Şimdi Ara

Dünyanın en zor sorusu..!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
1.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine bir saçma soru daha Üstteki elemanın "Ne yaptığını biliyorum" cevabı verilen hikaye ile uyuşuyor. Yani doğru sayılması lazım. Ama bi mantık hatası var ki oda adamın okuyamaması. Onun diğerlerinden farkı ne ?

• Aklını kullanmaya kıyamayanlar saçma demiş , kafayı yoranlar mantıklı cevaplar vermiş ama doğru cevap henüz yok..

• biri bir şey sallıyor dünyanın en zor sorusu oluyor, yav he he. bir tek adam okuyamıyor he he
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

Yine bir saçma soru daha Üstteki elemanın "Ne yaptığını biliyorum" cevabı verilen hikaye ile uyuşuyor. Yani doğru sayılması lazım. Ama bi mantık hatası var ki oda adamın okuyamaması. Onun diğerlerinden farkı ne ?

ek olarak ne yaptigini biliyorum deyince karisi bosuyor evlatliktan reddedikiyor vs vs... olmaz..

• urup gibiyim şurup , Turp gibiyim turp turp

Şurup gibiyim şurup , Turp gibiyim turp turp
    Ben ateş sen barut , hmm hmm , Öptüm seni şap şup

Şapşup , şaap şuup
    Şaapşup
    Ha şaaap ,ha şuuup

Şaka değil işte şurup
    krizlere girme beni unutup

Grup olalım grup
    Grup olalım grup

Ben hudut sen haydut
    Gizli gizli gelme
    Her derde deva
    Şifasın şifa
    Çok çektim cefa
    Vitamini havuz
    Ben gübre , sen muz

Aahh

Muz gibiyim muz muzz

Oooh

Muz gibiyim muz muzz

Çikita Muz , Çikita Muz

Çikta çikta çikta çikta
    çik çik çik çik
    Çikitaaa

Çikta çikta çikta çikta
    çik çik çik çik
    Çikitaaa

Çikitaaa Muzzzz

bu yazıyor.

• Ben eşcinsel ve sapık bir katilim yazıyor olabilir mi

• Ben de bilemedim.Einstein konuya bekleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: [TAB]ip

Aklını kullanmaya kıyamayanlar saçma demiş , kafayı yoranlar mantıklı cevaplar vermiş ama doğru cevap henüz yok..

Asıl aklını kullanan sorunun ne kadar ucu açık olduğunu anlayıp mutlak bir cevabı olmadığını kavrar. Belki de kağıtta bunlara sebep olan latince bir büyü yazıyor ? Belki de o kadın lilith felan Veya adam uzun süre almanyada çalıştığı için türkçe okuma ve yazmayı bilmiyor. Kağıtta Türkçe "Kim olduğunu biliyorum" veya "Ne yaptığını biliyorum" yazar. Elemanın gittiği kişiler kendiside türk olduğu için türkler. Fakat onlar okumuş veya uzun zamandır almanyada olmadıgı icin türkçe okumayı biliyorlar. Niye olmasın ?

Edit: Adam bankada çalışıyor nasıl okumayı bilmiyor demeyin. Bankada temizlikçide olabilir, detay yok.

Edit2- yazıyı garsona yazdirmis veya önceden onu yazmayi ogrenmis olabilir. Kadin farkedip ne yaptigini biliyorum yazmistir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wax Neotic -- 11 Mart 2013; 14:38:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: [TAB]ip

Aklını kullanmaya kıyamayanlar saçma demiş , kafayı yoranlar mantıklı cevaplar vermiş ama doğru cevap henüz yok..

Cevabı sende bilmiyon ama doğru cevabın olmadığını söylüyosun Çelişkili
  • 3.
    cevabı aşağıda yazılı olan sorudur. birçok cevabı vardır. bu soruyla kendisini kaybetmiş birçok forum insanı vardır ama yine de tam bir sonuca varamamış gibi gözükürler.

