Şimdi Ara

Dünyanın en yakışıklı erkekleri arasında top 10'a girerim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
115
Cevap
1
Favori
7.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    o vucutla tipini az çok tahmin edebiliyorum kimse yüzüne bakmaz

+ avrupa amerika dahil tüm dünyada erkekte esmer kumral tercih edilir

Rusların kızları

İtalyanların erkekleri bu yüzden ünlüdür zeki kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O boy-kilo oranıyla yavaş alfa ol bi yumruk atsalar havada süzüleceksin

Ayrıca omuzlarının da yeteri kadar geniş olduğunu hiç sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Einar Solberg -- 17 Mayıs 2018; 18:32:1 >
  • Seni neden blokladığımı tekrar anladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-07C238B73

o vucutla tipini az çok tahmin edebiliyorum kimse yüzüne bakmaz

+ avrupa amerika dahil tüm dünyada erkekte esmer kumral tercih edilir

Rusların kızları

İtalyanların erkekleri bu yüzden ünlüdür zeki kardeş
    ''Kimse yüzüne bakmaz'' diyen tipe bak sen 100 kilodan fazla olan kızlar bana bakmıyor falan diyen tip değil miydin

Beyaz ten her zaman estetik olarak öndedir, esmer ten fazla maskülen durur, uyumlu beyaz bir ten daha güzel bir görünüş yakalar, vücut ve görüntü olarak italyan erkeklerinin de biraz üstündeyim, layıkım optimum bir rus kadını fakat maalesef şuanlık sadece türk kızlarıyla takılıyorum, yakında yurt dışına da açılacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

Şişko sivilceli tipler gelmiş benim vücuduma laf ediyor, gülüm zayıflık estetik göstergesidir, avrupa'da zayıf erkekler her zaman bir adım öndedir, evet harika fiziğimle bütün kıyafetleri taşıyabiliyorum, fiziğimi kıskanacağınıza laf atıyorsunuz olacak iş değil...

Alıntıları Göster
    Sen fit yada zayıf değilsinki, sıskasın, çok zayiflik en az kilolu olmak kadar itici.Madem herseyi tasiyorsun, kot pantolonlu halini bi ceksene bacaklardaki boslugu gorelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

O boy-kilo oranıyla yavaş alfa ol bi yumruk atsalar havada süzüleceksin

Ayrıca omuzlarının da yeteri kadar geniş olduğunu hiç sanmıyorum
    Omuzlarım geniş mi dedim

Estetiklik yalnızca iri yarı olmakla olmuyor, mankenlerin de çoğu ince yapılıdır, bu arada ince olduğuma bakma, teke tekte komaya sokarım adamı
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    tenini çok beğendim beni etkiledin gerçekten tanışalım mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kandac

Sen fit yada zayıf değilsinki, sıskasın, çok zayiflik en az kilolu olmak kadar itici.Madem herseyi tasiyorsun, kot pantolonlu halini bi ceksene bacaklardaki boslugu gorelim

Alıntıları Göster
    Birader ben aşırı zayıf değilim, kıskanmayın artık cidden komik duruyor. Benim gibi harika birini zaten sizin kıskanmanız normal, kaç tane kız tavladım köpek gibi süründüler peşimden, ama hayatında kız eli tutmamış adamlar benim vücüduma laf ediyor.

• quote:

Birader ben aşırı zayıf değilim, kıskanmayın artık cidden komik duruyor. Benim gibi harika birini zaten sizin kıskanmanız normal, kaç tane kız tavladım köpek gibi süründüler peşimden, ama hayatında kız eli tutmamış adamlar benim vücüduma laf ediyor.

Alıntıları Göster
    He he aynen karşındakinin kim oldugunu bilmeden bunlari sallamanda hayal gucunun ne kadar guclu oldugunu belli ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Kandac

He he aynen karşındakinin kim oldugunu bilmeden bunlari sallamanda hayal gucunun ne kadar guclu oldugunu belli ediyor

Alıntıları Göster
    Ben sana bir şey demedim ki, senin mesajını alıntılayıp toplu çağrı yaptım, isteyen herkes üstüne alınabilir.

• ileri zekalı arkadaşım millete laf yetiştireceğine foto at ozaman bakalım tipine
    16 yaşında neyin alfası olm bu.

• quote:

Ben sana bir şey demedim ki, senin mesajını alıntılayıp toplu çağrı yaptım, isteyen herkes üstüne alınabilir.

Alıntıları Göster
    Anahtar kelimeler:

- Beyaz ten
    - Kıskanmayın
    - Kıskanıyorlar
    - Kıskanç
    - Beyaz ten
    - Kız tavlamak
    - Kızlar bana aşık
    - Beyaz ten
    - Fit vücut
    - İnce yapılı erkek her zaman üstündür
    - Hem fit hem ince hem cılız hem sıska vücut
    - Kıskanmayın
    - Alfa erkek
    - Peşimden süründüler
    - Kıskanmayın
    - Fit vücut
    - Kıskanmayın

• quote:

Alıntıları Göster
    https://forum.donanimhaber.com/sirf-tipim-yuzunden-kotu-muamele-gormek--109787862

Hmm, herkes sana tipin yüzünden kötü davranıyor, tanımadığın adam bile tip tip bakıyor, ama afet gibi kızları tavlamışsın, peşinden köpek gibi sürünmüşler öyle mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: masterkame

16 yaşında neyin alfası olm bu.
    Merak etme senin yaşın kadar kız tavlamışlığım var, alfalık benden sorulur
    24 tanecikmi e azmış 16 yaş ve 20 cm kolla alfa olmaz, zaten alfa diye birşey de yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: masterkame

24 tanecikmi e azmış 16 yaş ve 20 cm kolla alfa olmaz, zaten alfa diye birşey de yok.
    Alfa zaten ergen saçması bir terimdir, fakat ben onu üst düzey erkek anlamında kullanıyorum, çünkü bu terimi direk gerçek anlamı olan Moving On diye tanımlarsam kalbiniz kırılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okeanos_1

Kendine aşık olmuş
    Kendimi beğenirim, fakat kızlar bana aşık, öyle böyle değil.
  • quote:

Merak etme senin yaşın kadar kız tavlamışlığım var, alfalık benden sorulur

Alıntıları Göster
    Bak canım yaşın küçük diye üzerine gitmek istemiyorum ama sanırım kendini biraz fazla begenmişsin.Ego baya havalarda yani. Madem bu kadar yakışıklısın neden hiç resmini atmıyorsun böylelikle sana inanmayanları susturmus olursun.Aksi takdirde kendin çalar kendin oynarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: shuskhun

O kadar yakışıklı olsan forumda olmazdın
    Forumda vakit öldürmek için takılıyorum, zaten vaktiğimin çoğunu kızlarla geçiririm.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.