Şimdi Ara

DÜNYADA KİMSENİN BİR ÖNEMİ YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayadır düşünüyorum bunu mesela ingiltere londrada yaşayan ve market işleten bir adamın bu dünya için önemi nedir ? veya dh de 2. sayfadaki 3. konuya 4. mesajı yazan üyenin bu hayattaki önemi ne? Böyle düşününce her şey boş geliyor ben mesela bir yere yetişmeye çalışıyorum otobüsteyim çevreme bir bakıyorum en az 100 kişi daha 100 bambaşka ve beni ilgilendirmeyen hayat var karşımda. Belki hayatımın sonuna kadar görmeyeceğim orada gördüğüm insanı ve bana en ufak etkisi bile yok

• O zaman sana şu ünlü japon atasözünu söyleyeyim. Kono sekai wa kusatte iru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önemi yok da ne demek ? her sokaktan bakkalı çıkarsak (Bim, a101, şok tarzı yerlerde dahil) bak o zaman neler olduğunu, yiyecek bir şeyi zor bulursun.
  • SEVİŞMEK SEVİŞMEK SEVİŞMEK!

GERİSİ YALAN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut_baris -- 31 Mayıs 2015; 20:24:48 >
  • Kamu yararına çalışan insanların çalışmaları ve dolaylı yoldan kendileri önemlidir çünkü dünyanın gelişmesine ve insanlığın evreni kavrayıp gerçek anlamın ne olduğu gibi sorulara cevap vermesine katkı sağlar ama sırf para kazanmak veya kendi rahatı için çalışan ve yaşayanların cidden de bir önemi yoktur. Onlar birilerinin cenazesine gittiği gibi birileri de onların cenazesine gelecektir ve bir 200-300 yıl sonra adı dahi anılmayacaktır.
  • Senin için belki önemi yok ama o kişinin senin haricinde binlerce kişi için önemi olabilir. Dünyadaki 7 milyar insanı tanımadan bu düşünceye kapılman yanlış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kraloyuncu

O zaman sana şu ünlü japon atasözünu söyleyeyim. Kono sekai wa kusatte iru

kardeş hayırdır benim hakkımda ne diyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: King Athelstan

önemi yok da ne demek ? her sokaktan bakkalı çıkarsak (Bim, a101, şok tarzı yerlerde dahil) bak o zaman neler olduğunu, yiyecek bir şeyi zor bulursun.

PARA ile alıyorsun yine önemi yok
  • link yasak mı bilmiyorum. swf link küfürsüz.

http://****.com/65hgfhh.swf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PC Master Race -- 31 Mayıs 2015; 20:28:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olumsuz adam

quote:

Orijinalden alıntı: King Athelstan

önemi yok da ne demek ? her sokaktan bakkalı çıkarsak (Bim, a101, şok tarzı yerlerde dahil) bak o zaman neler olduğunu, yiyecek bir şeyi zor bulursun.

PARA ile alıyorsun yine önemi yok

nereden kolayca temin edeceksin ki ? tenha arka sokaklarda karaborsacılarla mı ?
  • Mesele etki değil.. Arkadasn anlatmak istediğini anladım.. Her şey çok garip biz.. herkes.. garip bir rüyada gibiyiz demek istiyor. Milyarlarca hayat.. Bu noktada neden arıyor insan.. Dünya bile evrende nokta gibi.. Çok değişik..

• quote:

Orijinalden alıntı: Im Insane

Karabüyü mü yaptın anlamadım.

• umut_baris kullanıcısına yanıt
    sevişmek ve savaşmak.2side insanları yalnızlıkta insanları mahvediyorlar.ama insanlardan bundan vazgeçemiyor.her neyse ben karı istiyem karıııııııııııı.

hoin garılar bana vermiiiiii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naberabi -- 31 Mayıs 2015; 21:25:00 >
  • bu arada en önemli adam hz muhammeddir.topyekün savaş olsa bir tek müslümanlar ve hz muhammed gücüyle ayakta kalır.tabi eşit şartlarda teknoloji olcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naberabi -- 31 Mayıs 2015; 21:14:51 >
  • sadece yeni nesil yetisiyor ve teknoloji gelisiyor ama tum bunlar neden? ben neden buradayim ne icin kader var mi kaderim ne? siradan bir insan gibi yasamak kime ne kazandirir? neden yasiyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: Im Insane

aha dünya dedi ama gerisini anlamadım
  • naberabi N kullanıcısına yanıt
    yalan mı?herhalde arap düşmanı türkler eksilemiş.yalan olsa yalan diyelim ama doğru.ayrıca müslüman değilim olaya siyasi açıdan bakıyorum.
  • Yaşa geç.Açık konuşmak gerekirse sen şuan ölsen umrumda bile olmaz o yüzden takıl kafana göre
  • Her insan bir dünyadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Benden Öte Ben Var

Mesele etki değil.. Arkadasn anlatmak istediğini anladım.. Her şey çok garip biz.. herkes.. garip bir rüyada gibiyiz demek istiyor. Milyarlarca hayat.. Bu noktada neden arıyor insan.. Dünya bile evrende nokta gibi.. Çok değişik..

aynen hocam düşünün 1542 yılında yaşamış o dönem bursa daki en zengin adam şu an hatırlanıyor mu ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.