--spoiler--
    "bu hikaye yazıyor" olmalıdır. çünkü burada kastedilen şey önünüzde duran kağıt olacaktır mülakat sırasında. sorunun uzunluğundaki amaç insanları gerçek sorudan uzaklaştırabilmektir. öbür türlü "tanışabilir miyiz?" yazıyor kabul edilemez nitekim bu cevapla da her şeye bir şey uydurulması gerekmiştir ki bu da hayalgücüne bağlı kalacaktır. misal adamın anne ve babasının, karısının, doktorun ve hırsızların verdiği tepkilerin nedenleri hayalgücüne bağlı olacaktır.
    --spoiler--

Uludağ sözlükten alıntıdır

• sedat pekerin yeğeniyim yazıyor
  • Adamın kağıt yolladığı kadın aslında polistir.Adamın birlikte bara geldiği arkadaşı ise kadının kardeşidir.
    Kadın kağıda : Seninle çıkabiliriz ancak bunun olması için annenin ve babanın seni reddetmesi gerekiyor ve karındanda boşanmalısın.Akşam bankada soygun olacak yazıyor.
    Adam bu yazıyı okuyamıyor onun için arkadaşına ( kadının kardeşi ) gösteriyor arkadaşı bunu görünce sinirleniyor ve terkediyor.
    Yazıyı okuması için annesi ve babasına gösteriyor.Annesi ve babası kağıdı okuyunca evlatlıktan bu yüzden reddediyor.Karısına gösterince karısıda bu yüzden sinirleniyor ve çekip gidiyor.

Gelelim doktora : doktor aslında kadının kocasıdır.Adam kağıdı doktora getirince
    doktor bu olayı kaldıramıyor ve intihar ediyor.
    Adam akşam kağıdı bankanın kasasına koyduğunda hırsızlar geliyor ve kağıdı okuyor polisin önceden haberi olduğunu düşünüp oradan kaçıyor.
  • böyle bir olay kurgu olduğuna göre kağıtta her şeyin yazması muhtemel yani cevap bir muallak iken dünyanın en zor ve saçma sorusu olması mantıklı sorudan ziyade taşı kuyuya kim atmış acaba.
  • En mantıklı açıklama bunu bir kağıda yazıp verirlerse kağıtta ne yazıyor sorusunun cevabı bu hikaye olur. Başka cevabı yok aramayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.PainKiller

Adamın kağıt yolladığı kadın aslında polistir.Adamın birlikte bara geldiği arkadaşı ise kadının kardeşidir.
    Kadın kağıda : Seninle çıkabiliriz ancak bunun olması için annenin ve babanın seni reddetmesi gerekiyor ve karındanda boşanmalısın.Akşam bankada soygun olacak yazıyor.
    Adam bu yazıyı okuyamıyor onun için arkadaşına ( kadının kardeşi ) gösteriyor arkadaşı bunu görünce sinirleniyor ve terkediyor.
    Yazıyı okuması için annesi ve babasına gösteriyor.Annesi ve babası kağıdı okuyunca evlatlıktan bu yüzden reddediyor.Karısına gösterince karısıda bu yüzden sinirleniyor ve çekip gidiyor.

Gelelim doktora : doktor aslında kadının kocasıdır.Adam kağıdı doktora getirince
    Adam akşam kağıdı bankanın kasasına koyduğunda hırsızlar geliyor ve kağıdı okuyor polisin önceden haberi olduğunu düşünüp oradan kaçıyor.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slapert

urup gibiyim şurup , Turp gibiyim turp turp

Şurup gibiyim şurup , Turp gibiyim turp turp

Şapşup , şaap şuup
    Şaapşup
    Ha şaaap ,ha şuuup

Şaka değil işte şurup
    krizlere girme beni unutup

Grup olalım grup
    Grup olalım grup

Ben hudut sen haydut
    Gizli gizli gelme
    Her derde deva
    Şifasın şifa
    Çok çektim cefa
    Vitamini havuz
    Ben gübre , sen muz

Aahh

Muz gibiyim muz muzz

Oooh

Muz gibiyim muz muzz

Çikita Muz , Çikita Muz

Çikta çikta çikta çikta
    çik çik çik çik
    Çikitaaa

Çikta çikta çikta çikta
    çik çik çik çik
    Çikitaaa

Çikitaaa Muzzzz

bu yazıyor.

Ahahaha sesli güldüm

• Adamın kağıt yolladığı kadın aslında polistir.Adamın birlikte bara geldiği arkadaşı ise kadının kardeşidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 11 Mart 2013; 15:31:21 >
  • bence kagitta agir bi kufur yaziyor bunu okuyanlardan o adamdan ayrilior

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.