Bildirim
Dünyanın en kötü Filmini açıklıyorum! (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: extra-ordinary
dünyada ki bütün filmleri izledin galiba
maskeli beşleri, semum u izle
ameLie süperdi bu arada, o tarz önerebiLceğin fiLm var mı =))
@1907
birde sen beğenmedin ba$kası beğenir, haLa üsteLemene gerek var mı .??_____________________________ -
filme bugün gittim gayet güzeldi...art niyetli yorumlar yazmış bi kaç kişi ama film gerçekten güzeldi..
Öyle bi olay olursa bi bok yapamıcağımız anlatılmış resmen filmde..gerçekçilik harika..mantıksız bi olay göremedim ya da abartı bişey..
filme bir daha gitmeyi düşünüyorum..._____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: 1907
quote:
Orjinalden alıntı: drahte 1905
Oncelikle filmi bir avuc gerzek ile izlemişsin keza filmin basında 3dk bu kaset dokumandır burada bulunmustur diyor
Hatta "Central Parkta" bulunmustur diyor filmin son sahnesinde kızla oglanın sıgındı yerde orası anlamanız lazımki kasetin SONU GELMİŞ !
Para wermeyi biliyorsunuzda filmleri izlerken 5 duyunuzda acık olsun bir zahmet
Yoksa ne izlersen izle nafile
Yukarıdada yazıdıgım gibi sen ablanın dugununde cektiğin kaseti SONUCA BAGLIYORMUSUN ?
Diğer taraftan milynlarca canavar filmi var bu filmi farklı ve izlenir yapan zaten kamera
Yani burada filmin oykusunden ziyade onemli olan unsur kamera canavardanda on planda kamera faktoru keza oyku klise
Ayrıca filmi anlayamadıgın gibi anlatamamıssında filmin hikayesi hakkında yazıdıgn kısmı anlamadım ayrıca spoiler werme bence
bana bak 1905 bozuntusu ben o filme nişanlımla gittim .aklını başına al gerzeklerle gitmişin felan konuşma seni kavanoza sokarım.
gizli mod. mudur ne bu eleman ya atıp tutmuş iki mesajında da
1907 uyma akrdeş sen bu egoistlere boşver adam herşeyi ben biliyorum diyo resmen ama bayaa bi saçmalamış
-
quote:
Orjinalden alıntı: simple
quote:
Orjinalden alıntı: miller!!!
yoksa daha denemedinmi?
içine ince uzun eşantiyon cisimlerde koyuyorlar
Belli sana yaramış.
ilgi alanın güzel_____________________________ unutmak unutulmakmı.. hangisi kalsın? ikiside ölümmüş bilmiyorum biliyormusun..
ok
Bakırköy'den Kaçtım, Mutluyum... -
kavga yok!
_____________________________ -
Gitmeyin bu filme gitmeyinnn... _____________________________ TT Armor kasa, xeon e5-1650 cpu, Noctua NH-D14 cpu cooler, Gigabyte x79 UD3 anakart, 16 GB Patriot 1600 Mhz ram, Nvidia Quadro 2000, Dell UltraSharp U3014 monitör dell U2212hm monitör -
quote:
Orjinalden alıntı: AntiX
quote:
Fazla kasma
Rahatla biraz
Tamam
-
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: AntiX
quote:
Fazla kasma
Rahatla biraz
Tamam
hah yola gel
_____________________________ unutmak unutulmakmı.. hangisi kalsın? ikiside ölümmüş bilmiyorum biliyormusun..
ok
Bakırköy'den Kaçtım, Mutluyum...
-
Arkadaşlar çok gereksiz tartışmalar doğduğunun farkında mısınız...
Beğenmeyen beğenmedim der olgun bi insan gibi..Beğenen adam da beğendim der filmi över...
Ama forumda bu olaylar çok olmaya başladı saçma sapan herkes birbirine laf sokmaya,aşağılamaya çalışıyor..
Yakıştıramıyorum Dh forumuna..._____________________________ -
quote:
hah yola gel
Hangi yoluna geliyim?_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: 1907
antix bence kapatın sizinle zaten ilgisi yok
Eyvallah usta... Kapattım
_____________________________ Bakırköy'den Kaçtım, Mutluyum...
eski nick, miller!!! -
quote:
quote:
hah yola gel
Hangi yoluna geliyim?
benim yolum değil, kendi yolun!.._____________________________ unutmak unutulmakmı.. hangisi kalsın? ikiside ölümmüş bilmiyorum biliyormusun..
ok
Bakırköy'den Kaçtım, Mutluyum... -
-
@1907,
ok' tur kardeşim._____________________________ -
-
bu spolier ne numara yaa konuyla bi alakası yok ama
benimde sinemada izlediğim en kötü film kesinlikle babel! 

_____________________________ 60 gb pal ps3+samsung 32r81b+2k8+gt5p -
Çılgın Dersane Kampta'dan daha kötü film görmedim hayatımda görmem de _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki