Şimdi Ara

Dünyadaki En İyi Rap Türkiyede Yapılıyor ! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
431
Cevap
0
Favori
29.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünyanın en iyisi buradamı?Eminim türkçe rapten başka hiçbir yabancı parça dinlememişsindir.Madem en iyisi bu ülkede neden dünyaca ünlü bi yıldızımız hala yok?Dünyanın en iyisi olarak önerdiğin adamlara bir bak.İçlerinde Sagopa bile var.Görende bu saydığın isimlerin dünyaca ünlü adam olduğunu sancak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Al-Zein

Ayrıca; Beatler çalıntıymış, hadi yaa...
    geçin bunları,

git araştır... sansar denen elamanın beatlerinin yarısı immortal technique den diğer yarısı usa underground mc lerinden çalıntı...
  • of çoluk çocukla uğraşmayın ya
    13 14 yaşında gelmiş hayatında 50 centten başka bişi dinlememiş çene çalıyor burda

ismail yk mi MJ mi desek
    ismail yk der bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 28 Haziran 2009; 21:16:02 >
  • evet bende mc yim söz yazıp kayda girioyrum mc lik bambaşka bişey her yaşadıqın seni etkileyen şeyi yazabiliyorsun ama amerikada rapin geliri var rap için parada lzm türkiyede yapılan kliplerle amerikadakilerin arasında fark var ve amerikada rapciler gangstalığı gerck anlamda yaşıyor ben rap i 2002 den beri takip ediyorum ve pyasayı bu kadar sene takip ettikten beri son bi senedir rap yapıyorum şimdi yeni yeni cik cikler cıkıyor liseye gelen rap ortamını gören rap yapıo ve doğal olarak rezalet merak edenlere my space den link verebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: FreeMan_14

sagopanın şuan yaptıgı müzige rap diyebilen delikanlı varsa çıksın

rap hemde en kralından
  • Yok ortasında yürüdüm ben bana göre kaldırım
    İçimde yaşayan ölü çocukları kürtajla aldırın

Varmı lan bunun gibisi bunu yazabilmek için gerçekten acı çekmek,hayatın sillesini yemen gerekiyor ve üstün bir zeka da cabası
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: emrerok_rc

türkiye'deki rapçiler birbirini yemekten dünyaya açılamıyorlar. :P

düzenleme: bazı arkadaşlar sagopa rap yapmıyor demiş ve diyene de bir şeyler demiş kısacası saçmalamış yani. sagopa tabii ki de rap yapıyor, pesimist rap diye bir şey duymadınız mı? ya da melankolik rap? illa süper hızlı ritimlerle bıdıbıdı konuşmak mıdır rap? bir kere sagopanın müzikleri teknik olarak kafadan rape giriyor. neden bahsediyorsunuz?

sagopa bile kabul etti bu fanları kabul etmedi adamın rap yapmadıgını

Sagopa Kajmer ''Eğer onların yaptığı rap ise ben rap yapmıyorum demiştir.'' Bu şimdi benim yaptığım rap değil demek mi.

Ayrıca Sagopa Kajmer'in Baytar şarkısı Avrupa'da 10 yılda bir defa yapılan yarışmada 1. oldu. O çalıntı beatler diyenler de sample ın anlamını öğrensinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertekin -- 28 Haziran 2009; 21:25:04 >

• Sagopa'yı tanımlayalım: Diss yediği kişiye dava açan, Edebiyat okudu diye Arapça-Farsça çok kullanan, Bülent Ersoy'un rapçi "takılan" versiyonu.

Türkiye'ye rapi getiren kim? Cartel.

Dünya'da rapi sevdiren ve gangsta rapin babası kim? 2Pac.

Dr. Dre gibi harika bir menajer-rappar'ın eski grubu ne? NWA.

Rap'in açılımı ne? Rytmic Amerikan Poem.

Sagopa dışında saydıklarım hangi ülkeden? Amerika.

E o zaman?
  • Yanlış adamlarla kıyas yapıyorsun.
    USA Underground'da çok çok güzel lyric yazan bir sürü kişi var.Belli ki tam derine inmeden yorumlamışsın işi
    Türkçe'de de söylediğin adamlar Karaçalı olsun,Sansar olsun,Da Poet olsun ve aklıma şimdi gelmeyen bir çok kişi olsun cidden iyi söz yazıyor.
    Ama rap sadece söz değil.Bundan dolayı da en iyisi Türkiye olmuyor malesef

@clubstar
    Virtuoso

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peiz! -- 28 Haziran 2009; 21:38:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4EveRaP

Yanlış adamlarla kıyas yapıyorsun.
    USA Underground'da çok çok güzel lyric yazan bir sürü kişi var.Belli ki tam derine inmeden yorumlamışsın işi
    Türkçe'de de söylediğin adamlar Karaçalı olsun,Sansar olsun,Da Poet olsun ve aklıma şimdi gelmeyen bir çok kişi olsun cidden iyi söz yazıyor.

