Şimdi Ara

Dünyaca Ünlü Şarkıcı Olmak İstiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi dünyaca ünlü şarkıcı olup turlara çıkmak albümler çıkarmak istiyorum (dalga geçmeyin). birçok araştırma yaptım.Şarkı sözü yazabiliyorum ama beste yapamıyorum ve sesimde orta derece yani çok kötüde değil çok iyide değil. sizden öneri ve yardım istiyorum sizce nasıl olabilirim neler yapabilirim? (İngilizcem çok iyi ve ingilizce olarak şarkı yapmak istiyorum amerika'da yani)

•  Dünyaca Ünlü Şarkıcı Olmak İstiyorum

Bunu yapmasam olmazdı

Açıkcası hangi tarz müziklerden hoşlanıyorsan o tür bi enstürmana başlamanı öneririm bu sayede beste yapman daha kolay olur şimdilik böyle devam edebilirsin gerisi zamanla gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamazingo22 -- 12 Nisan 2015; 18:36:56 >

• seni forumun ünlü plakçısıyla tanıştırmak istiyorum @NaneLimoni
  • yorumlarınız için teşekkür ederim gitar çalmayı öğrenmek istiyorum bu yaz başlıycam onada
  • Kim istemiyor önce onu sormak lazım.
  • Xabir kullanıcısına yanıt
    nasıl kim istemiyor anlayamadımda?
  • Herkes ister ama herkes başaramaz. Hayal etmenin yanında projeler yarat, gerçekçi ol ve en önemlisi kendine yakıştırman gerek, özünden gelmesi lazım.
    İyi reklam ve pazarlama fikirleri, trend analizi, iyi bir ambalaj.
    İyi bir gözlemci olman gerek.
    Yüksek kültür, bilgi birikim.
    Gerçekten gönül vererek yola çıkman gerek büyük mücadele vermen gerek, bir noktadan sonrada kafayı sıyırman gerek.
    Efsanelerin 18-20 yaşlarında profesyonel olmaya başladıklarını unutma.
    Günümüz dünyasının ihtiyaçlarına ve gerekliliklerine ayak uydur.
    Başarısız insanlara kulak verme.
    En önemlisi kendi dünyanı ve düzenini yarat.
    Dava adamı olmak herkesin harcı değildir.

Anafikir olarak herşey mümkün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o kadar çok istiyorumki, kendi tarzımı yaratmak garip şeyler yapmak sahne performansı olsun dans olsun şarkıyı söylemek olsun,hitler yapmak istiyorum. Dans'ta edebiliyorum. Genel Kültürüm yüksek ve şuanki Dünya'ya da ayak uydurabileceğimi düşünüyorum. yorumun için çok teşekkür ederim
  • Yarın gel Unkapıya zorro kardeşimle seni bir gezdirelim.

• sahne adın nickin mi olacak?

şaka bir yana ben de bazen başlangıç gitar seviyesiyle bir rock grubu kurup türkiye çapında konserlere gitmeyi hayal ediyorum ama... hayaller, hayatlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isengardlı -- 13 Nisan 2015; 1:01:17 >
  • 5000 lira ver sana bi kaset yapalım.
  • Ne gerek var otur dersine çalış.

Bkz.. Standart anne-baba tavsiyesi.
  • bende şarkıcı olmak istiyorum sesime de güveniyorum kaç yaşındasın nerde oturuyorsun ve adını söyle belki beraber bir şeyler yapabiliriz sesime güveniyorum ama ses yarışmalarına katılmak istemiyorum çünkü sonra arkadaşlarım ya da okuldakiler dajga geçerler falan neyse mesaj at
  • Selam aradan 5 yıl geçmiş acaba noldu naptın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.