|
|
|

|
|
|
Yani sırf yorum yapmak ve cehalet kusmak için yazıyorsunuz. Nasil saçma sapan özellik olabilir bu anlamıyorum? Gizlilik tercih etmek isteyen dünya kadar insan var. Ve çıkıp biri , muhendislik ve arge ürünü olan bu teknolojik yeniliklere saçma sapan ve boş diyebiliyor. Kullanmak zorunda da bırakmıyor zaten firma seni. Kapatıp açabileceğin , cebinde olan ek bir özellik. Bu nasil bir bilmezlik anlayamıyorum. Adamlar ne yapmalı sizin için , telefonun arabaya felan mı dönüşmesi gerekiyor? |
|
Saçma sapan bir özellik ve bunun birde reklamını mı yapıyorsunuz |
|
Yani sırf yorum yapmak ve cehalet kusmak için yazıyorsunuz. Nasil saçma sapan özellik olabilir bu anlamıyorum? Gizlilik tercih etmek isteyen dünya kadar insan var. Ve çıkıp biri , muhendislik ve arge ürünü olan bu teknolojik yeniliklere saçma sapan ve boş diyebiliyor. Kullanmak zorunda da bırakmıyor zaten firma seni. Kapatıp açabileceğin , cebinde olan ek bir özellik. Bu nasil bir bilmezlik anlayamıyorum. Adamlar ne yapmalı sizin için , telefonun arabaya felan mı dönüşmesi gerekiyor? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Tekrar yazıyorum. Saçmalık. Elimde 120binlik telefonla tramvayda gezeceksen sorun var demektir zaten. Neymiş yanımda biri varsa mesajımı görmesinmiş. Tabi evet. Koskoca 26 ultra bu özellik üzerine tanıtıldı desek yeri ama patladı kabul et. Cahilliğini savunma boşuna. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 7 Nisan 2026; 2:15:38 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Saçmalama be dostum. Fiyatı ile alakası nedir? Sanki o telefona sahip olabilecek herkes arabalarla sağa sola gitmek zorunda gibi konuşuyorsun. Toplu taşıma da bir dünya insan var en güzel ve pahalıları da kullanan. Kredi çekip alan dünya kadar asgari ücretli vardır. Sana bana bakan konu değil yani. Almazsan alma kullanmazsan kullanma. Cahil olan zaten kendini en bilgili sanır , her konuda en iyi sanır. Tam karşımda örneğisin şuan. Başkaları için güzel olabilecek özelliğe bile laf atıyorsun. Gram faydan yok dünyaya , ama gelmiş dünyaya teknoloji yayan firmalara sallıyorsun. Büyük cehalet kelimesi bile duayen kalır senin yanında. |
|
120binlik telefon olunca toplu taşımaya binilmiyor mu? Samsung telefon yaparken bir tek senin ülkeni mi potansiyel market olarak görüyor? Avrupada alım gücü yerinde insanlar gayet günlük kullanıyor toplu taşıma. Cahilliğinizi belli etmeyin bu kadar. Bence güzel farklı bir özellik, ama samsung bundan önce keşke s serisinde senelerdir değiştirmediği kamerayı değiştirseydi önce. |
|