Şimdi Ara

Dünya Üçgendir (Düz,Yuvarlak, Geoit Hikayelerine İnanmayın) SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünya Üçgendir (Düz,Yuvarlak, Geoit Hikayelerine İnanmayın) SS'li

Evet beyler Dünyamız üçgendir. Dünyamızın üçgen olduğu büyük gizli örgütler tarafından gizlenmektedir. Güney Kutpunun ötesinde başka kara parçaları da vardır fakat bizim bilmemizi istemezler. Çünkü oralarda kızlar teklif ediyormuş. Bu büyük güçler bütün kızları kendine istiyorlar. Fark ettiyseniz çoğu büyük şirketin ambleminde üçgen vardır. Dünyamız da üçgendir. Amerika bunu biliyor ve de herkesin eline ulaşabilen 1 dolarların üzerinde bu üçgenden var.

Dünya Üçgendir (Düz,Yuvarlak, Geoit Hikayelerine İnanmayın) SS'li

Nasanın görüntüleri de sahtedir. Nasanın fotoğrafı içine saklanmış gizli bir üçgen vardır ve bu üçgeni çevreleyen bir yörünge bu da güneş ver ayımızın yörüngesidir. Artık uyanma vakti geldi dostlarım.

Ekleme: Evet arkadaşlar. Bu yeni bilgiyi de sizle paylaşmak istiyorum. Bu sınırlar ötesinde internet 100GBit hızında. Yanlış duymadınız evet. Mesela bir film izlemeye karar vericeksiniz. Siz karar vermeden film açılıp yükleniyor. O kadar hızlı. Mesela Kuzey Kore bunun farkına varıp ülkenin kepenklerini indirip o sınırlar ötesine geçti. Bize de sanki ordalarmış gibi yutturmaya çalışıyorlar. Dünya yavaş yavaş uyanmaya başladı. Uyanın arkadaşlar uyanın!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fëanor_ -- 29 Aralık 2016; 14:58:13 >

• Hadi ateistler bunu da açıklayın!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düz yani.
  • Bayaa gizli bir üçgenmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donald Trump kullanıcısına yanıt
    Hayır engebeli. Düz dünya mı olur saçmalama. Ama şekli uzaydan bakılınca üçgen.
  • Mantıklı haaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İki boyutlu üçgen mi üçgen piramit falan mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

Bayaa gizli bir üçgenmiş

Bak o kırmızı sınırlar dünyayı temsil eder. Bütün Nasa amblemlerinde var. O beyaz yuvarlak da ay ve güneşin yörüngesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamsonasty

İki boyutlu üçgen mi üçgen piramit falan mı?

Piramit gibi değil. Yukardan bakılınca piramit kare gibi gözükür ama dünya üçgen gibi gözüküyor. Engebeli üçgen.
  • [DHVideo=]
  • Saol kardeş senin sayende aydınlandım üçüncü gözüm açıldı şuan Hindistan'a gidiyorum budist bir keşiş olup bütün günümü meditasyon yaparak geçireceğim
  • Kızlar teklif ediyormuş demeseydin inanirdim lan su tipe teklif edecek kız daha doğmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Fëanor_

quote:

Orijinalden alıntı: iamsonasty

İki boyutlu üçgen mi üçgen piramit falan mı?

Piramit gibi değil. Yukardan bakılınca piramit kare gibi gözükür ama dünya üçgen gibi gözüküyor. Engebeli üçgen.

Piramit demedim zaten üçgen piramit dedim, düzgün dortyuzlu hani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Üniversiteli-

Kızlar teklif ediyormuş demeseydin inanirdim lan su tipe teklif edecek kız daha doğmadı

işte hükümetler buna inanamamanızı istiyor. Üstünü kapatıyorlar. Güney kutpunun ötesinde süt gibi, çikolata gibi, sütlü çikolata gibi hatta ve hatta çikolatalı süt gibi hatunlar var. Ve evet onlar teklif ediyor. Çünkü erkek nüfuslarını dünya hükümetleri öldürdü . Erkek olsun taştan olsun diyorlar. İnanın kardeşlerim. İnanın abilerim. Uyanın. Gözünüzü açın. Artık bilinçlenmemizin vakti geldi.
  • Arkadaşlar inanmayın

Üçgen değil

9gen
  • doğu batı kuzey güney bu 4 ünden birini çıkarcak olsan hangisini çıkarırdın kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: dersinizEMRE

doğu batı kuzey güney bu 4 ünden birini çıkarcak olsan hangisini çıkarırdın kardeş

Niye çıkaralım. Hepsi üçgen dünyada mevcut.
  • Oha çok mantıklı lan
  • Varsa kafanıza takılan soru cevaplarım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.