Şimdi Ara

Dünyada bilime en çok katkı sağlayan millet hangisidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
2
Favori
7.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Dünyada bilime en çok katkı sağlayan millet hangisidir?

(En Son Oy Tarihi: 9.7.2020)
Giriş
  • Sizce dünyada bugüne kadar bilime en çok katkısı olan millet hangisidir arkadaşlar?
    Ve neden..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayı Baba -- 14 Haziran 2009; 7:54:29 >

• Eminim Amerikalılardır.Dünyayı onlar yönetiyor çünkü , doğal olarak bilim ondan soruluyor teknoloji ondan soruluyor.Japonya'da bir icat yapılmışken bunu engelliyor , adamı öldürtüyor , icadı kendine alıyor vs. böyle oyunlarla dönüyor Dünya.
    Gerçekte Amerika değil ama sahipleniyor her şeyi yani.
  • Amerikanın geçmişi şunun şurasında 150 yıl..
    Peki ya daha öncesi?
  • O 150 yılda emin ol çok şey yaptılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NovariX

Amerikanın geçmişi şunun şurasında 150 yıl..
    Peki ya daha öncesi?

evet bu kadar gelişmeyi 150 yıla sığdırabildikleri içinde tebrik etmek lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JurisHan

O 150 yılda emin ol çok şey yaptılar.

Aslında mantık olarak Amerikalılar'ın ilerlemesini sağlayanlarda Avrupa'dan göç edenler değilmidir?

---

Ben en çok faydayı Almanların sağladığını düşünüyorum. Genel olarak AVRUPALI diye alırsak, zaten fark atarlar.
  • Tıp alanında çok çok eskilerde, çok ilerlemiş bir medeniyet vardı. Tam hatırlayamadım ama Mısır olabilir. Onların da bu alanda katkısı oldukça büyük.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne kadar sevmesem de benim fikrimce Çinliler
  • Türkleri işaretleyen arkadaşların neden işaretlediklerine dair yorumlarını alsak birde?
  • Almanlar.En basitinden tıpa almanların katkısı çok büyüktür.2. dünya savaşında insanlar üzerinde yapılan deneyler, araştırmalar tıpı inanılmaz geliştirmişitr
  • quote:

Orjinalden alıntı: karakoyunn

Türkleri işaretleyen arkadaşların neden işaretlediklerine dair yorumlarını alsak birde?

bir listede Türk adı geçer ve yakınlarda bir Türk vatandaşı varsa o anketin sonucu bellidir.

konuya dönersek Almanlar diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KDV Beyannamesi -- 14 Haziran 2009; 9:08:13 >
  • Çinliler diyorum kağıdı buldular...
  • fransızlar niye yok
  • Amerika dünya'ya değil kendisine yönelik bilimsel çalışmalar yaptı.
  • SümerlerYazı bulunmasaydı hiçbişey yapamayacaktık
  • listedeki milletlerin en köklü olanları..

İngilizler
    Çinliler
    Araplar
    Türkler

Bence insanlığa en çok etki bırakanlar bu toplumlar olmuştur.Diğerleri ise sonradan türeme insanlar..
  • mantıken çinliler.
  • Yunanlılara verdim ben oyumu
  • Mantıksal olarak her milletin yaptığı bişey var.

İşte Sümerler yazıyı buldu.Lidyalılar parayı buldu.Çinliler kağıdı buldu

İlk matbaayı Gutenberg yaptı vs.

Yukarıda bir arkadaş Amerikalılar kendilerine yönelik yapıyorlar demiş.Bence de öyle ama eğer adamlar bir şey yapıp bunun %10'unu dünyaya paylaşıyorsa(söz gelimi)geri kalanını açıklamıyorlar.Ama tabii bir yandanda insan ya hiç paylaşmasalardı diye düşünmüyor değil.

Sonuçta benim fikrim Amerikalılardan yana.
  • Almanlar. Adamlar insanları hiç bayıltmadan canlı canlı nakil etmişler. Tabi biraz acımasızca ama...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.