Bak sen anlatmak istediğimi anlamışsın söz olarak popüler rap' ten daha öteyiz....
    altyapı çok önemli ama benim bahsettiğim lirikalite olarak çok iyi bir seviyedeyiz bence, örneklerini verdim zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Battle Royale -- 28 Haziran 2009; 21:39:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Mystério

Hiç gülcegim yoktu 50 CentLe bizim Türk Rapperları karşılaştırıyor adam

işte senin gibiler yuzunden gelişmiyor ülkemiz futboldada aynı şekilde başka bi yerdede kendinizi cok küçük görüyorsunuz adamlarda rooney warmış zamanında bizim tanju abimiz hakan abimiz azmı salladı agladı işte aynısını rap muziktede yapıyorsunuz bence turkler rapte cok iyi yerdeler fakat dunya bizim dilimizi bilmediği
    için gelişmiyor turk rapi arkadaşın dediğine katılıyorum bi sagopa gibi guzel söz yazan varmı .
    sen gidip bana amerikan rapini savunuyorsun!!!!

• @Al-Zein
    Pm bak
  • Bırakın ya Sagopaymış , Sansar salvoymuş bilmem neymiş sen hiç Biggie yi , Reggie yi , Tupac in şarkılarının türkçe sözlerini okudun mu adamlar adeta felsede yapıyorlar , Sagopa gibi Vodka-Redbull ciğere doldu gibi saçma sapan sözlerke milleti meşgul etmiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖLÜCÜ -- 28 Haziran 2009; 21:57:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4EveRaP

Yanlış adamlarla kıyas yapıyorsun.

@clubstar
    Virtuoso

Adam 2004'te yazmış o sözleri bide. Çoğu kişinin kimin ne olduğunu bilmediği zamanlar. Sözlerin derinine inmiyorum daha insem neler olcak kim bilir..

• Forumda ne Kadar fazla amerikan özentisi varmış...Zaten ordaki gibi rapi burda yapamassın bizim gelenek ve göreneklerimize ters gelir.Türkiye'de rapi sagopa ceza vs. yükseltti cartel 2-3 albüm yapıp gitti.Biride siz kafiye dinleyin diyor ne var kafiyede şarkıda kafiye olcak ki kulağa hoş gelicek.Sagopa eskiden kullanılan dillerden birini kullanıyor osmanlı 3 kıtaya yayılmış bi devletti 2-3 dil yoktu sagopanın kullandığı dili kullananlarda vardı.Tek sarayda değildi yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: #WhyHiOneWhy#

quote:

Orjinalden alıntı: Mystério

Hiç gülcegim yoktu 50 CentLe bizim Türk Rapperları karşılaştırıyor adam

işte senin gibiler yuzunden gelişmiyor ülkemiz futboldada aynı şekilde başka bi yerdede kendinizi cok küçük görüyorsunuz adamlarda rooney warmış zamanında bizim tanju abimiz hakan abimiz azmı salladı agladı işte aynısını rap muziktede yapıyorsunuz bence turkler rapte cok iyi yerdeler fakat dunya bizim dilimizi bilmediği
    için gelişmiyor turk rapi arkadaşın dediğine katılıyorum bi sagopa gibi guzel söz yazan varmı .
    sen gidip bana amerikan rapini savunuyorsun!!!!

• quote:

quote:

ben sagopa'nın bunu gerçek anlamda söylemediğini düşünüyorum. türkiye'de yapılan rapi (daha doğrusu türkçe rapi batıran insanları) beğenmediği için öyle söylemiş bence. biraz sagopayı tanıyıp, düşünürseniz ne demek istediğini anlarsınız belki. ne yapıyor yani sagopa? rap yaperken günaha mı girdik derken, şarkılarında beat box yaperken; arabesk, pop ya da rock mı yapmış oluyor? siz sagopayı anlamayabilirsiniz, ben ne söylemek istediğini anlıyorum.

ayrıca sagopa olsun, ceza olsun veya başka rapçi olsun bunları beğenmiyorsanız da ezmeye çalışmayı bırakın artık (sana söylemiyorum, genel olarak). beğenmeyebilirsiniz ama ortada kötü bir durum yoksa saygı duyun en azından.

bak ben sagopayı eskiden çok dinlerdim ama eskiden 2005 e kadar.Zaten eski şarkılarıyla şimdikileri karşılaştır neden rap yapmadıgını anlarsın

• quote:

Orjinalden alıntı: mertekin

quote:

quote:

türkiye'deki rapçiler birbirini yemekten dünyaya açılamıyorlar. :P

düzenleme: bazı arkadaşlar sagopa rap yapmıyor demiş ve diyene de bir şeyler demiş kısacası saçmalamış yani. sagopa tabii ki de rap yapıyor, pesimist rap diye bir şey duymadınız mı? ya da melankolik rap? illa süper hızlı ritimlerle bıdıbıdı konuşmak mıdır rap? bir kere sagopanın müzikleri teknik olarak kafadan rape giriyor. neden bahsediyorsunuz?

Sagopa Kajmer ''Eğer onların yaptığı rap ise ben rap yapmıyorum demiştir.'' Bu şimdi benim yaptığım rap değil demek mi.

Ayrıca Sagopa Kajmer'in Baytar şarkısı Avrupa'da 10 yılda bir defa yapılan yarışmada 1. oldu. O çalıntı beatler diyenler de sample ın anlamını öğrensinler.

diğerleri rap olduguna göre sagonun ki değil

• www.myspace.com/anlikriz
  • slm
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.