Bildirim
Dünyanın En İyi Gitaristleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
En iyisi olarak bir iddiam yoktur fakat Jimi Hendrix ve van Halen'ın çaldığı parçalar diğer tüm gitar seslerinden güzel gelir kulağıma. -
quote:
Orijinalden alıntı: Herri Batasuna
En iyisi olarak bir iddiam yoktur fakat Jimi Hendrix ve van Halen'ın çaldığı parçalar diğer tüm gitar seslerinden güzel gelir kulağıma.
en iyiler bunlardır. jimi hendrix zamanına göre iyiydi tabi 60 70 lerde felan -
En hızlı ve teknikal kategorisinde Buckethead'i tek geçerim.Garip garip sesler çıkartıyor bazen çok şaşırıyorum.Ayrıca ilginç bir kişilik.Robot dansı,nunchaku şovu vb...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Y.J.Malmsteen
quote:
En iyisi olarak bir iddiam yoktur fakat Jimi Hendrix ve van Halen'ın çaldığı parçalar diğer tüm gitar seslerinden güzel gelir kulağıma.
en iyiler bunlardır. jimi hendrix zamanına göre iyiydi tabi 60 70 lerde felan
Building The Church hoşuma gitti zaten ama diğerleri kadar gürültülü şeyleri kafam kaldırmaz
-
quote:
Orijinalden alıntı: Masamune
En hızlı ve teknikal kategorisinde Buckethead'i tek geçerim.Garip garip sesler çıkartıyor bazen çok şaşırıyorum.Ayrıca ilginç bir kişilik.Robot dansı,nunchaku şovu vb...
yanılıyorsun en hızlılar bu yukardaki isimler. buckethead da idare eder bi iki parçası fena değil. ama o kadar iyi değildir -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Y.J.Malmsteen
quote:
en iyiler bunlardır. jimi hendrix zamanına göre iyiydi tabi 60 70 lerde felan
Building The Church hoşuma gitti zaten ama diğerleri kadar gürültülü şeyleri kafam kaldırmaz
petruccinin solo da soft dinle seveceksin. öyle gürültülü müzikleri bende sevmem. bunlar melodik çalan gitaristler. rahmetli hendrix daha gürültülü müzik yapardı
-
quote:
Buckethead müthiş bir gitarist , çok çok iyi parçalar yazıyor ve bunu neredeyse bütün müzik türlerinde yapmayı başarıyor. Çok geniş zevki olan bir insan ve Malmsteen gibi son 30 yıldır aynı lick'leri çalmıyor. Jazz-Fusion'dan Grindcore'a kadar bi'çok türde eser vermiş bir insan BigB. Ama çok hızlı ve teknik olarak üst seviyede bir gitarist değil , Shawn Lane(dünya'nın en iyi gitaristi diyebilirim) , Guthrie Govan(Bu adamı zaten bilmiyorsanız hemen araştırın , müthiş bir gitarist) , Allan Holdsworth(Legato) , Frank Gambale(Pickin' ustası) , Tosin Abasi(Odd Time Signature's ve 8 telli gitar) gibi çok çok iyi gitaristler var teknik olarak ve hepsi de farklı türdeler.
Beni en çok etkiliyen 6 gitarist listesinide paylaşmak istiyorum.
1.Buckethead
2.Shawn Lane
3.Guthrie Govan
4.Jason Becker
5.Paul Gilbert
6.John Petrucci
7.Chuck Schuldiner
8.Allan Holdsworth
9.Paco De Lucia
10.Al di Meola
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonArtikBuİsim -- 19 Şubat 2013; 9:11:03 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ClassRouGe
quote:
Buckethead müthiş bir gitarist , çok çok iyi parçalar yazıyor ve bunu neredeyse bütün müzik türlerinde yapmayı başarıyor. Çok geniş zevki olan bir insan ve Malmsteen gibi son 30 yıldır aynı lick'leri çalmıyor. Jazz-Fusion'dan Grindcore'a kadar bi'çok türde eser vermiş bir insan BigB. Ama çok hızlı ve teknik olarak üst seviyede bir gitarist değil , Shawn Lane(dünya'nın en iyi gitaristi diyebilirim) , Guthrie Govan(Bu adamı zaten bilmiyorsanız hemen araştırın , müthiş bir gitarist) , Allan Holdsworth(Legato) , Frank Gambale(Pickin' ustası) , Tosin Abasi(Odd Time Signature's ve 8 telli gitar) gibi çok çok iyi gitaristler var teknik olarak ve hepsi de farklı türdeler.
1.Buckethead
2.Shawn Lane
3.Guthrie Govan
4.Jason Becker
5.Paul Gilbert
6.John Petrucci
7.Chuck Schuldiner
8.Allan Holdsworth
9.Paco De Lucia
10.Al di Meola
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Joe Satriani'nin de gideri vardır. -
Ek olarak ; Eric Johnson, Eric Clapton, George Harrison, Steve Morse, Rittchie Blackmore, David Gilmour, Brain May, Jimmy Page, Jeff Beck -
reinhardt uzaylı o zaman -
3 yıl sonradan kendime gelen cevap:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teddybear01 -- 13 Aralık 2016; 12:20:41 > -
jimi hendrix
david gilmour
angus young
brian may
ilk aklıma gelenler bunlar -
Selim Işık -
quote:
Orijinalden alıntı: ClassRouGe
quote:
1.Buckethead
2.Shawn Lane
3.Guthrie Govan
4.Jason Becker
5.Paul Gilbert
6.John Petrucci
7.Chuck Schuldiner
8.Allan Holdsworth
9.Paco De Lucia
10.Al di Meola
malmsteen kendi tarzının öncesi dostum adam kendi bulduğu şeyi niye bozsun.üstelik en çok taklit edilen gitaristtir dünyada.yani başka bir boyutta adam yazdığın isimlerin çoğu etkilenmiştir bu isimden. yazdıkların orta karar gitaristler ama benim liste en iyilerpaco de luci a da hayvandır severim. malmsteenin insan ötesi bir tekniği vardır kimseyle kıyaslanmaz. o hızda o kadar hızlı çalan gitarist 3 ü geçmez onlarıda yazdım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y.J.Malmsteen -- 19 Şubat 2013; 17:20:46 >
-
Paul Gilbert'ı seviyorum ben. İyi gitarist bence kusursuz parça yaratandır. Clapton -
Bir kisi de cikip Ritchie Blackmore dememis. Slash gibi kekolari yazacaginiza pek cok grup ve akima onculuk etmis efsaneleri yazin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Petrucci ve Gilmour -
Benzer içerikler
- often sözleri
- spotify gizli oturum nedir
- 6 telli cura akordu
- 90 ve 2000" lerin yabancı şarkıları
- ya ana ya ana türkçe versiyonu
- spotify hifi
- youtube mp3 indir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X