Şimdi Ara

Dünyada bir tek BİZDE var sanırım ?? (!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben böyle ilginç bir olay görmedim arkadaş. Yok o Galatasaray çocuğu, yok yıllardır burada, yok efendim bu camiada büyümüş bilmem ne. Aynı şey diğer kulüplerimiz içinde geçerli bu ne saçmalıktır yav ?

Tamam eyvallah bak yıllarını veren emektar bir adama gerekirse jübilesini yaparsın hak ediyorsa plaketini verirsin, eyvallah dersin yolunu ayırırsın. Yada kariyerine devam edecekse aynı şekilde mutlu mesut ayrılırsın verdiği emeklere teşekkür ederek.

Ne yani illa yıllardır bu takımda diye futbolu bitirene kadar, dede olana kadar takımımı söğüşlesin yattığı yerden ? Aydın ne alaka bu takımın çocuğu, Sabri neden hala o ücretle takımda tutuluyor bu saatten sonra gitse hangi takımda alacak o paraları ? Bilal o yaşta o parayı nasıl alıyor ? O kadar çer çöpün koca Galatasaray'da işi ne ?

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta da durum böyle bana göre. İlla bir kendimizi mecbur hissetme durumu var o adamlara karşı yok o camianın evladıymış! Volkan'ın artık işi yok bana göre onun aldığı paraya 2 sene öncesinden başkası bulunsa o yediği saçma sapan golleri yemez Fenerbahçe'yi şampiyon bile yapabilirdi, Muslera'nın bizi yaptığı gibi.. Pektemek hala Beşiktaş'da gerçi onun durum daha farklı ne demeye Mr.Sakat ı takımda tutuyorlar hala anlamış değilim.

Yurt dışında neden işler böyle yürümüyor ? Koskoca Xaviler Lampardlar neden jübile yapana kadar takımda kalmıyor ? Onların camiası çok mu vefasız ? Xavi Barça'dan nasıl ayrıldı ? Zırladımı yok ben bu takıma yıllarımı verdim bilmem ne diye ? Yahu eyvallah desinler artık yollasınlar şunları takımdan, ha yok böyle böyle denirse o zaman az bir ücretle takımda kalıyorlarsa kalsınlar zaten oynadıkları yok..

Ne saçma sapan yöneticilerimiz var arkadaş. Aydın ne yaptı da Galatasaray'ın çocuğu oldu ? Yıllardır yan gelip yattığı için mi ? Salıversinler artık şu sözleşmesi bitenleri..

• Şimdi Aspor izliyordum, sanırım Sabri'ye beklediğinden daha düşük para teklif edilmiş ve masadan kalkmış.

Sonra tekrar ikna etmişler diye haberler dolanıyor. Hatta sözleşme mevzusu yüzünden Selçuk'un düğününe gitmemiş.

EĞER haberler doğruysa kimse Galatasaray'ın evlatları saçmalığına inanmasın...

Herkes kendi cebini düşünüyor, karşılıksız destekleyen seven sadece taraftar

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Şimdi Aspor izliyordum, sanırım Sabri'ye beklediğinden daha düşük para teklif edilmiş ve masadan kalkmış.

Sonra tekrar ikna etmişler diye haberler dolanıyor. Hatta sözleşme mevzusu yüzünden Selçuk'un düğününe gitmemiş.

EĞER haberler doğruysa kimse Galatasaray'ın evlatları saçmalığına inanmasın...

Herkes kendi cebini düşünüyor, karşılıksız destekleyen seven sadece taraftar

Sözde Galatasaray sevdalısı Sabri Sarıoğlu. Ne kadar bekliyordu acaba ? Madem çok seviyor bu kulübü az düşünceli olsun. Zaten as oynamayacak yedek bir adama ne kadar verilmesini bekliyor ki? Beğenmiyorsa gidebilir ama gitmez. Biliyor bu saatten sonra bu paraları başka kulüplerde hayal bile edemeyeceğini.

