Şimdi Ara

Dünyanın en iyi Saat markası. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
28.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 53

Swatch ne la

TAG , Vacheron Constantin , Patek Philippe ve Omega.

Rolex'in modelleri çok abartı bence.Onun esprisi peze... saati olması.Yani kro bi işadamı falan olursan alır takarsın sarı sarı.Parıl parıl parlar Swarowskili olanları falan var...

rolex in yeri başkadır :) , tag heuer omega fln aslında , vacheron ve patek phlippe yanında ucuz bile kalıyor , benim bildiğim en iyi markalar , patek phlippe , dewitt , Jaeger-LeCoultre , ulysse nardin
  • Vacheron Constantin 1 Milyon euroya bile saatleri var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SY34

quote:

Orijinalden alıntı: 53

Swatch ne la

TAG , Vacheron Constantin , Patek Philippe ve Omega.

Rolex'in modelleri çok abartı bence.Onun esprisi peze... saati olması.Yani kro bi işadamı falan olursan alır takarsın sarı sarı.Parıl parıl parlar Swarowskili olanları falan var...

rolex in yeri başkadır :) , tag heuer omega fln aslında , vacheron ve patek phlippe yanında ucuz bile kalıyor , benim bildiğim en iyi markalar , patek phlippe , dewitt , Jaeger-LeCoultre , ulysse nardin

Ya tabiki yeri başka ama hiçmi hoşuma giden modeli olmaz ya [Sanki hoşuma gitse alacam]
    Eskiden beridir süregeldiği için herkeste bi Rolex hastalığı.Diyorum ya peze... saati diye
    Bana biri 2000$'lık TAG mı 15000 dolarlık Rolex mi dese,TAG'ı seçerim.Hem mükemmel tasarım,hem kalite...

• Herkesin saati kendisi icin en iyisidir.

2 yildir Seiko Coutura kullaniyorum ve oldukca memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

Ya tabiki yeri başka ama hiçmi hoşuma giden modeli olmaz ya [Sanki hoşuma gitse alacam]
    Eskiden beridir süregeldiği için herkeste bi Rolex hastalığı.Diyorum ya peze... saati diye
    Bana biri 2000$'lık TAG mı 15000 dolarlık Rolex mi dese,TAG'ı seçerim.Hem mükemmel tasarım,hem kalite...

Saat dünyası ile içli dışlı olmadığın çok açık.

Rolex Cal. 3135 ve özellikle Cal. 4130 hakkında birşeyler biliyor musun?

Ya da Tag Heuer'in in house diye piyasaya sürdüğü yeni kronograf kalibrenin Seiko bazlı olduğu biliyor musun?

Rolex yıllardır makine üreten bir marka. Tag ise Carrera Chrono'ya flat 7750 koyup dünyanın parasını isteyen bir marka.

Rolex ve Tag'i aynı kefeye koymak ayıptır.

• Vacheron Constantin benim için :)
    Bir de Zenith :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

Dünyanın en iyi Saat markası.

bana göre dünyanın en iyi saati ve markası kendi kullandığım saat ve marka

modeli ne bunun
  • Rolex'e laf soyleyenlerin tum modellerine bakmasini tavsiye ederim.Daytona, bir datejust2 ozellikle de yesili cok guzel.Modellerinde cok sayida secenek var.Tasli tassiz sari beyaz altin celik boyle de olunca bence parasi olan herkese hitap ediyor.
  • tag heuer, zenith
  • Tabii ki de rado. Neyi tartışıyoruz ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchwarzMoto

bana göre saat konusunda alabildiğim en iyidir.

Buda şu an kullandığım.

Dostum ne kadara ve nereden aldın acaba söyler misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

orangutanın çiftleşmesini görüyorum çekin şunu.
  • FİLİP PATEK diye biliyorum.
  • omega balmain rolexLongines, Rado ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artdzy -- 22 Ekim 2010; 20:18:05 >
  • bence en iyisi diye birşey yok. çünkü herkesin zevki başka ve herkesin zevkine göre model üreten markalar ayrı.
    uçuk rakamlardaki saatlerde değerli taşlar kullanıldığı için fiyatları yüksektir.

benim saat bu hediye geldi 6 yıl önce sürekli kolumdadır camında çizik yok kasa ve kordon çelik olduğu için ilk günkü gibi hareket sensörlü ışık farklı zamanlarda alarm sessiz mekanizma sadece 20 saniyede bir çıt sesi geliyor
    su geçirmezlik 100mt olduğu için denizde falan hiç önemsemem çıkarmam kolumdan. sık sık ışığına ihtiyacım olmasına rağmen pili henüz değişmedi. bu kadar şeyi yazma nedenim biz gibiler ancak casio kullanır demesine anlam veremedim. içersinde saat işaretleri veya markası değerli taşlarla yazılmış olsa ne değişir içinde değerli taş var diye haz mı alınıyor. bol parası olan alsın lafımız yok.

• swatch casio diyen var ya hey allah'ım

tamam biz de mecburen swatch takıyoruz ama en iyi ne dmek yahu?

sen saymışsın zaten, rolex bilemem de ama Omega, Longines, Rado baba saatlerdir.
  • SAMET/ 'in dediği gibi en iyi saat diye bir şey söylemek yanlış olur.
    Kullanım alanlarına,özelliklerine göre farklılık gösterir.

Ama Breitling'i unutmamak gerekli.
  • bence f/p olarak casio hem ucuz hem kullanışlı tabi fiyat arttıkça kalite kalite arttıkça prestij de artar orası ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: R0ME

SAMET/ 'in dediği gibi en iyi saat diye bir şey söylemek yanlış olur.
    Kullanım alanlarına,özelliklerine göre farklılık gösterir.

Ama Breitling'i unutmamak gerekli.

valla öyle tip ama uçuk fiyatlarda saat varki ama ben asla takmam o ayrı mesele.

en basit örnek benim saate göre 20 misli fiyatı var ama ben asla bu tip saatleri beğenmiyorum takmamda.
    http://www.alisverissaati.com/urun.asp?id=44845&urun=TAG+Heuer+WJ201B.BA0591

• biraz eski konu ama tabiki Seiko japan malı ve analog saatin ilk icat eden firma dijital saat dede ilk üretici casio dur teşekkürler japan forever
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.