Şimdi Ara

Dünyanın en anlayışlı erkeği Türk erkeği mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar konuya direk gireyim mesela bizim gibi kızlar başka ülkelerde olsa oranın erkekleride bizimki gibi çekermi bunları batıda çoğu erkek akıllandı tavrını koyuyor ama doğuda görüyorum insanlar resmen köpeği oluyor kız ne derse desin kimse terslemiyor ve siz kıza bişey deseniz biri sürü kişi size karşı çıkıyor.

Yaşadığım şehrin üniverstesinde bi itiraf sayfası var ve bi kızın günaydın mesajıı tam 40 beğeni civarında bişey almış bunu yapan erkekler neden yapıyor yada benim gibi sizin gibi düşünemiyorlarmı ?

• up
  • benim çoğu arkadaşım Amerikada okuyor. ordaki kızların Türk erkeklerini çok sevdiklerini söylüyorlar. nedeni sadık olmamız ve sahipleniyor olmamız. benim de bir sürü konuştuğum yabancı kız arkadaşım var. gayet de seviyorlar beni yani. bırak Türk kızını koş yabancılara
  • quote:

Orijinalden alıntı: upsewen

benim çoğu arkadaşım Amerikada okuyor. ordaki kızların Türk erkeklerini çok sevdiklerini söylüyorlar. nedeni sadık olmamız ve sahipleniyor olmamız. benim de bir sürü konuştuğum yabancı kız arkadaşım var. gayet de seviyorlar beni yani. bırak Türk kızını koş yabancılara

Yabancı ülkelerde evet cidden seviyorlar,bizim ülkemizdede geleni geçeni tersliyorlar ne iş anlamadım oradakide kız buradakide bizim kızlar cidden tuhaf.Keşke imkanım olsa hocam
  • Dünyada 1 yunan kızları ise 2 türk kızları, pek yaklaşmıyacaksın, cünkü kilometrede fazla yakıt tüketiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

Orijinalden alıntı: upsewen

benim çoğu arkadaşım Amerikada okuyor. ordaki kızların Türk erkeklerini çok sevdiklerini söylüyorlar. nedeni sadık olmamız ve sahipleniyor olmamız. benim de bir sürü konuştuğum yabancı kız arkadaşım var. gayet de seviyorlar beni yani. bırak Türk kızını koş yabancılara

Yabancı ülkelerde evet cidden seviyorlar,bizim ülkemizdede geleni geçeni tersliyorlar ne iş anlamadım oradakide kız buradakide bizim kızlar cidden tuhaf.Keşke imkanım olsa hocam

yaş kaç? internetten sohbete başla ilk başlarda?

• quote:

Orijinalden alıntı: cavador

Dünyada 1 yunan kızları ise 2 türk kızları, pek yaklaşmıyacaksın, cünkü kilometrede fazla yakıt tüketiyor.

Yunanlılarda bizimkilere benziyor heralde değil mi ? Yinede sanırım bizimkiler kadar havalı değillerdir yunan kızların güzel diye biliyorum,ülke ekonomisiylemi alakalı bunlar,ailelerin yetiştirmeleriylemi alakalı acaba cidden insancıl tavırlar yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz_garnett

ne bilelim kardeş bana da çok saçma geliyor kız bikinili fotosunu koyuyor suratına b.k atsan yapışmaz çirkinlikte kız ama sürüyle kişi beğeniyor yalnız avrupa'da kızlar erkek gibi davranıyor hiç bi çekicilikleri kalmıyor sonra kadınların biraz ulaşılmaz olmaları gerek

Üstadım güzel yazmışsın. Burdaki çoğu arkadaşa anlatmaya çalışıyorum çok değer vermeyin diye ama nerdeee ? O kadar üstüne düşerseniz olacağı o. İşin tuhafı artık tek bikinili değil, artık tipi de belli olmayan fotolara neler yazıyorlar. Belki yokluk içindesin tamam ama bu kadar düşmeyin. Adamı sinir eden nokta bu.
  • Bizim erkekler tek kızla yetinmiyor. Sevgilisi olan yada evli olanlar bile başka kızlara asılıyor. O yüzden kızlara haddinden fazla talip var ve bizim gibi yalnız olanlara pek kız kalmıyor. Kızlarda bunu fırsat bilip kullanıyor. Konu başlığındaki anlayış burada aslında öğrenilmiş çaresizlik oluyor.
  • chameleon41 kullanıcısına yanıt
    +1
  • Saçma bir genelleme. Anlayış kavramının ırkla ya da milletle alakası yoktur.
  • her şey yatağa atana kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk kızının kezbanlıklarıyla işte nasırlaşan eller..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.