Şimdi Ara

DÜNYADA KİMSE COD5ZOMBİE ONLİNE OYNAMIYORMU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya aradım aradım bulamadım. Eskiden hamachi falan vardı yabancılarlada olsa oynuyorduk. Şimdi hiç online oyuncu kalmamış. Normal Cod5 oynayan var ama zombie oynayan yok. Yardımcı olun

• Maalesef yok galiba dünyada tek sensin
  • ya vallaha inanamıyorum dünya ne hale gelmiş
  • yükleyin oynayalım beyler ya. internette birsürü map yükleniyor ama kim kullanıyor anlamış değilim
  • Call of Duty: World at War gerçekten harika ama bu oyun üzerinde bir sürü Call of Duty oyunu çıktı. Tabii ki bununla beraber dünya üzerindeki FPS oyunları birikti. Şu an aktif olarak Black Ops 3 Zombie oynanıyor. Eğer bilgisayarın iyise önerebilirim sana. Normal Multiplayer'da öneririm. Her ne kadar herkes önyargılı davranıp beğenmesede. Benim gibi ön yargıyı bırakıp denedikten sonra seveceklerdir :)
  • bilgisayarım kaldırsa cod5 sormazdım ya cs falan oynanıyor ve cod5de cok iyi ama işte herkes satış koyuyor
  • black ops1 zombie bile oynanmiyor artik. Anca eski veteranlarla evde toplanip oynayabilir hale geldik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben oynayan olursa yüklüyebilirim. hala cafede denk geldikçe oynuyoruz. (cod 5 steamde var bu arada )
  • Hamachi için açığım kardeş:)
  • Dünyada teksin bro.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.