Bizans dışındaki tüm filmleri rezalet, bu adam neden mi oynuyor, çünkü insanlar onu seviyor, onun bireylerin zaaflarıyla alay eden böylece insanların kendilerini tatmin eden yönünü seviyorlar, salak biri değil ama kendini çok düşürdü...

Bence zaman bu adamı ve bunun gibileri zengin etmeyi bırakıp, bayrağı gençlere verme zamanıdır

Ekleme : Sakın yanlış anlama olmasın Hababam Sınıfı dediğim 1981'de çekilen Hababam Sınıfı Güle Güle'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dcocuk -- 8 Ocak 2006 18:27:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dcocuk

Mehmet Ali'nin Hababam Sınıfı ve Kahpe Bizans dışındaki tüm filmleri rezalet, bu adam neden mi oynuyor, çünkü insanlar onu seviyor, onun bireylerin zaaflarıyla alay eden böylece insanların kendilerini tatmin eden yönünü seviyorlar, salak biri değil ama kendini çok düşürdü...

Bence zaman bu adamı ve bunun gibileri zengin etmeyi bırakıp, bayrağı gençlere verme zamanıdır

Ekleme : Sakın yanlış anlama olmasın Hababam Sınıfı dediğim 1981'de çekilen Hababam Sınıfı Güle Güle'dir.

Bu adamın belki de en iyi filmi BAY E'dir.

Hayır anlamadığım neden kendini biraz geriye çekmiyor?Paraya doymadı mı hala?Yeter artık ya.
  • güzel bisi olabilir bence türklerde cok iii teknoloji filan war ama biras cimriiyz gibi gelio
  • türkiyede mehmet ali olmasa sinema filmi yapılmıyacak her halde her filmde var adam
  • Mehmet Ali Erbil i hiç sevmiyorum, hiç beğenmiyorum, ama halk beğeniyor malesef..
  • olacaksa m.alisiz olsun.
  • mikecem mehmet aliyi ya yeter böööğ geldi artık.
  • KİMSE ALINMASIN AMA MALİ Yİ BEĞENEN ÇEVRELER BELLİ
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.