< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardarulez -- 25 Temmuz 2024; 8:1:55 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Dünya tarihinin en sıcak günü yaşandı (2. sayfa)

-
-
Bitanesin. Eline sağlık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İnsan, yaşadığı gezegeni mükemmel bir gezegen ve kendini de mükemmel bi canlı zannediyor ama aslında insan bi halt değil. Yaşadığımız gezegeninde bi sıkımlık canı var. Bizden bi cacık olmaz. Uzayda boşuna yer kaplıyoruz. Samanyolu Galaksisi'nin yüz karasıyız. Gezegenimiz buhar olsa galaksimiz hiç bi şey kaybetmez. Varlığımızdan bile haberdar olduklarını sanmıyorum. Üzerinde şımartılmış ve acımasız yaşamlar barındıran boş beleş bi gezegeniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 25 Temmuz 2024; 10:41:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iklim,30 senelik periyotlarla olculur.yilik olcumler saglikli veri vermez.isinma konusinada gelirsek buzul caginin son doneminde ne ile karsilasiriz belli olmaz.tam isinma var derken tersinede donebilir.
-
eywallah saol
-
En sıcak yerler.
urfa ceylanpınar
şırnak cizre
aydın
denizli
-
Olması gereken de bu değil mi? Nufusun bu denli artması rahatsız etmiyor mu?
Zaten nüfus büyük ölçüde kırılmalı ama sen yaşarsın ama ben ölürüm. Bir şekilde bu nüfus kırılmazsa bizim gelecekte yaşamamız bir anlam ifade etmeyecek neslimizin de devamı tehlikede.
Özellikle, gelişmemiş kavimlerin, atık üretimi fazla olan ilkel doğu kavimlerinin kesinlikle kırılması lazım.
-
Klimam çalışıyor kendi bilir :D
-
şu nüfus fazla geyiği de sıktı
dünyadaki tüm insanları toplayıp ABD'ye koysan yüzölçüme göre düşen insan sayısı Hollanda'nın şu anki halinden az oluyor.
-
Bütün sirri çozmussun, bravo demek ki tek sorun insanin m2 bazli kapladigi alan, dogaya verdigi tahribat, enerji tuketimi ya da küresel kirlilik degil.
Piril piril kafalar.
Petrolde yeraltinda trilyon varil rezerv olarak yatıyor, hepsini toplasan basra körfezini anca kaplar. Salsana dünyaya bir bakalım ne gibi sorunlara sebebiyet verecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnek bokundan küresel ısınma olduğunu düşünen bir toplum var 😁😁 hava da uçan uçaklar dan hiç basetmiyorlar. Leş gibi jeta1 yakıtı ile dünyayı rezil eden etkenlerden biri. Neyse ısınsın bakalim🌋
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herkes istediği kadar konuşsun anlatsın Dünyanın da Türkiyenin de yaşadığı küresel ısınma,salgın hastalıklar, ekonomi, terör, savaş vb. sorunların kaynağı fazla NÜFUSTUR. Hem dünya nüfusu hem Türkiye nüfusu zorunlu doğum sınırlamasıyla azaltılmalıdır.Bu pervasızca çoğalma bitmeden bu belalar da b-i-t-m-e-y-e-c-e-k. Gerçi bizim dünya lideri nüfusu dışardan destekle daha da artırmanın peşinde ya gelecek nesillere acıyorum üzülüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brky1905 -- 26 Temmuz 2024; 10:33:13 > -
"dünya nüfusu çok" diyerek sırrı çözen sizi asıl ben tebrik ederim
o sizin kafanızın pırıllığı, alaka kurmanıza da hayran kaldım
-
Gelecek nesiller kıtlık savaşlarıyla yine savaş dolu bir dönem geçirecek. Nerelerde çıkar bilemem ama önce sefaletin yoğun olduğu Bangladeş, Hindistan civarları,
Afrika ülkeleri gibi bölgelerden patlak verecek gibi. Zaten ucu ucuna yaşıyorlar ve nüfusları çok. Küresel ısınma evet var ama bunu o sorunu ensede hissedene
kadar kimse önemsemeyecek. Sebebi de önlemlerin adaletsiz uygulanması. 1. dünya ülkelerinde üst sınıftan zengin insanlar istediği gibi tuvalete bile özel uçağıyla giderken senden
arabanın co2 emisyonu bir tık daha düşük olsun, hayvanlar karbon salıyor et yeme diye beklentiye girebiliyorlar. Bunu gören de zaten adaletsizliğe kızıp önemsememeye başlıyor.
Yani pratikte çözümü pek mümkün birşey değil, iş doğanın kendi dengesini sağlamasına kalacak muhtemelen.
-
her sene yaz aylarında dünya tarihinin en sıcak günü yaşanıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Artık kış gelmemesinden kaynaklı olabilir mi?
artık kar neye benziyor onu bile unutmaya başladık megakentlerde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha neler görecez
-
Geçen sene ankara 16 ağustosta 41 dereceydi
kışın klima almak şart oldu artık
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X