Şimdi Ara

Dünyanın sonu geliyor!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Eda_fb

quote:

Orjinalden alıntı: EliNTeR

geleceği varsa göreceği var

O şişeleri düşünürsek senin öbür tarafta fögöreceğin var

@sıtreynç pesincır - Benim inadıma 5 yıl ya 5 Yıldan sonra herşey mükemmel olacaktı

cennette daha iyi planlar kurulabilir kanımca

• quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

inşallah tez vakitte ahiretteki sevdiklerimizle kavuşuruz.

Hay ağzını öpeyim ya. Bu zulumlu dünyada ne işimiz var. Bi an önce göç edelim hayırlısıyla
  • 4/5/2021 tarihinde kıyamet kopacak. hesaplarınızı ona göre yapın. bu tarihi de bir yere kaydedin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: polatüründül

quote:

Orjinalden alıntı: Eda_fb

quote:

Orjinalden alıntı: EliNTeR

geleceği varsa göreceği var

O şişeleri düşünürsek senin öbür tarafta fögöreceğin var

@sıtreynç pesincır - Benim inadıma 5 yıl ya 5 Yıldan sonra herşey mükemmel olacaktı

cennette daha iyi planlar kurulabilir kanımca

Ben burada istiyorum Öbür taraf biraz şüpheli de 5 yıl ya hesaplamışlar beni Daha yapacağım çok şeyler vardı

• quote:

Orjinalden alıntı: Jean de Joinville

4/5/2021 tarihinde kıyamet kopacak. hesaplarınızı ona göre yapın. bu tarihi de bir yere kaydedin.

nerden biliyosun?
    neden

kahin felanmısın
  • 2012'de bi de marduk muydu neydi dünyaya çarpacak dünyanın yörüngesi değişecek ölcez diyolardı. Televizyonlarda falan özel programlarda çok konuşuldu bakalım nolcak
  • 5 yıl sonra.?
    benım de cok hayalım var yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jean de Joinville

4/5/2021 tarihinde kıyamet kopacak. hesaplarınızı ona göre yapın. bu tarihi de bir yere kaydedin.

Sen kahinmisin?
    (Gora aklıma geldi)
  • DÜNYANIN SONU GELDİ BUZULLAR BUZULLAR HER YER OLDU BUZ GİBİ (BUZ DEVRİ)
  • Ben bu sözü bir yerden hatırlıyorum her sene dünya'nın sonu geliyor yaw hani 2000 yılı dünya'nın sonuydu Ntv yine felaket tellahlığı yapmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RafiQ_Shia -- 16 Mayıs 2007; 20:38:12 >
  • Bize bişi olmaz takmayın kafanıza
  • Zati dünyanın çivisi çıktı
  • konuyla lgili değil ama Maya demişken aklıma oyunları geldi eskiden onlar futbola çok benzeyen oyunlar oynarlarmış ama futboldan farklılığı ayakla oynanması, topun yere değmemesi, topun ağır olması, 1 kişiyle oynanması(toplam 2 bir rakip birde kendin) oyunu kazananı tanrıya kurban olarak veriyorlarmış. Oyunu kaybedenide kurban ettiklerini de söylüyorlar çünkü oyunu kaybetmiş olduğundan.
  • Korkmaya başladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kralcı

konuyla lgili değil ama Maya demişken aklıma oyunları geldi eskiden onlar futbola çok benzeyen oyunlar oynarlarmış ama futboldan farklılığı ayakla oynanması, topun yere değmemesi, topun ağır olması, 1 kişiyle oynanması(toplam 2 bir rakip birde kendin) oyunu kazananı tanrıya kurban olarak veriyorlarmış. Oyunu kaybedenide kurban ettiklerini de söylüyorlar çünkü oyunu kaybetmiş olduğundan.

futboldan farklılıgı ayakla oynanması mı yani kafa gogus fln yok heralde???

anlattıgın dorudur da her iki tarafın da kurban olması enteresan kaybeden neyse de kazanan nie kurban oluo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuhi -- 16 Mayıs 2007; 21:24:26 >
  • Arkadaşlar tüm müslümanlar ya da inananlar cehennemde cezasını cektıkten sonra cennete mı gıdecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

kıyamet böyle kopsa ne güzel olur dimi

http://www.youtube.com/watch?v=yYgEwXWilUc

Ateş topu 8 de 8 kusurlu böylede çarpılmazki ya.Resmen tecavüz etmiş.
  • NE ZAMAN OLCAĞINI KİMSE BİLMEZ BELKİ 1 SAAT SORA OLUR,AMA OLCAĞI KESİN,ÇOK KORKOM
  • cuma gunu ikindi vaktinde olacak dıyolardı :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: polatüründül

Arkadaşlar tüm müslümanlar ya da inananlar cehennemde cezasını cektıkten sonra cennete mı gıdecek

Öyle diyorlar. İnşallah ...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.