• Yedek oyunculara verilecek para 1m altı olmalı bence mesela bilal 800bin alacak normal bence. Sabri de sağ bek de ancak yedek olabilecek yetenekte bir oyuncu. Tabi ücret arttırılması da seneye sağ bek alınmayacağının bir sinyali olabilir.

Yedek olacak ise yedek bi oyuncuya 1,8 m çok fazla. 30 yaşına gelmiş oyuncunun önceki sözleşmesinde 1,2 olmasına rağmen ücretin artması ise ayrı bi fiyasko.
    11 de oynayacak ise CL de kaç gol yiyeceğimizi siz düşünün o kanattan ileri gidince geri dönemiyo adam.

Nerden baksan fiyasko arkadaş. Önceki maaşı 1,2 mi yaş 30 mu ver otur pazarlığa 600 binden başla, max 1m a imzala işte 1+1. Olmaz ise yedeğe tarıkı, veyseli koy sabri yerine.
  • Türkiye'de ki adamcılığın en somut örneği işte.Biz de Toraman takımda istenilmedi için 1 sene kadro dışı bıraktık ertesi sene kiraladık ki sözleşmesi bitiyordu ona rağmen kiralarken 1 sene uzattık sözleşmesini.Taraftar da bütçesini zorlayıp forma almaya çalışsın daha

Orijinalden alıntı: Fharmades

Yedek oyunculara verilecek para 1m altı olmalı bence mesela bilal 800bin alacak normal bence. Sabri de sağ bek de ancak yedek olabilecek yetenekte bir oyuncu. Tabi ücret arttırılması da seneye sağ bek alınmayacağının bir sinyali olabilir.

Yedek olacak ise yedek bi oyuncuya 1,8 m çok fazla. 30 yaşına gelmiş oyuncunun önceki sözleşmesinde 1,2 olmasına rağmen ücretin artması ise ayrı bi fiyasko.
    11 de oynayacak ise CL de kaç gol yiyeceğimizi siz düşünün o kanattan ileri gidince geri dönemiyo adam.

Nerden baksan fiyasko arkadaş. Önceki maaşı 1,2 mi yaş 30 mu ver otur pazarlığa 600 binden başla, max 1m a imzala işte 1+1. Olmaz ise yedeğe tarıkı, veyseli koy sabri yerine.

bilal 800bin alacak ama tl değil euro alacak

"GALATASARAY üniversite oldu ama hala liseliler yönetiyor..."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİR GÜN BİR KRAL VARMIŞ
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam zaten piyasa euro üzerinden yürüyo genel olarak ben euro olarak konuştum. Sabrininkini de euro olarak 1,8m diye biliyorum. tl olarak ise ağzımı açmam hatta çok güzel sözleşme derim.

Orijinalden alıntı: Eredesma

Galatasaray'ın evladı Sabri Sarıoğludur aldığı paralar anasının ak sütü gibi helaldir,bir Fenerbahçe'li olarak bunları söylüyorum

Benim fikrime göre o kadar boş ve anlamsız laflar ki bunlar.
    Sabri ve benzeri yeteneksiz adamların, trilyon kazanmasını gerçekten ''helal'' olarak mı görüyorsun? Her kulüpte bu tarz yeteneksiz adamlar var. Beşiktaş yılardır Necip gibi bir yeteneksizlik ve gelişememezlik abidesine para ödüyor. Yıllar önce Yasin Sülün vardı.

Taraftara üçlü çektirip iki sempatik hareket yapmakla uzun yıllar trilyon kazanmayı garantiliyor bu tipler. Sonra bize kalan da ''beşiktaş'ın çocuğu, Fener'in evlatlığı, Galatasaray'ın üvey evladı'' gibi hamasi laflar oluyor.
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)

• Adam yıllarca o paraya oyna dediler oynadı. Maaşda indirim dediler tamam dedi, zam dediler tamam dedi. Kadro dışı bıraktılar tamam dedi. Daha ne yapsın?
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.