Şimdi Ara

~ Dünyanın Merkezine Yolculuk ~ 3D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tür : Aksiyon / Macera / Fantastik / 3D
    Gösterim Tarihi : 18 Temmuz 2008
    Yönetmen : Eric Brevig
    Senaryo : Michael D. Weiss , Jennifer Flackett , Jules Verne (Kitap)
    Görüntü Yönetmeni : Chuck Shuman
    Müzik : Andrew Lockington
    Yapım : 2008, ABD , 92 dk.

Oyuncular

Brendan Fraser (Trevor Anderson) , Josh Hutcherson (Sean Anderson) , Anita Briem (Hannah Ásgeirsson)

Konusu

Maceraperest bir bilim adamı olan Trevor ve yeğeni Sean araştırma yapmak için İzlanda'ya giderler. Burada onlara rehberlik eden Hannah ile birlikte dağa tırmanırken derin bir çukura düşen kahramanlarımız kendilerini gizli güzellikler ve tehlikelerle dolu bambaşka bir dünyada bulurlar.

Jules Verne'in Dünyanın Merkezine Yolculuk kitabından uyarlanan film, Nasa teknolojisi ile üretilen Dijital 3D tekniği kullanılarak, canlı oyuncular ile çekilmiş animasyon olmayan ilk film olma özelliğini taşıyor.

FRAGMAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adios amigos -- 16 Temmuz 2008; 12:04:22 >

• Hancock'u izlemeye gittiğimde fragmanını vermişlerdi. Güzel efektler var.
  • Brendan Fraser ı mumyadan serisinden sonra göreceğim ikinci film olacak . Fragmanı çok etkileyiciydi , filmde aynı güzellikte olur umuyorum.
  • Fragman için buraya tıklayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adios amigos -- 16 Temmuz 2008; 12:03:48 >
  • Bir düzeltme yapmak istiyorum...Her ne kadar tanıtımlarda bıyık altından Jules Verne in romanından uyarlama densede alakası yok...Benzerlikler ve etkileşim var ama hikayeler kesinlikle alakasız...Jules Verne in hikayesine sadık kalınarak yapılsaydı çok daha etkileyici bir film olur bence...bu tamamen çocuk filmi....
  • 3D olayı Beowulf kadar iyi olurmu sizce?
  • müthiş güzel bir aksiyon film
    ama internette biraz arama yapınca heryerde eski versiyonu karşınıza çıkıyor,
    hem de filmin 2008 yılına ait olduğu söyleniyor.. o nedenle biraz dikkatli olmakta fayda var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence çok cocukça olcak
  • 3 boyutlu olunca bilet fiyatında ne gibi değişiklikler oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigknife

3 boyutlu olunca bilet fiyatında ne gibi değişiklikler oluyo

valla yanlış görmediysem natılus de 17 ytl civarıydı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigknife

3 boyutlu olunca bilet fiyatında ne gibi değişiklikler oluyo

Film 3 boyutlu olunca bilet fiyatı aynı ama 3 boyutlu sinemalarda bilet fiyatı 2,5 katı kadar oluyor .
  • Fark ettiniz mi Newline,Yüzüklerin Efendisinden sonra hep bu tür fantastik filmler yapmaya başladı.
  • içimdeki çocuğu bir türlü atamıyorum.İzliyeceğim
  • goruntuleri cok iyi fragmanında. 3 boyutlu sinemada gitmek gerek.
  • Yaw normalde 3d filmlerde 45 dakkika izledikten sonra sağlık sorunları çıkıyordu, bu film 90 dakika.Gerçi tam 45 dakikada ara verirler, fakat bu verilen aralık yeterli olur mu ki??
  • quote:

Orjinalden alıntı: You and Me

Fark ettiniz mi Newline,Yüzüklerin Efendisinden sonra hep bu tür fantastik filmler yapmaya başladı.

ama papaz her zaman pilav yer mi o belli olmaz banada çok çocukca gibi geldi
  • güzel ya izlettirecek kendini kerata
  • yaklaşımın biraz abartı oldu gibi..zaten fantastic film..azda olsa küçük yaşlara hitap eden sahneler olabilir..bence bu filmin eğlence düzeyini artırıyor.benim korkum bu 3d olayını batırmamaları..problem olmazsa cuma gidecez..inşallah tahmin ettiğimiz gibi güzel çıkar..

quote:

Orjinalden alıntı: CüNeYt788

quote:

Orjinalden alıntı: You and Me

Fark ettiniz mi Newline,Yüzüklerin Efendisinden sonra hep bu tür fantastik filmler yapmaya başladı.

ama papaz her zaman pilav yer mi o belli olmaz banada çok çocukca gibi geldi

• Küçükken kitabını okumuştum, güzeldi. Umarım kitap kadar filmi de güzel olur.
  • filmle birebir değilmiş..

quote:

Orjinalden alıntı: V_lkan

Küçükken kitabını okumuştum, güzeldi. Umarım kitap kadar filmi de güzel olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.