Kabal bayağı iyiydi,sonra bırakmış. *aAa* clanı unutulur mu be.
quote:
Orijinalden alıntı: YGA
Kabal bayağı iyiydi,sonra bırakmış. *aAa* clanı unutulur mu be.
Alıntıları Göster
Hepsine meydan okuyorum
bunlar gibi oynasak anında wall dışarı
quote:
Orijinalden alıntı: azizerkan07
bunlar gibi oynasak anında wall dışarı
1.6 nında en iyi oyuncularını bilmek isterdim
quote:
Orijinalden alıntı: SaatliBomba
1.6 nında en iyi oyuncularını bilmek isterdim
Alıntıları Göster
Delpan cok ıyı bu aralar.
quote:
Orijinalden alıntı: ctnr
Delpan cok ıyı bu aralar.
Alıntıları Göster
Spawn gibisi varmı ya.
quote:
Orijinalden alıntı: japon karınca
Spawn gibisi varmı ya.
Alıntıları Göster
1.6'da bunlari yapmak daha zor bu oyunculari 1.6'da da izleyelim farkını görürsünüz
quote:
Orijinalden alıntı: legenwaitforitDARY
1.6'da bunlari yapmak daha zor bu oyunculari 1.6'da da izleyelim farkını görürsünüz
Alıntıları Göster
adam nişanı kafaya sabitlemiş bikere..
quote:
Orijinalden alıntı: Manero
adam nişanı kafaya sabitlemiş bikere..
Alıntıları Göster
Dün girdim bir yere 4 tane hs üst üste aldım üstüne bir de duvardan adam vurdum admin beni izlemeden direk sunucudan attı. Adam bilmiyor ki ben sadece HS vurulan sunucudan gelmişim fare ayarlanmış oraya.
quote:
Orijinalden alıntı: Einstein
Dün girdim bir yere 4 tane hs üst üste aldım üstüne bir de duvardan adam vurdum admin beni izlemeden direk sunucudan attı. Adam bilmiyor ki ben sadece HS vurulan sunucudan gelmişim fare ayarlanmış oraya.
Alıntıları Göster
bunların hiç biri ilk 5 e giremez
quote:
Orijinalden alıntı: LOCOO
böle konuşmak kolay zaten insan barselona maçını izlerken ben daha iyi oynarım der ama yiyosa git oyna. bence adamlar savas makinesi olmus valla hareket eden herseyi vuruyolar videoda gördüm adamın karsısına kaç kere kendi takımından adam çıkıyo onada ateş ediyo bunları orduya almak lazım :D
quote:
Orijinalden alıntı: superdejo
quote:
Orijinalden alıntı: LOCOO
böle konuşmak kolay zaten insan barselona maçını izlerken ben daha iyi oynarım der ama yiyosa git oyna. bence adamlar savas makinesi olmus valla hareket eden herseyi vuruyolar videoda gördüm adamın karsısına kaç kere kendi takımından adam çıkıyo onada ateş ediyo bunları orduya almak lazım :D
Alıntıları Göster
BU adamlar tarih oldu artık.daha kralları var şuan
Topu gelse hepsini almam 5 saniye surer... Belki 6 da olabilir...
quote:
Orijinalden alıntı: Radionomy
bu M19 süpermiş !
Alıntıları Göster
adamların silahta sekme denen bişey yokki ben gitsem bende birinci olurdum şaka biyana gerçekten ne yazıyolar bilmiyorum ama etkisinin fazla olduğu çok açık
NiP Heaton en iyisidir bana göre ama emekli oldu..Zaten SK falan onunla şampiyon oldu SpawN o takıma gelmeden de zaferleri vardı..
quote:
Orijinalden alıntı: On.E
NiP Heaton en iyisidir bana göre ama emekli oldu..Zaten SK falan onunla şampiyon oldu SpawN o takıma gelmeden de zaferleri vardı..