Şimdi Ara

Dünyanın en yakışıklı erkekleri arasında top 10'a girerim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
115
Cevap
1
Favori
7.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Haha hepsi gerçek merak etme, + burnum da mükemmel, küçük ve estetik bir burnum var
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevengeRain

Kusura bakma da bu dediğin özellikler bir kızda olsa tam ...lık olurmuş yalnız.
    Dedi siyah pelerinli ve maskeli
  • Mrslimshady diye girdim yanılmışım çıkıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

Şişko sivilceli tipler gelmiş benim vücuduma laf ediyor, gülüm zayıflık estetik göstergesidir, avrupa'da zayıf erkekler her zaman bir adım öndedir, evet harika fiziğimle bütün kıyafetleri taşıyabiliyorum, fiziğimi kıskanacağınıza laf atıyorsunuz olacak iş değil...

Alıntıları Göster
    Erkek adam kuru kemik olmaz abicim boş yapma hiç bir kız da kürdan gibi bir erkeğe iyi gözle bakmaz. 1.81, 80 kilo fizik görmek istiyorsan göstereyim

Edit: yazmışsın da yazmışsın ama boy-kilo söylememişsin acaba neden? kürdan olduğun için mi? hiç bir kız zayıf ve çelimsiz bir erkekten hoşlanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 128MilyarDolar -- 17 Mayıs 2018; 12:10:28 >

• Hocam diğer konuda gördüğüm kadarıyla omuz genişliğim sizinkinin iki katı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kendine aşık olmuş

• çöp adam
  • Tırnak uzatmak ne ya, erkeksin olum sen. Ne tırnak uzatması, tırnak bakımı. Kes tırnaklarını adam gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan1146

Tırnak uzatmak ne ya, erkeksin olum sen. Ne tırnak uzatması, tırnak bakımı. Kes tırnaklarını adam gibi...
    El güzelliği çok önemli bir faktördür, elleri güzel olan erkek hayata 10-0 önden başlar, benim ellerim de tamamen kusursuz, genetik olarak parmaklarım da uzun ve incecik, ayrıca bakımını yaptığım için çok da güzel duruyor tırnaklarım, törpüyle de şekil verdin mi ohh miss
  • quote:

El güzelliği çok önemli bir faktördür, elleri güzel olan erkek hayata 10-0 önden başlar, benim ellerim de tamamen kusursuz, genetik olarak parmaklarım da uzun ve incecik, ayrıca bakımını yaptığım için çok da güzel duruyor tırnaklarım, törpüyle de şekil verdin mi ohh miss

Alıntıları Göster
    Eller erkekler için çok önemli. Bakımı iyi yapmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0988D7594

Eller erkekler için çok önemli. Bakımı iyi yapmak lazım.

Alıntıları Göster
    Hocam ben yalnızca görünüş açısından değil, kızları etkileme açısından da eşsizim, şimdi burası yeri değil fakat el demişken, uzun ve ince parmaklarım var, uzun bir dilim de var, diğerini saymama gerek yok, her açıdan perfect'im yani.
  • quote:

Hocam ben yalnızca görünüş açısından değil, kızları etkileme açısından da eşsizim, şimdi burası yeri değil fakat el demişken, uzun ve ince parmaklarım var, uzun bir dilim de var, diğerini saymama gerek yok, her açıdan perfect'im yani.

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

Erkek adam kuru kemik olmaz abicim boş yapma hiç bir kız da kürdan gibi bir erkeğe iyi gözle bakmaz. 1.81, 80 kilo fizik görmek istiyorsan göstereyim

Edit: yazmışsın da yazmışsın ama boy-kilo söylememişsin acaba neden? kürdan olduğun için mi? hiç bir kız zayıf ve çelimsiz bir erkekten hoşlanmaz.

Alıntıları Göster
    Moruk nereden saldıracağınızı bilemediniz vücuduma laf ediyorsunuz, vücudum fit ve gayet ideal, 1.78 boylarında 63 kilo civarıyım, 50-40 kilo da olabilirdim, senin de göbeğin olduğu için bana laf attığın belli, bu arada kızlar en çok zayıf erkek sever

• quote:

Moruk nereden saldıracağınızı bilemediniz vücuduma laf ediyorsunuz, vücudum fit ve gayet ideal, 1.78 boylarında 63 kilo civarıyım, 50-40 kilo da olabilirdim, senin de göbeğin olduğu için bana laf attığın belli, bu arada kızlar en çok zayıf erkek sever

Alıntıları Göster
    Tanımadığın insanların göbeği olduğunu nereden biliyorsun be abicim

