Şimdi Ara

Dünya niye çift karakterli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce eve gelirken sokakta zihinsel engelli bir kardeşim ablasına bağrıyordu, oturdum köşeye dinlemeye çalıştım. Meğersem tek istediği hamburgermiş. Bizim buralarda da pek yok hamburgerci 5 km civarında avm var. Ablası da bilmiyor galiba bu yüzden alamadığı için çocuk ağlıyordu. Dayanamadım gittim "ben gezmeye gidiyorum gel sana hamburger alayım dedim nasıl sevindi, arabaya bindik çok iyisin abi sağol teşekkürler filan konuşması da o kadar güzeldi ki ağlamamak için zor tuttum kendimi.

Şimdi bu dostuma baktım, bunun günahı neydi ?

Sadece üzgün olduğu paylaşmak istedim.

• Helal olsun hocam sizin gibi insanlarin kaldigini gormus olmak guzel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi yapmışsın.
  • O anda yaşadığınız mutluluğu kelimelerle ifade edemezsiniz. Çünkü o durumda birini mutlu ettiniz.

O anda yaşadığınız üzüntüyü tarif edemezsiniz. Çünkü kendi sağlığına şükretmeyi unutuyoruz. Böyle biriyle karşılaşınca aklımıza geliyor aslında sahip olduğumuz şeylerin ne kadar değerli olduğu. Ve onun bunlara sahip olmadığı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çocuğa tanımadıklarına güvenmemeyi öğretmemişlermi , tmm siz iyi niyetliymişsiniz hadi biride hamburger alcam diyip kaçırsa nolcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 27 Temmuz 2015; 17:35:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuriBoyaka

çocuğa tanımadıklarına güvenmemeyi öğretmemişlermi , tmm siz iyi niyetliymişsiniz hadi biride hamburger alcam diyip kaçırsa nolcak

Yanında ablasıyla annesi vardı hocam.
  • ösett ablasıyla çocuğu arabaya bindirmiş çocuğu hamburgerle kandırmış sonra kızı kapmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

ösett ablasıyla çocuğu arabaya bindirmiş çocuğu hamburgerle kandırmış sonra kızı kapmış

Adam kaleyi içten fethetmiş, malkoçoğlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ösett ablasıyla çocuğu arabaya bindirmiş çocuğu hamburgerle kandırmış sonra kızı kapmış

Sus bi allahın küfüre gulen troll veledi.Bari sen insan değilsin başkalarından ibret al

Herkes senin gibi troll değil insanları iyiliği seviyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewferofking

quote:

Sus bi allahın küfüre gulen troll veledi.Bari sen insan değilsin başkalarından ibret al

Herkes senin gibi troll değil insanları iyiliği seviyor

troll değiliim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.