Şimdi Ara

Dünyada En Çok Kazandıran Meslek Nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
124
Cevap
4
Favori
3.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ortaokullu

Paraya göre meslek seçilmez,hangisini seviyorsan,o işi yaparken aynı zamanda eğleneceğini düşünüyorsan o mesleği seç.

şuan ne sevdiğimi de bilmiyorum tam olarak ama türkiyede nasıl diyosunuz mf cimidir işte onlardanım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lentisel

Boyle meslek secilmez, sacmalamissin. En az 8 bin kazandiran bir meslek de yok. Yeni nesil niye boyle acaba ?

Aynen ya.Hayır bi de böyle sorunca sanki ''bir meslek ya da meslekler var.Bu mesleklere sahip olan herkes mezun olur olmaz 8000 lira maaşla başlıyor, bana o meslekler hangileri söyleyin.'' gibi bişey oluyor.Böyle bi genelleme yok arkadaşım.Her meslekte çok farklı kazanan insanlar var.Makine mühendisi olup 2000 lira kazanan da var,10000 kazanan da var mesela,aynı şey diğer meslekler için de geçerli.Kendini geliştirmene bağlı bu durum,ilk başta 2000 le başlarsın 10 sene sonra 10000 lira kazanırsın bu da mümkün.Ama sorduğun soru ve sorma biçimin yanlış.

İyi bi sermayen varsa ticarete de atılabilirsin, o zaman söylediğin mebladan çok daha fazlasını da kazanabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

Petrol ve dogalgaz firmasi sahibi olmak sordun soyledim

Doktor falan hikaye acliktan agzi kokar onlarin

babam bana esnetik doktoru ol diyodu(arkadaşı çok kazanıyoda) bunu anneme desem napar acaba
  • Kimsede dememiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: FifaPesFifa

quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

Petrol ve dogalgaz firmasi sahibi olmak sordun soyledim

Doktor falan hikaye acliktan agzi kokar onlarin

babam bana esnetik doktoru ol diyodu(arkadaşı çok kazanıyoda) bunu anneme desem napar acaba

Estetik ve kadin dogumda yine var iki uc bisey cepleri doldugu oluyo

Cevre varsa avukat ol gerci cevren yoksa cogu meslegi unut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALEXİST

quote:

Orijinalden alıntı: Lentisel

Boyle meslek secilmez, sacmalamissin. En az 8 bin kazandiran bir meslek de yok. Yeni nesil niye boyle acaba ?

Aynen ya.Hayır bi de böyle sorunca sanki ''bir meslek ya da meslekler var.Bu mesleklere sahip olan herkes mezun olur olmaz 8000 lira maaşla başlıyor, bana o meslekler hangileri söyleyin.'' gibi bişey oluyor.Böyle bi genelleme yok arkadaşım.Her meslekte çok farklı kazanan insanlar var.Makine mühendisi olup 2000 lira kazanan da var,10000 kazanan da var mesela,aynı şey diğer meslekler için de geçerli.Kendini geliştirmene bağlı bu durum,ilk başta 2000 le başlarsın 10 sene sonra 10000 lira kazanırsın bu da mümkün.Ama sorduğun soru ve sorma biçimin yanlış.

İyi bi sermayen varsa ticarete de atılabilirsin, o zaman söylediğin mebladan çok daha fazlasını da kazanabilirsin.

ben silikon vadisinde çalışmak istiyorum tasarım ve donanım alanında mesela arkadaşlarım sen git doktor falan ol diyorlar kendini harcarmışım onlara göre ama her dediklerine de inanmamak lazım

• Sırf para için sevmediğin bir mesleği seçersen açlıktan nefesin kokar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • peze****lik,dolandiricilik

• Parasına göre meslek seçen hedef belirleyen nesil olduğu sürece ülke gelişmez
  • Cemaatci ol çok ciddiyim. Cemaate giripte zengin olmayan hiç kimse yoktur. Sana bunu tüm samimiyetim ile söylüyorum. Din tuccarligin da iyi para var. Sırtın yere gelmez.

• din tüccarlığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FifaPesFifa

Ailem ve onların arkadaşları falan sürekli sorup duruyor yaş 16 kararsızım(yaş 16 diyipte geçmeyin hedeflerimi koyman istiyorum) hiç bir şey benim için imkansız değil yeterki çok kazandıran meslekler söyleyin(en az 8000 lira üstü)

Başkasının işinde bu kadar kazanan nadirdir risk alıp kendi işini kuracaksın başka çare yok sermaye yok felan bahane uydurma pazarda don satacaksın gerekirse yülseleceksin 8000 üstü gelir isteyipte onula uğraşamam deiyemezsin ya azıcık aşım kaygısız başım yada bolca aşım çatlıyor başım

• Ya futbolcu ya oyuncu başka türlü hayatını kurtaramazsın. 1 Ay 8-10 saat canın çıkar en fazla 800-100 alırsın. Ya da Heisenberg reis gibi olursun o ayrı.
  • NBA oyuncuları üst düzey futbolculardan daha çok kazanıyorlar.
  • Futbol, basketbol, tenis diye kısıtlamayayım ama sporda kesinlikle olağanüstü para olduğu kesin
  • Bilgisayar Mühendisliği ya da bilgisayar Programcılığı

• kacakcılık
  • Şöyle adamları görünce ülkemden daha da bir tiksiniyorum. Abi havasından, suyundan mıdır? Ne yiyip içiyorsunuz da, bu kafaya ulaşıyorsunuz?
  • Doktor.
    Zeka

• Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği,Kaptanlık , bu meslekleri yapan kişiler genellikle dolar üzerinden maaş aldıkları için liraya çevrildiğinde baya yüksek meblağ oluyor. Yaklaşık 10.000 dolar alan bir tanıdığım var mesela.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.