Git vücut kitle endeksini hesapla o boy ile ideal kilolardan 10 KG daha azsın senin 73-74 KG olman lazım ama 63 kilo bir çırpısın. 27 yaşındayım büyük ihtimal yaşıt hatta yakın yaşlarda bile değiliz. Bugüne kadar ki tecrübelerime ve gördüklerime dayanarak söylüyorum ki hiç bir kız zayıf erkeklerden hoşlanmaz evet kilolu erkeklerden de hoşlanmazlar ama sen kendini kilolulardan ayırıp ben fit im dersen millet kıçıyla güler 1.78 ve 63 kilo ne olum? benim nişanlım 65 kilo zaten, neyin 63 kilosu bir erkek için o boy da 63 kilo ciddi anlamda sıkıntı.

• sen şu çubuk kraker kollarıyla fitim diye dolaşan değil misin la
  • quote:

Orijinalden alıntı: Henry Rollins

sen şu çubuk kraker kollarıyla fitim diye dolaşan değil misin la
    Devam edin kıskanmaya, bu kadar mı kıskanç varmış forumda arkadaş, herkes kıskanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

Tanımadığın insanların göbeği olduğunu nereden biliyorsun be abicim

Git vücut kitle endeksini hesapla o boy ile ideal kilolardan 10 KG daha azsın senin 73-74 KG olman lazım ama 63 kilo bir çırpısın. 27 yaşındayım büyük ihtimal yaşıt hatta yakın yaşlarda bile değiliz. Bugüne kadar ki tecrübelerime ve gördüklerime dayanarak söylüyorum ki hiç bir kız zayıf erkeklerden hoşlanmaz evet kilolu erkeklerden de hoşlanmazlar ama sen kendini kilolulardan ayırıp ben fit im dersen millet kıçıyla güler 1.78 ve 63 kilo ne olum? benim nişanlım 65 kilo zaten, neyin 63 kilosu bir erkek için o boy da 63 kilo ciddi anlamda sıkıntı.

Alıntıları Göster
    Vücut kitle endeksimi hesapladım zaten, kilom gayet ideal, bana tanımadığın insanın göbeği olduğunu nereden biliyorsun demişsin de, sen tanımadığın insanın yaşını nereden biliyorsun? ve eğer spor yapmıyorsan 81-80 olan birinin göbeği vardır, ne dersen de ben bu işin içinden gelen biriyim, yıllardır yurt dışı dahil her yerde gözlemler yaptım, kızlar zayıf erkeklere bayılır, zayıf erkek her zaman öndedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: masterkame

Mrslimshady diye girdim yanılmışım çıkıyorum.
    Forumda bana yaklaşılabilecek biri yok zaten, her açıdan alfayım.
  • 1-Yakışıklılık güzellik değildir

2-Beyaz ten kızlarda cezbedicidir erkeklerde esmer kumral tercih edilir

3-Erkekte yeşil-kahverengi göz tercih edilir

4-Erkekte zayıf değil yapılı erkek tercih edilir güçsüz cılız erkek seven kadın hiç görmedim

5-Bi erkekte oturuş kalkış erkeksilik hepsinden daha önemlidir kısaca erkekte karizmaya bakılır güzelliğe değil ki erkek dediğin güzel olmaz zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-07C238B73

1-Yakışıklılık güzellik değildir

2-Beyaz ten kızlarda cezbedicidir erkeklerde esmer kumral tercih edilir

3-Erkekte yeşil-kahverengi göz tercih edilir

4-Erkekte zayıf değil yapılı erkek tercih edilir güçsüz cılız erkek seven kadın hiç görmedim

5-Bi erkekte oturuş kalkış erkeksilik hepsinden daha önemlidir kısaca erkekte karizmaya bakılır güzelliğe değil ki erkek dediğin güzel olmaz zaten
    1 - Yakışıklılık, güzellik, vücut hatlarının uyumu aynı şeydir zaten

2 - Bu sadece yurdumuzda geçerlidir, yurtdışı dahil dünyanın her yerinde beayz tenli erkek tercih edilir, esmer kekolar sadece türkiye'de tercih edilir

3 - Gözlerim yeşil zaten?

4 - Zayıf değilim, ince yapılıyım, fiziğim yerinde, her kadın fit erkek sever

5 - Karizmamı yazmayı unutmuşum, karizmam da var yüksek derecede, mankeni andırdığımı söylerler çoğunlukla, oturuşum yürüyüşüm ses tonum kadınları cezbediyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.