Şimdi Ara

Dünyaca ünlü sanatçı Sinead O'Connor Müslüman oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünyaca ünlü sanatçı Sinead O'Connor Müslüman oldu

Sinead O'Connor, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da paylaştığı mesajlarda hayranlarına Katolik Hristiyanlığı terk ederek İslam'ı seçtiğini duyurdu.
    Irish Post gazetesinde yer alan habere göre, dünyaca ünlü İrlandalı kadın şarkıcı Sinead O'Connor Müslüman olduğunu açıkladı.

O'Connor, "Müslüman olduğum için gurur duyuyorum. Bu, her akıllı ilahiyatçının doğal olarak varacağı bir sonuç. Tüm kutsal yazıtlar bizi İslam'a götürüyor. İslam tüm diğer kutsal kitapları gereksiz kılıyor." ifadelerini kullandı.

51 yaşındaki şarkıcı, Müslüman olduktan sonra yeni bir isim alacağını ve bundan böyle "Şüheda Davitt" adını kullanacağını belirtti.
    Şarkıcı, yeni ismi Şüheda Davitt ile Twitter hesabından başörtülü fotoğraflarını paylaştı.

1990'LARDA KATOLİK OLDU

Sanatçının, profil resmi yerine Amerikan spor giyim firmasının reklam sloganı "Just Do It (Yalnızca Yap)" üzerine "Wear Hicab" (Hicap Giy) ifadelerinin yer aldığı bir grafik-metin düzenlemesiyle değiştirdiği görüldü.

Davitt'in başörtülü bir fotoğrafını paylaşarak altına "Mutlu" notunu paylaşması dikkati çekti. Şüheda Davitt, Bakara Suresi'nde geçen Hazreti Musa'nın "Böyle cahillerden biri olmaktan Allah'a sığınırım" sözünü paylaştı.

LİNK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet forum yine yanıltmadı...

"Haber değeri yok", "Birinin cariyesi olmak istemiştir", "Mensubu olacak başka din mi kalmadı"...vs

Bu forumda bu tarz bir haber paylaşılır mı hiç?

Bu forumda paylaşılacak haber tipleri:

"Müslümanlıktan Ateistliğe geçti, huzuru buldu"

"Müslümanken Hristiyan oldu"...vs
  • kendi tercihi biz de saygı duymak düşer.
  • Sonrada "Böyle cahillerden biri olmaktan Allah'a sığınırım" deyip deist olur herhalde

bunun için sadece Cübbeliyi takip etse yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: meco

Sonrada "Böyle cahillerden biri olmaktan Allah'a sığınırım" deyip deist olur herhalde

bunun için sadece Cübbeliyi takip etse yeter

Cat Stevens(Yusuf İslam), "Müslümanları tanımadan önce Kur'an'ı tanıdım. Eğer önce müslümanları tanımış olsaydım asla müslüman olamazdım!" demiştir...o hesap!

İslamiyet,üstün ve faziletli bir din ama Müslümanlar için aynı şey söylenemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 26 Ekim 2018; 0:10:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gündeme gelmek için yaptığını düşünüyorum.
  • bir kaç kez de intihara teşebbüs etmişti.
    sorunlu bir kişilik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İslam kullarla aranda yaşanmıyor hanımyenge.
  • İyide bir insan yaratıcısıyla kendi arasındaki meseleyi neden halka açıklama gereği duyar?
    Reklamlar.
  • www.ntv.com.tr
    Sinead O’Connor artık bir yol kenarı motelinde yaşıyor | NTV
    https://www.ntv.com.tr/amp/galeri/yasam/sinead-oconnor-artik-bir-yol-kenari-motelinde-yasiyor,X1Ogf2NRFkKTbO4o5Bt18A

• Ruhsal sorunlarına bir ilaç olur umarım.

Çalkantılı bir hayat yaşamış.

• Arkadaşlar bu ne sevinilecek haber ne üzülenecek haber, islam çok güzel bir dini inanç sistemi lakin müslümanları tanıyan ateist olur bu bir gerçek..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haber niteliği taşımıyor. İnsanların dini inançları da kimseyi ilgilendirmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 88mph

Bu mesaj silindi.
    Beyimizin aklına islam deyince "tek erkek + 3 kadınla grup yapmak" geliyor . İslama iftira atacak ya!

• Uzayda ezan sesi duydum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.