Şimdi Ara

Dünyada DACİA 2010 SATIŞ rakamları...(Türkiye ilk 5'te) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dacia 2010 da türkiye de şov yapmış satışlarda

http://www.sabah.com.tr/Otomobil/2011/02/07/daciadan_rekor_buyume
  • arkadaşlar merhaba. Öncelikle şunu belirteyim dacia gerçekten fiyat/performans olarak çok iyi bir araba. tam şehir içi aracı. size bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ehliyeti yeni aldım ve malum istanbulda yaşıyorum. 2. el dacia sandero almayı düşünüyorum. benzinli yada dizel arasında maliyet bakımından çok ciddi fark var mı ve 2. elde maksimum-minimum rakamları ne durumdadır. Çok yoğun bir tempoda çalıştığım için tüm yazılanları okuyamıyorum ama ilk sayfalardaki bilgilere baktım sadece ve bu arabada karar kıldım. diğer alternatifim renault clio 3 idi fakat dacia sandero şuan fiyat/performans olarak önde. yorum ve yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkürler ve ayrıca nezaketiniz içinde tşkr.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paseyX

arkadaşlar merhaba. Öncelikle şunu belirteyim dacia gerçekten fiyat/performans olarak çok iyi bir araba. tam şehir içi aracı. size bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ehliyeti yeni aldım ve malum istanbulda yaşıyorum. 2. el dacia sandero almayı düşünüyorum. benzinli yada dizel arasında maliyet bakımından çok ciddi fark var mı ve 2. elde maksimum-minimum rakamları ne durumdadır. Çok yoğun bir tempoda çalıştığım için tüm yazılanları okuyamıyorum ama ilk sayfalardaki bilgilere baktım sadece ve bu arabada karar kıldım. diğer alternatifim renault clio 3 idi fakat dacia sandero şuan fiyat/performans olarak önde. yorum ve yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkürler ve ayrıca nezaketiniz içinde tşkr.

kesinlikle tavsiye ederim daciayı
    gönül rahatlı ile alın derim
    konuları takıp edersen fazlasıyla bılgılenırsın.

• Bundan sonra sanırım rakamlar dahada yükselir.Çünkü 16 v çıkıyo artık.
  • Manisa'da Alman plaka 1.6 16v Dacia MCV gördüm. Şaşırdım ilkin tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omersss -- 25 Ağustos 2011; 18:12:06 >
  • Ben 25.5 bin tl ye 0 2012 MODEL abs,klima, 2 airbagli ve orjınal fabrika çıkışı tüplü 1.2 16v Logan aldım. Az kalsın 28500 tlye 1.2 Symbol Expression alıyordum. Sonradan Loganımı bu fiyata aldım. Bu fiyata bu kalitede baska oto yoktur. Loganın kalitesi performansı düşük yakıt tüketimi iç hacmi bagajı rahat kullanımı 3 yıl 100binkm Reno garantisi tasarımı genel kalitesi beni mest etti. Bu benim 18.arabam.
    Hemen hemen her markayı kullandım ve 30 yıldır araba kullanırım. Bence fiyat kalite ve performans oranı harika. Elinizi de çabuk tutun yakında kampanyalı fiyatlar bitiyor.
    Yakıt olarak Dizelden tabiki üstün bunca taksici yanılıyor olamaz. Ayrıca bakımlarıda dizelin yarısı kadar. Benim otom şehiriçi 20 krş şehirlerarası 15 krş yakıyor. Performansı gayet iyi. Dizelden daha atak. Ayrıca soğuklarda çalışma problemi de yok.
    Ayrıca benim VW Tiguanım da var ama ben Loganımı hiçbir markaya değişmem çünkü kullanımı zevkli ve rahat ve çok az yakıyor. Sağlam ve kullanışlı, bir eksiğini de göremedim. İnanın bende tam puan veriyorum.
    Adamlar iyi yapmış adını Logi koydum ve onu çok seviyorum.
    Taner Gode yarbayım daha bilimsel izah eder.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.